Fedezd fel a NIVEÁ-t!

Információt vagy termékeket a következő kategóriában:

hygge-s-nivea

#HYGGEWITHNIVEA

HOZD KI A LEGTÖBBET AZ ŐSZBŐL

Hallottál már a hyggeről? Tudj meg többet arról, hogyan rendezheted be otthonodat, valamint hogyan élj és öltözködj skandináv stílusban!
Mi az a Hygge?

HOZD KI A LEGTÖBBET AZ ŐSZBŐL

Csempészd be a hygge érzést ötleteinkkel életedbe, otthonodba, ruhásszekrényedbe.

MINDEN, AMIT A HYGGERŐL TUDNOD KELL

Tudtad, hogy a dánok a föld legboldogabb emberei közé tartoznak? Valószínű, hogy ennek egyik oka az a bizonyos hygge életérzés. Bár nincs szó szerinti fordítása, a melegség, jólét, a mindfulness és a nyugalom általános fogalmaként értelmezhető. A hygge azonban nem csak skandináv barátaink számára elérhető. Néhány egyszerű lépéssel könnyedén becsempészheted napi rutinodba és otthonodba is a dán jólét érzését.

A hygge életed részévé válhat. Berendezheted otthonodat és öltözködhetsz is hygge stílusban, valamint felfedezhetsz olyan hygge tevékenységeket, melyek boldoggá teszik a mindennapjaidat.

Összegyűjtöttünk Neked néhány ötletet arra vonatkozóan, hogyan élhetsz tudatosabb, gondtalanabb és kényelmesebb életet a hygge segítségével. Olvasd el útmutatónkat, és tudd meg, hogyan lehetsz olyan boldog, mint a dánok.
Őszi outfitek és tevékenységek

Hygge inspirációk

HYGGE OUTFIT ÖTLETEK NEKED

hygge-outfit-otletek

A hygge a kényelemről és a melegségről szól. Pont ezért a hygge öltözködésnél nemcsak az az elsődleges szempont, hogy jól nézzenek ki a ruhák, hanem hogy igazán jól érezd magad bennük. Akár egy kényelmes pizsamában kuckóznál be otthon, akár a kedvenc őszi kabátodban élveznéd az őszt, ezzel a szemlélettel a hideg szezont maximálisan kihasználhatod.

HYGGE ŐSZI TEVÉKENYSÉGEK

hygge-tevekenysegek

Az ősz ideális időszak, hogy élvezd a hygget! Amikor a napok egyre borúsabbak, fontos, hogy elegendő időt fordíts magadra és otthoni kényelmedre. Mit szólnál a kötéshez vagy ahhoz, ha végre befejezhetnél egy régóta tervezett könyvet? Olvasd el útmutatónkat őszi hygge tevékenységekhez.

Hygge lakberedezési- és ajándékötletek

Merülj el mélyebben a hyggeben a NIVEÁ-val

HYGGE LAKBERENDEZÉSI INSPIRÁCIÓK

hygge-lakberendezesi-inspiraciok

Bolyhos textúrák, gyertyák, természetes kiegészítők: ezek mind a hygge lakberendezési stílus jellemzői. Lakásodat néhány egyszerű lépésben hangulatosabbá és melegebbé varázsolhatod. Megmutatjuk Neked, hogyan csináld. Nézd meg útmutatónkat hygge lakberendezési ötletekhez.

HYGGE AJÁNDÉKÖTLETEK

hygge-ajandek-otletek

A hygge lényege, hogy élj tudatosan, és gondolj másokra is. Oszd meg, amid van, gondoskodj a hozzád közel állókról. Ez igaz a hyggere is! Tedd barátaidat és családodat boldoggá szeretettel és kedves meglepetésekkel. Lepd meg őket hygge módra gyertyákkal, fürdőbombákkal és édességekkel.

Pihenj a NIVEÁ-val

Kényeztesd magad!

HYGGE ÉNIDŐ A NIVEÁ-val

kenyezteto-furdotermekek

A hygge életmód legfontosabb tényezője, hogy élj békében, és légy jóban magaddal. Mikor volt utoljára olyan alkalom, hogy pihentető énidőt teremtettél magadnak? Nem is emlékszel? Itt az ideje, hogy kényeztesd magad! A NIVEA segít, hogy maximálisan kihasználd az őszt és minden napod csodásan teljen!