Fedezd fel a NIVEÁ-t!

Információt vagy termékeket a következő kategóriában:

NIVEA Hyaluron Cellular Filler termékcsalád

Próbáld ki ingyen újdonságunkat a fiatalosan friss bőrért!

50 tesztelőt keresünk, akik kipróbálnák a Hyaluron Cellular Filler termékcsalád újdonságát!

Nyerj egy igazi elixírt a fiatalosabb és szebb arcbőrért

RUGALMAS, MÉLYEN TÁPLÁLT ÉS RAGYOGÓ, RÁNC NÉLKÜLI BŐRRE VÁGYSZ?

Tudjuk, hogyan érheted el! Válaszd a jól bevált, újdonsággal bővült NIVEA Hyaluron Cellular Filler termékcsaládot: a hidratáló szérum esszenciát és a feszesítő nappali arckrémet. A hialuronsav, a kollagén booster és a glicerin kombinációjának rendszeres használata igazi csodákat tud művelni a bőrrel.

NIVEA Hyaluron Cellular Filler

 

Új terméktesztelős nyereményjátékunkban 50 ajándékcsomagot sorsolunk ki, melyek a ráncok elleni harcban nélkülözhetetlen arcápolókat tartalmaznak! Ne habozz, és játssz velünk még ma, és add meg a bőrödnek a megérdemelt ápolást. Saját szemeddel láthatod, hogyan lesz a bőröd napról napra rugalmasabb, hidratáltabb és simább. 

 

 


A nyereményjáték 2020. augusztus 9-ig tart, a játékszabályzatot megtalálod itt.

 

REGISZTRÁCIÓ

REGISZTRÁCIÓ

*Kötelezően kitöltendő mező
CELLULAR TERMÉKCSALÁD

AZ ANTI-AGING KÖVETKEZŐ SZINTJE

A kor előrehaladtával a bőr sejtmegújító és kollagéntermelő képessége csökken. A finom vonalakból ráncok lesznek, a bőr elveszíti fiatalosságát, feszességét. A folyamat lassítása érdekében érdemes bevetni egy Hialuronsav és Collagen Boostert tartalmazó, erőteljes formulát.

A NIVEA CELLULAR Feszesítő termékcsalád összetevői beleolvadnak a bőrödbe, biztosítva, hogy mindkét hatóanyag optimálisan felszívódik, és közvetlenül a kényes területeken fejti ki hatását. Az új CELLULAR kozmetikumok csupán 24 óra alatt 33%-kal javítják a sejtmegújulást, 7 napon belül pedig 24%-kal növelik a kollagéntermelés.*

Az eredmény: láthatóan feszesebb bőr, kevesebb ránc és megújulás kívül-belül.
*bőrsejteken tesztelve

ANTI-AGING HATÓANYAGOK

EGYEDÜLÁLLÓ SEJTAKTIVÁLÓ ÖSSZETEVŐ KOMPLEXÜNK

MICRO & MACRO HIALURON

A hialuronsav természetes formában a bőrben és a kötőszövetben egyaránt megtalálható. Segít megtartani a nedvességet és megőrizni a bőr feszességét.

A hosszú láncú, makro hialuronsav intenzíven hidratál és simává varázsolja a bőr felszínét, míg a rövid láncú, mikro hialuronsav képes bejutni a mélyebb rétegekbe is, belülről feltöltve a ráncokat.

COLLAGEN BOOSTER

A kollagén a bőr elsődleges alkotóeleme, a fiatalos kinézet kulcsa. A bőr szerkezetét támogatva annak feszességéért és sima felszínéért felel. 

Az idő múlásával a kollagéntermelés lelassul, a bőr elveszíti feszességét és ráncok jelennek meg rajta. A termékeinkben található, egyedülálló Collagen Booster hatására 7 nap alatt 24%-kal nő a bőr saját kollagéntermelése.*

*bőrsejteken tesztelve
INNOVÁCIÓ

ÚJ: AZ ELSŐ LÉPÉS A FESZESEBB ÉS FIATALOSABB KINÉZETŰ BŐRÉRT

Kezdd a napi bőrápolást új Hialuron Szérum-Esszencia termékünkkel, amely azonnal hidratálja és simábbá varázsolja a bőrt, ráadásul nagymértékben fokozza anti-aging rutinod hatékonyságát, néhány másodperc alatt.

Hyaluron cellular filler előnyei

NIVEA CELLULAR Hialuron Szérum-Esszencia

Egyedülálló, sejtaktiváló Hialuron Szérum-Esszenciánk összetevői az ultra könnyű textúrának köszönhetően rendkívül rövid idő alatt, 20 másodpercen belül felszívódnak. Az ápoló 20% Hydra Elixirt és Micro Hyaluront tartalmaz a hosszan tartó eredmény érdekében. 

