Fedezd fel a NIVEÁ-t!

Információt vagy termékeket a következő kategóriában:

Téli kvízjáték

Nyerj karácsonyi NIVEA ajándékcsomagot téli kvízjátékunkkal!

Az idei év utolsó kvízjátékában 2 db karácsonyi ajándékcsomagot nyerhetsz, és még többet megtudhatsz a „NIVEA Törődik a családokkal“ projektről.

  • GÖRGESD TOVÁBB AZ OLDALT:
  • Kvíz

Csak neked: téli kvízjáték

Közeledik a karácsony. Az ajándékozás, a hangulatos utcai fények, de főleg a családdal töltött idő és az ünnepi hangulat időszaka. Nem számít, milyen hagyományokat őriztek vagy hányféle süteményt sütsz. Mindannyian annak örülünk a legjobban, hogy a karácsonyfa körül összegyűlt családunk, barátaink körében lehetünk. Gyere és játssz velünk a 2 gyönyörű NIVEA karácsonyi ajándékcsomagért, és hangolódj velünk az ünnepekre!

A családok már több mint 100 éve választják termékeinket a kiváló bőrápolás érdekében. Ez idő alatt szerte a világon a NIVEA valódi családtaggá lett az otthonokban, így a mindennapi törődés természetessé vált számunkra. Ami nem csupán a hagyományos karácsonyi ajándékcsomagjainkon, hanem a  társadalmi felelősségvállalási programjainkon is látszik. Mennyire ismered ezeket? Próbáld ki magad a téli kvízjátékunkban, és legyél te a 100 szerencsés egyike, aki 2 NIVEA karácsonyi ajándékcsomagot kaphat.

A nyereményjáték 2019. november 24-ig tart. A teljes játékszabályzat itt található.

Tudsz azonosulni a családokat támogató programjainkkal? Karácsonykor összekapcsolhatod az ajándékvásárlást egy jócselekedettel. Válassz egyet a rengeteg ajándékcsomagunk közül és ajándékozd meg vele egy családtagodat vagy egy barátodat. Minden NIVEA vagy NIVEA MEN karácsonyi ajándékcsomag árából 15 Ft-ot olyan projekt javára ajánlunk fel, amely a „NIVEA Törődik a családokkal“ programon belül zajlik.

Nyerj karácsonyi NIVEA ajándékcsomagot téli kvízjátékunkkal!

Kvíz

TÉLI KVÍZJÁTÉK