Fedezd fel a NIVEÁ-t!

Információt vagy termékeket a következő kategóriában:

NIVEA textil maszkok

NIVEA textil maszkok

Elsősegély és rendszeres bőrápolás egyben.

Tarts szünetet. 10 perc is elég! Az új NIVEA textil maszkok ezalatt táplálják, tisztítják és üdévé varázsolják a bőrt. Ráadásul lebomlanak, így a természet is hálás lesz.
Újdonság

NIVEA textil maszk – életre kelt, tisztít és megszabadít a ráncoktól

A NIVEA textil maszkok olyan újdonságot jelentenek, melyek az egész világon hódítanak. Ez a fiatalság és szépség elixíre, 10 perc alatt ápolja, életre kelti és üdévé varázsolja a bőrt, és még biológiailag is lebomlik. A te döntésed, hogy kipróbálod és használod-e, és ezt a környezeted is értékelni fogja.

Tökéletesen tapad az arcra, ezért használata közben pihenhetsz vagy akár az e-mailjeidet is ellenőrizheted. Az üde és táplált bőrt, a kevesebb ráncot vagy az energiát választod?

Urban Skin Detox

URBAN SKIN 10 perces méregtelenítő textil maszk

A városi élet és tiszta arcbőr kombinációja nem a fantázia szüleménye. Az aktív szént és a zöld teát tartalmazó arcmaszkkal, mindez valósággá válhat. Adj neki pár percet, hogy mindenről gondoskodhasson, és élvezd a mélységéig tökéletesen tiszta arcbőr érzését. 

Q10 PLUS C 10 perces textil maszk

Búcsúzz el az élettelen arcbőrtől és ne adj esélyt a tolakodó ráncoknak. Szakíts pár percet magadnak és engedd hatni a szérumot, a Q10 koenzimet és a C-vitamint. Ébreszd fel a bőrödet a délutáni kávészünet alatt. Garantáltan fantasztikus érzés!

Q10 plus C

Hyaluron Cellular Filler

HYALURON CELLULAR FILLER 10 perces feltöltő textilmaszk

Nem is hinnéd, mennyit tehetsz a bőrödért pár perc alatt. Egyszerűen támogasd a ráncok elleni harcban a hialuronsav és a kollagén booster segítségével. Az egyedülálló összetétel élesíti az arc kontúrjait, feszesíti és kellemesen puhává varázsolja a bőrt.
Használata

Használata? Hamarabb felviszed, minthogy kimondanád: NIVEA

1. Felvitel előtt alaposan tisztítsd meg a bőrt. A maszk jobban beszívódik, ha kicsit megmasszírozod az arcodat.

2. Közvetlenül használat előtt melegítsd fel a maszkot még a tasakban a kezeddel. Ha viszont ég az arcod, tedd be a maszkot a hűtőbe egy kicsit. Kellemesen felfrissít.

3. Helyezd a maszkot az arcodra a szem és az orr nyílásai szerint. Alaposan simítsd ki, hogy ráhúzódjon a bőrre. Nem kell félned, hogy leesik, tökéletesen tart!

4. 10 perc elteltével húzd le a maszkot, az esetleges maradékot távolítsd el vattapamaccsal. És már kész is! 10 perc elegendő ahhoz, hogy a bőröd megkapja, amire szüksége van!

Használata

Tippek a bőrödnek

Tippek a bőrödnek. Főszerepben a textil maszk