Fedezd fel a NIVEÁ-t!

Információt vagy termékeket a következő kategóriában:

Creme Care

Gyengéd és ápoló arctisztítás

A tisztítást változtasd ápolássá

A NIVEA új megoldást talált az arctisztításra, mely egyben gyengéd ápolást is jelent: ez a Creme Care arctisztító. Fedezd fel most!
Teszteld a terméket

ÚJ: NIVEA Creme Care arctisztítás

Creme care

A legtöbb nő napi bőrápolási rutinjának nagy részét az arctisztítás teszi ki. Azért, hogy a tisztítás után ne alakuljon ki a bőrfeszülés érzése, a NIVEA megalkotta az első bőrápoló arcrisztítót: az új NIVEA Creme Care arctisztítót. A termékcsalád az eltérő arctisztítási szokásokhoz igazodva három különböző termékből, arctisztító tejből, krémből és törlőkendőből áll. A termékek Védő-ápoló Komplexet és a NIVEA Creme egyedi illatát tartalmazó innovatív formulája a bőrt tiszta és lágy érzetűvé, valamint természetesen széppé teszi.

Az első ápoló arctisztító

ÚJ: NIVEA Creme Care arctisztítás

Nézd meg legújabb tévéreklámunkat és ismerd meg az új NIVEA Creme Care arctisztító termékcsaládot.
A helyes arctisztítási rutin

A NIVEA Creme Care ápoló arctisztítókkal

A napi arctisztítás minden jó bőrápolási rutinnak alapvetően fontos része. Ezen a helyen szeretnénk neked elmagyarázni, hogyan tisztítsd és ápold a bőröd a megfelelő módon, hogy mindig élvezhesd a tisztaság és jól ápoltság érzését.
Tippek az arctisztításhoz

Tippek az arctisztításhoz

Beszélgetés szakértőnkkel, Dr. Svenja Möllgaarddal

A NIVEA Creme Care arctisztítók új termékcsaládot alkotnak az arctisztítók választékában. Miért annyira különlegesek?
A NIVEA Creme Care arctisztító termékcsalád számára egyedi formulát fejlesztettünk ki, amely nemcsak alaposan tisztítja, hanem ugyanakkor gyengéden ápolja is az arcbőrt, így mindig a puhaság és rugalmasság érzését nyújtja.

Mi olyan különleges ebben a formulában?
Sikerült egyesítenünk azt, ami a legjobb a tisztításban és az ápolásban, így létrehoztuk a NIVEA legjobb ápolást nyújtó arctisztítóját. Ezzel a termékkel dörzsölés nélkül, könnyedén meg lehet tisztítani a bőrt a nap során rárakódott szennyeződésektől, miközben megőrizzük a bőr természetes nedvességegyensúlyát. Az új NIVEA Creme Care arctisztító hatékonyan tisztít, és a NIVEA bőrápolási szakértelmének legjavát nyújtja. A termékek ugyanazt a védő-ápoló komplexet és illatot tartalmazzák, mint a NIVEA Creme.

Említette, hogy ebben a termékcsaládban találhatók a NIVEA legjobb ápolást nyújtó arctisztítói. Hogyan sikerült ezt elérni?

Célunk, hogy olyan arctisztító termékeket fejlesszünk ki, melyek könnyedén elvégzik a feladatukat és ugyanakkor ápolják is a bőrt. Ezért olyan egyedi tisztító formulát fejlesztettünk ki, mely tartalmazza a márka ikonikus terméke, a NIVEA Creme legjobb ápoló hatású alkotóelemeit. Az ápoló formula a tisztság, frissesség és a tökéletes hidratáltság érzetét adja a bőrnek, így aki ezt használja, igazán jól érezheti magát a bőrében.

Az innovációról további információt találsz alább, a Gyakori Kérdések között.