  1. Hydra Elixir – Intenzíven hidratáló összetevőkből álló egyedi formula, amely nedvességgel tölti fel a bőrt, tartós frissességet biztosítva számára. 
  2. Micro Hyaluron – A legfinomabb hialuronsav, amely képes behatolni a bőr mélyebb rétegeibe, és közvetlenül az érintett területen kifejteni a hatását. Azonnal simább kinézetűvé varázsolja, és belülről tölti fel a bőrt.

A pipettának köszönhetően precízen adagolható, így egyszerűen beépíthető a reggeli és esti rutinba.

Fokozd bőrápolási rutinod hatékonyságát 20 másodperc alatt. 

ÚJ RUTIN

FEDEZD FEL EXTRA FESZESÍTŐ NAPI RUTINODAT

A legújabb szépségtitkok a napi bőrápolási rutin fontosságára hívják fel a figyelmet, hiszen a bőrünkről való gondoskodás nélkülözhetetlen, ha maximális eredményt szeretnének elérni anti-aging termékekkel. Az új NIVEA Hyaluron CELLULAR Feszesítő termékcsalád kozmetikumaival tökéletes rutint alakíthatsz ki magadnak.
Próbáld ki, és figyeld, ahogyan halványabbá válnak a ráncok, a bőröd feszesebbé és fiatalabbá válik napról napra.
ARCMASSZÁZS

KÉNYEZTESD MAGAD CELLULAR FIATALÍTÓ MASSZÁZZSAL

Legalább egy héten egyszer ajándékozd meg magad egy fiatalító arcmasszázzsal. Gyakran hajlamosak vagyunk kihagyni a rutinunkból, pedig jelentős hatással van bőrünk megjelenésére. Ellazítja a különböző arckifejezések során használt izmokat, amelyek mozgásától vonalak, ráncok képződnek az arcunkon.

Érdemes finom, nyomkodó mozdulatokkal is serkenteni a vérkeringést az arcbőrben, ami elősegíti a kollagéntermelődést. Fedezd fel a CELLULAR nappali bőrápoló termékeket, és mutasd meg a benned rejlő fiatalságot feszesebb bőrrel és kevesebb ránccal.

 

TELJES ANTI-AGING TERMÉKCSALÁD

TAPASZTALD MEG A LÁTHATÓAN FESZESEBB ÉS FIATALABB KINÉZETŰ BŐR ÉLMÉNYÉT

Fedezd fel az új NIVEA CELLULAR Feszesítő + Sejtaktiváló termékcsalád ápolóit, amelyekkel hatékonyan veheted fel a harcot az öregedés jelei ellen.
Ismerd meg az anti-aging bőrápolás új szintjét kifejezetten a belső fiatalság felébresztésére kifejlesztett kozmetikumokkal.

SZAKÉRTŐ – INTERJÚ

A HIALURON ÉS COLLAGEN BOOSTER KOMBINÁCIÓJA ÚJRAAKTIVÁLJA ÉS FELGYORSÍTJA A SEJTMEGÚJULÁS FOLYAMATÁT

Dr. Dominik Göddertz, a Beiersdorf AG kutatási és fejlesztési részlegének munkatársa minden kérdésre választ ad az új NIVEA Cellular Feszesítő + Sejtaktiváló termékcsaládjával kapcsolatban.

Mi okozza a bőröregedést? Mi történik ilyenkor a bőrünkben?

Az öregedés sebességét és intenzitását két fő dolog befolyásolja. Az egyik faktor magában a bőrben található, a génjeinkben. Ezek felelősek minden egyes bőrsejt biológiai aktivitásának és vitalitásának szintjéért. A sejtek működését, mint a hialuronsav- vagy kollagéntermelést, de a sejtmegújulás folyamatát is a génjeink határozzák meg, ami egyénenként változó, sőt, azonos korú emberek esetében is rendkívül eltérő bőrképet eredményezhet. 

Azonban nem csak a génjeink felelősek a bőröregedés mértékéért és előrehaladásáért. Az olyan külső tényezők, mint a napsugárzás, szintén fontos szerepet játszanak a bőrkép alakulásában, mivel az UVA- és UVB-sugarak hatására szabadgyökök képződnek a bőrünkben. A szabadgyökök károsítják a sejtek, pl. a kollagénrostok felépítését és integritását, amelynek következményeként ráncosodni fogunk. 

Sajnos a bőrsejtek működése a korral egyre inkább lelassul, produktivitásuk csökken. A fiatalok bőre 28 naponta megújul, míg az idősebbeknél ez több időt vesz igénybe, általában 35 napot. Vagyis a regenerálódás lassabban megy végbe. Mindezek együttesen határozzák meg bőrünk állapotát.

Ezért tartalmaznak a Cellular Filler termékek Hialuront és Collagen Boostert? Miért éppen erre a két anti-aging összetevőre van leginkább szükségünk?

