Fedezd fel a NIVEÁ-t!

Információt vagy termékeket a következő kategóriában:

Új: NIVEA Micellás Samponok

Különlegesen gyengéd hajtisztítás akár minden nap!

Termékfilm

Fedezd fel a NIVEA Micellás Samponokban rejlő csodát!

Miért olyan nagyszerűek a NIVEA Micellás Samponok? A micellás technológiával készült samponok hatékonyan, mégis rendkívül kíméletesen teszik hajad élénken ragyogóvá és tisztává, anélkül, hogy károsítanák fejbőrödet. Legyen ez a szuper sampon a mindennapjaid része, fedezd fel a tiszta, friss haj csodás érzését minden nap!

Az új NIVEA Micellás Samponok kíméletesen tisztítják a hajat akár mindennapos használata során is és kíméletesek a fejbőrhöz.
Termékleírás

Micellás Samponok a NIVEÁ-tól

Aggódsz amiatt, hogy naponta mosod a hajad? Többé nem kell! A NIVEA nyugtató és tisztító micellás samponjai gyengéden, de alaposan tisztítják és ápolják a hajadat, így gondoskodnak fejbőröd egészségéről. Válaszd a számodra legtökéletesebb megoldást!

FEDEZD FEL A NIVEA ERŐSÍTŐ MICELLÁS SAMPONT!

Törékeny a hajad és érzékeny a fejbőröd? A NIVEA Erősítő Micellás Sampon ideális megoldást jelent számodra! Lágyan tisztítja, hidratálja a hajad, és javítja annak rugalmasságát. A fejbőröd kiegyensúlyozott és egészséges marad. 

Kényeztető aromája a szelíd és egzotikus vízililiomok illatát idézi, mely szépségéről és csodás illatáról ismert. Élvezd az igazán kímélő hajápolást!

FEDEZD FEL A NIVEA TISZTÍTÓ MICELLÁS SAMPONT!

A NIVEA Tisztító Micellás Sampon zsíros hajra a speciális részecskék segítségével alaposan tisztítja a hajat. A szilikonmentes összetevők nem irritálják a fejbőrt, így a NIVEA újdonsága hajadnak egész nap friss érzést és rugalmasságot kölcsönöz. Legyen a Micellás Sampon a napi rutinod része, és élvezd a hosszan tartó frissességet!

Regisztrációs űrlap

VÁLASZD KI A NYEREMÉNYED

Újdonság – A Micellás Samponok

Most exkluzív lehetőséged van tesztelni újdonságainkat. Elegendő kitöltened az űrlapot, és ha Te leszel az általunk kisorsolt 100 szerencsés egyike, kipróbálhatod újdonságainkat.

A nyereményjáték ideje: 2018. április 13-27.

A teljes játékszabályzatot itt találod.
 
*Kötelezően kitöltendő mező
Hogyan működik?

A Micellás formula sikerének titka

Nem titok, hogy a NIVEA micellás samponok alaposan tisztítanak és rendkívül hatékonyak. A valódi erejük abban rejlik, hogy a mikroszkopikus, molekuláris szerkezet anélkül tisztítja a hajat és a fejbőrt, hogy azt kiszárítaná, vagy kényelmetlenné tenné a hajápolást. Tudj meg többet a Micellás samponról és arról, hogyan működik!

A micellás technológia

Miért olyan különlegesek a micellás samponok?
A micellás technológia igazán gyengéden, mégis hatékonyan tisztítja a hajat és a fejbőrt, akár mindennapos használat során is. A szilikonmentes, kíméletes összetevőknek köszönhetően a haj és a fejbőr egészséges marad. 

Mit mond a micellás samponokról a tudomány?
A micellák egy ún. hidrofil, azaz vízkedvelő és egy ún. lipofil, vagyis zsírkedvelő részből állnak. Hajmosás során a lipofil részecskék mindenféle szennyeződést, maradványt és zsírt magukhoz vonzanak, és egyfajta tokba zárják azokat, majd az intelligens molekulák hidrofil részének köszönhetően feloldódnak a vízben, így anélkül tisztíthatod a hajadat és a fejbőrödet, hogy a sampon károsítaná azt.

Mi különbözteti meg a micellás formulákat egymástól?
A Tisztító Micellás Sampont citromfű kivonattal kifejezetten úgy fejlesztettük ki, hogy az a lehető legalaposabban tisztítsa a zsíros hajat és fejbőrt. Hatékonyan tisztít és hosszan tartó friss érzést biztosít.
Az Erősítő Micellás Sampont a törékeny haj ápolására alkottuk meg, mely az ápoló összetevőket nagy mennyiségben tartalmazó, gyengéd formulájának köszönhetően erősíti a hajat és javítja annak rugalmasságát. Élvezd a vízililiom nyugtató illatát, miközben az gondoskodik fejbőröd természetes pH-egyensúlyáról.