Creme care

Olvasd el interjúnkat, melyet dr. Svenja Möllgaarddal, a NIVEA kutatás-fejlesztési osztályának munkatársával készítettünk

GYIK

Gyakori kérdések

Miért fontos, hogy tisztán tartsuk a bőrünket?
A bőr egyik legfontosabb funkciója, hogy védőrétegként óvja a testünket. A bőr sokféle külső tényezőtől védi a bőrt, például a baktériumok, a vegyi anyagok és az időjárás hatásaitól is. Ugyanakkor fenntartja a nedvességegyensúlyt, és ezáltal meggátolja, hogy a szervezet túl sok folyadékot veszítsen.
Azonban sok tényező veszélyeztetheti a bőr egyensúlyát.
Az öregedés, a környezetszennyezés, az egészségtelen életmód és az éghajlati tényezők egyaránt gyengíthetik a bőr védő hatását. Az eredmény: a smink és a nap során felhalmozódott szennyező anyagok könnyebben zavarhatják meg a bőr funkcióit, ezért a rendszeres és alapos tisztítás egyre fontosabbá válik a pattanások és az irritáció kialakulásának megelőzése érdekében, valamint azért, hogy a bőr visszanyerje természetes ragyogását, frissességét és szépségét.

Miért annyira különlegesek a A NIVEA Creme Care arctisztítók?
Mivel célunk az volt, hogy olyan arctisztító termékeket fejlesszünk ki, melyek könnyedén elvégzik a feladatukat és ugyanakkor gyengéden ápolják is a bőrt, kidolgoztunk egy különleges formulát” – mondja dr. Svenja Möllgaard, aki a Beiersdorf kutatás-fejlesztési részlegén az arcápoló termékek fejlsztésén dolgozik. A csapat munkájának köszönhetően a NIVEA Creme Care arctisztítók hatékonyan tisztítanak, ugyanakkor a NIVEA bőrápolási szakértelmének legjavát nyújtják. „A termékek ugyanazt a Védő-ápoló Komplexet és illatot tartalmazzák, mint a NIVEA Creme, az a termék, amelyet a legtöbben gyerekkorunk óta ismerünk” – folytatja a szakértő. „Az új termékekkel könnyen és alaposan meg lehet tisztítani a bőrt minden, a nap során rárakódott szennyeződéstől, úgy, hogy közben az Euceritnek, a panthenolnak és más, ápoló hatású összetevőknek köszönhetően megóvjuk a bőr természetes nedvességegyensúlyát is. A tisztítás során nincs szükség dörzsölésre, és nem kell a bőrt újabb megpróbáltatásoknak kitenni” – teszi hozzá dr. Möllgaard. Az ápoló formula a tisztaság, frissesség és alapos hidratáltság érzését nyújtja az arcbőrnek. „A termék naponta kétszer is használható, sőt bármikor, amikor szükség van a bőr megtisztítására” – állítja a szakértő. Az eredmény: természetesen szép, csodásan lágy és rugalmas bőr.

Mit jelent az, hogy a termékek a NIVEA bőrápolási szakértelmének legjavát nyújtják?