Ápolóink sejtaktiváló Hialuront és Collagen Boostert tartalmazó formulája felélénkíti a sejtek hialuronsav- és kollagéntermelő képességét, ahogyan felgyorsítja azok működését is. 

A hialuronsav rendkívül fontos részét képezi a testünknek, hiszen javítja a bőr vízmegkötő képességét. Ahogyan öregszünk, bőrünk egyre kevesebb hialuronsavat termel, így a ráncaink egyre mélyebbek lesznek. Ezeknek a területeknek az elérését szolgálják a rövid láncú mikro hialuron molekulák, amelyek a bőr mélyébe hatolva, belülről segítenek feltölteni a ráncokat.

A kollagén a kötőszövetet alkotó leggyakoribb fehérje, amely elsősorban bőrünk feszességéért felel. A bőrünk természetesen állít elő kollagén rostokat, habár felnőttkortól számítva, az öregedési folyamat természetes részeként, a bőr kollagéntartalma évente körülbelül 1%-kal csökken, ami a feszesség hiányát okozza. Éppen ezért a Cellular vonal fő célja a kollagéntermelés serkentése.

A bőr több kollagént kezd el termelni?

Így van. Cellular arcápoló termékeink a bőr saját folyamataival összhangban működnek. A Collagen Boostert tartalmazó, különleges formula elősegíti, hogy a sejtjeink visszanyerjék korábbi kollagéntermelő képességüket. Kiterjedt kutatásaink szerint a Cellular Feszesítő Nappali ápolónk használatával már 7 nap után 24%-kal nő a sejtek kollagéntermelő képessége, és ez még nem minden: a Cellular Feltöltő Szérum Gyöngyök segítségével 72 órán belül 49%-kal javul a kollagéntermelés.*

*laboratóriumi tesztek alapján

A Cellular termékek másik fő előnye a bőrsejtek megújulásának javítása. Miért fontos ez az öregedés jeleinek leküzdésében?

Ahogyan korábban említettem, a kor előrehaladtával lassabban újulnak meg a sejtjeink. Minden Cellular Feszesítő termékünk formulája újraaktiválja sejtjeink működését, és lerövidíti a megújulásuk idejét. Már önmagában a Cellular Feszesítő + Sejtaktiváló nappali rutinnal 24 órán belül, 33%-kal képesek vagyunk hatékonyabbá tenni a sejtmegújulást*, így fiatalos megjelenést tudunk kölcsönözni a bőrnek.

*laboratóriumi tesztek alapján 

Hyaluron cellular filler szakértő

Dr. Dominik Göddertz
Laboratórium vezető
NIVEA Arcápolás

A NIVEA megalkotta a Cellular Hialuron Szérum-Esszenciát 20%-os Hydra-elixirrel és Micro-Hyaluronnal. Tudna többet mondani erről a termékről?

Az új Cellular Hyaluron Szérum-Esszencia egyedülálló sejtaktiváló formulájával azonnal simává varázsolja és intenzíven hidratálja a bőrt. 20%-os Hydra Elixirrel és gondosan válogatott Micro-Hyaluronnal erőteljes ápolót hoztunk létre. A Micro-Hyaluron behatol a bőr mélyebb rétegeibe, és belülről tölti fel, míg a Hydra Elixir helyreállítja a bőr nedvességtartalmát. 

Szakértőinket napjaink szépségrituáléi inspirálták, ezért úgy fejlesztették ki szérumot, hogy az arcápolási rutin első lépéseként alapozza meg a napunkat. Csupán 20 másodperc alatt bőröd készen áll a következő termék befogadására, tovább erősítve annak hidratáló, öregedésgátló hatását.

Mit ajánl még a bőr öregedésének leküzdésére?

Általánosságban elmondható, hogy rendszeres bőrápolási rutin korai bevezetésével sokat tehetünk az öregedés ellen, mivel helyrehozni valamit sokkal nehezebb, mint megelőzni. A napi bőrápolás lépései: az arctisztítás, egy szérum használata a bőr stimulálása érdekében, majd egy nappali vagy éjszakai krém felvitele. 

Ha még többet szeretnénk tenni bőrünk egészsége érdekében, étkezzünk kiegyensúlyozottan, egészségesen, és éljünk aktív életet, azonban legyen énidőnk is. Végül, soha ne becsüljük alá a fényvédelem fontosságát. Mindegy, hogy a szabad levegőn vagy zárt helyen tartózkodunk, évszaktól függetlenül az UV-sugárzás mindig éri a bőrünket, amely jelentős szerepet játszik a bőröregedésben. Ezért nem véletlen, hogy a Cellular Feszesítő  nappali arckrém SPF15-ös fényvédelemmel ellátott. Így véd az UV-sugarak okozta bőröregedéstől, sejtkárosodástól, valamint az öregségi foltok megjelenésétől.