A NIVEA Ajándekcsomag
KARÁCSONYI AJÁNDÉKCSOMAGOK

A NIVEA AJÁNDÉKCSOMAGOK VÁSÁRLÁSÁVAL RÖGTÖN KÉTSZERESEN IS ADSZ

A karácsony már kopogtat az ajtókon. Ez az az időszak, amikor örömet akarunk szerezni azoknak, akiket szeretünk, de azoknak az ismeretleneknek is, akik nem olyan szerencsések, mint mi. A NIVEA legkedveltebb termékeivel megtöltött ajándékcsomagjai mindkét szándékunkat segítik. A kozmetikumokkal, amelyek nélkül már nem tudjuk elképzelni a napot, nemcsak a szeretteinket ajándékozhatjuk meg, hanem egyúttal „A NIVEA törődik a családokkal programban részt vevő családsegítő jótékonysági programokat is támogathatjuk.

A NIVEA karácsonyi ajándékcsomagjait megtalálod az üzletekben, de megvásárolhatod online a Rossmann webshopjában is.

KARÁCSONYI NYEREMÉNYJÁTÉK

JÁTSSZ A SZEMÉLYRE SZÓLÓ NIVEA KRÉMÉRT

A NIVEA a karácsonyi időszakot arra szeretné felhasználni, hogy a lehető legtöbb embernek örömöt okozzon, csatlakozz ebben hozzánk. Örvendeztesd meg ezekben a napokban a hozzád közel állókat és nyerj olyan eredeti ajándékot, amilyen senki másnak nem lesz!

Elegendő, ha helyesen válaszolsz a nyereményjátékunk kérdésére, és mi minden héten 50 szerencsés játékost sorsolunk ki, akik megnyerik a személyre szóló NIVEA krémüket. Minden héten új kérdést teszünk fel, így hetente nyerhetsz! A mind a négy kérdésre helyesen válaszolók közül egyvalakire különleges nyeremény vár: az általa kiválasztott NIVEA termékekkel teli családi ajándékcsomag 50 000 Ft értékben.

Csatlakozz és nyerj!
Játszani akarok
VIDEO

A legértékesebb a családoddal töltött idő

KIT TÁMOGATUNK?

A NIVEA TÖRŐDIK A CSALÁDOKKAL

Bármely NIVEA vagy NIVEA MEN ajándékcsomag megvásárlásával jó ügyet támogatsz. Minden eladott ajándékcsomag után ugyanis 15 Ft-ot adományozunk az általunk támogatott projekteknek. Nézd meg, melyek azok. 

A tavalyi év sikerei megerősítettek minket abban, hogy érdemes folytatni „A NIVEA törődik a családokkal” jótékonysági programunkat, így idén is minden megvásárolt NIVEA karácsonyi csomag árából 15 Ft-ot adományozunk az SOS Gyermekfalu magyarországi alapítványának. A 2016. szeptember 15. és december 10. közötti eladásokból összegyűjtött összeget a NIVEA saját forrásból kiegészíti, és az SOS Gyermekfalvakban élő gyerekek képességfejlesztését, tehetségek keresését és kinevelését, valamint a krízishelyzetben lévő családok megsegítésére irányuló programokat támogatja.

A NIVEA ajándékcsomagjai egyet jelentenek a szívből jövő, gyengéd gondoskodással, ami a legértékesebb ajándék, melyet szeretetteinknek adhatunk!