A NIVEA már több mint 100 éve híres bőrápolási szakértelméről. Például sok fogyasztó nagyon szereti a kék fémdobozos NIVEA Creme-et kiváló bőrvédő és -ápoló tulajdonságai miatt, és ez az a termék, amit a legtöbben már gyerekkorunk óta ismerünk. Ezért tartottuk fontosnak, hogy a NIVEA bőrápoló tulajdonságainak legjava benne legyen az új arctisztító termékekben is. Az ápoló hatásban a leglényegesebb szerepet a Védő-ápoló Komplex játssza. A termékek képesek megvédeni a bőrt a kiszáradástól, és már a tisztítási folyamat alatt különleges ápolással segítik működését. Az új fejlesztéssel sikerült egyesítenünk a hatékony tisztítást a NIVEA bőrápoló tulajdonságainak legjavával.
Mivel a termékekben benne van a NIVEA bőrápoló tulajdonságainak legjava, ezekhez a termékekhez olyan illatot választottunk, amely az eredeti, fehér NIVEA Creme-en alapul. Az egyedi NIVEA illatkompozíciót, melyet a virágok, a citrusok és a pézsma illata ihletett, világszerte nemzedékek sora szerette meg, és gyakran csodálatos gyermekkori emlékek kötődnek hozzá. Az emlékek felidézésére készteti az embereket. Amikor megérzik ezt az illatot, a szeretet, a bizalom, a gondoskodás pillanataira gondolnak. Mivel a NIVEA Creme Care termékcsalád tagjai a legjobb ápoló hatású arctisztítók, szerettük volna, ha ezt az illatuk is tükrözi – olyan tisztítási élményt nyújtanak, melyben érezhető a szeretetteljes gondoskodás.Pontosan mi a NIVEA védő-ápoló Komplex?
A NIVEA védő-ápoló Komplex nagyon intenzív ápoló hatású, különleges összetevőkből áll. A formulában megtalálható az Eucerit nevű természetes bőrlágyító, mely jól ismert ápoló és hidratáló hatásáról, valamint arról, hogy erősíti a bőr védelmi funkcióját. A Beiersdorf saját gyártási folyamatot dolgozott ki az Eucerit különleges, tisztított formában való kinyerésére. A komplex tartalmaz még a bőr saját regenerációs folyamatait segítő panthenolt is. Ez az anyag arról is ismert, hogy javítja a hidratációt, valamint csökkenti a bőr viszketését és gyulladását.

Mely termékekből áll a NIVEA Creme Care arctisztító termékcsalád?

Minden nő különböző, és ugyanígy eltérnek arctisztítási és bőrápolási szokásaik is. Vannak, akik az arctisztító krémeket jobban szeretik, mint az arctisztító tejeket, míg mások gyorsan akarják megtisztítani arcukat, és tisztítókendőt használnak. Ennek megfelelően háromféle bőrápoló arctisztító terméket fejlesztettünk ki: a NIVEA Creme Care arctisztító tejet vattakoronggal kell felvinni a bőrre. A NIVEA Creme Care arctisztító krémet vízzel keverve kell használni, a NIVEA Creme Care arctisztító kendő pedig már használatra kész, és azonnal meg lehet tisztítani vele az arcot. Különösen nagy gondot fordítottunk a tisztítókendő anyagának megválasztására, és sikerült találnunk extra puha anyagot, melynek kiemelkedően kellemes a tapintása.

Milyen bőrtípusra valók ezek a termékek? Érzékeny bőrre is használhatók?
A túlságosan durva vagy helytelen arctisztítás minden bőrtípusra kedvezőtlen hatással lehet.
Új termékeinkkel az volt a célunk, hogy minden bőrtípus számára megoldást kínáljunk a bőrápoló arctisztításra, mégpedig a Niveától megszokott, különlegesen magas minőségben. A termékek még érzékeny és száraz bőrre is használhatók.

Reggel vagy este használjam a kedvenc NIVEA Creme Care arctisztítómat?
Mindkét időpontban! Este az arcbőrt meg kell szabadítani a sminktől, a szennyezett levegőből kivált részecskéktől és a nap során felgyülemlett egyéb szennyeződésektől. A bőr éjszakai megújulását ideális módon segíti az esti arctisztítás és a bőrápoló használata. A nem eléggé alapos tisztítás irritációhoz vagy a bőr kipirosodásához vezethet. Az éjszakai regeneráció és a sejtrmegújulási folyamat következtében reggelre a faggyútermelésből származó olajos anyag, valamint izzadság borítja a bőrt, és ezeket el kell távolítani. A NIVEA arctisztító termékei ideálisak a mindennapi használatra.

Az arctisztító termékek gyengéden ápolják és hidratálják a bőrt, utánuk még kell nappali és éjszakai arcápolót is használnom?

Igen, az arctisztítók mellett még további hidratáló arcápolókat is használni kell. A NIVEA Creme Care arctisztítók nem helyettesítik az arckrémeket. A formulát úgy fejlesztettük ki, hogy alaposan tisztítson és közben gyengéd ápolást is nyújtson, de az arcbőrnek még további táplálásra is szüksége van.