karibi utázast

Nyerj karibi utazást vagy a többi értékes ajándék egyikét

Vásárolj NIVEA termékeket és játssz a különböző luxus ajándékokért!

Szépülj és nyerj a NIVEÁ-val!

Lepd meg magad egy kis bevásárlással, mi pedig szuper meglepetéssel tesszük ezt értékesebbé! Elegendő NIVEA termékeket vásárolnod legalább 1499 Ft értékben és feltölteni a blokk adatait. A nyereményjáték során a szerencse többször is rád találhat.

Szépülj és nyerj a NIVEÁ-val!

Milyen ajándékok várnak rád?

  • Minden nap kisorsolunk egy szerencsés nyertest, aki két, Cinema City belépőjegyet kap az általa választott filmre.
  • Hetente egyszer 2 éjszakás wellness nyaralást sorsolunk ki a Bambara**** és Shiraz**** hotelekbe 2 fő részére. Egyszerre két nyertest is választunk, csak bízz a szerencsédben! 
  • Az összes regisztrált játékos közül kisorsolunk egy szerencsést, aki ajándék költőpénzzel indulhat bevásárlókörútra. A YURKOV stílusszakértők profi csapata (stylist, sminkes, fodrász és fényképész) is a rendelkezésére áll majd, hogy az élmény felejthetetlen legyen. 
  • És végül... a nyereményjáték fődíja egy karibi hajóút 4 fő részére! Képzeld el a fehérhomokos partot, a kellemesen meleg óceánt és a ragyogó napsütést, amely simogatja a bőrödet. 

Játssz velünk és megvalósítjuk álmaid nyaralását. A játék 2019. szeptember 2-től október 27-ig tart. Többet is megtudhatsz a teljes játékszabályzatból, amely itt található.