Fedezd fel a NIVEÁ-t!

Információt vagy termékeket a következő kategóriában:

NIVEA Hairmilk kollekció

Személyre szabott regenerálás minden hajtípusra

Az új NIVEA Hairmilk kollekció táplálja a száraz, sérült hajat, anélkül, hogy elnehezítené. Fedezd fel a különböző hajtípusokhoz való személyre szabott hajápolókat!
Hajszerkezet

Nekem, a hajam és én

Több, mint 100 évvel ezelőtt a NIVEA feltalálta az első olyan tej alapú sampont, ami a száraz és töredezett haj erősítését szolgálta. Hihetetlenül hatékony volt: puhább haj, töredezett hajvég és elnehezítés nélkül. Az új NIVEA Hairmilk kollekcióval a NIVEA gondoskodott arról, hogy minden hajszerkezetre találjon megfelelő hajápolót.
Hairmilk formula

Innovatív új formula

Inspiráció a múltból

Inspiráció a múltból

Az új kék hajápoló termékcsaláddal a NIVEA a több, mint 100 éves tapasztalatát ötvözi az újításokkal - új életet ad a hajnak. Már 1912-ben is segítette a NIVEA a nőket a gyönyörű és egészséges haj elérésében - egy olyan termékkel, ami hozzájárult a legutóbbi NIVEA termék kifejlesztéséhez: a Hairmilkhez.

A NIVEA legjobb összetevői az élénk és egészséges hajhoz

Az új NIVEA Hairmilk kollekció (ápoló sampon és kondicionáló) innovatív formulájának köszönhetően ellátja a száraz és sérült hajat olyan tápanyagokkal, amelyekre szüksége van, de mégsem nehezítik el. A lényeg a tejfehérje: természetes összetevőkből készült, amelyek erősítik, regenerálják és rugalmassá teszik a hajat. Eucerit®-et tartalmaz, amely védi a hajat a külső tényezőktől. A NIVEA által kifejlesztett Eucerit® természetes gyapjúviaszból készül. Ez gyönyörű ragyogást kölcsönöz a hajnak, miközben alaposan megtisztítja, erősíti és védi a hajtöveket. A könnyed, tejszerű formulájának köszönhetően pedig gyengéden befedi az összes hajszálat. 

Termékcsalád

A hajad megérdemli a személyre szabott kényeztetést

Videó

Az új hajápolási rituálé

Nézd meg a videót

Száraz vagy töredezett a hajad? Fedezd fel az új NIVEA Hairmilk kollekciót a rugalmas és gyönyörű haj eléréséért. Tápláló formula vékony, normál vagy vastagszálú hajszerkezetre. Az első tej sampon, amit kifejezetten neked készítettek.