Mesés frufruk

Frizuraváltáson gondolkodsz? Akkor eljött az ideje a frufrunak. Válaszd a hozzád legjobban illő stílust, és tudd meg, hogyan ápold a frufrudat, hogy mindig szép legyen.

Alapvető tippek frufrukhoz

Fedezd fel a frufru előnyeit a dögös, oldalra fésült fazonoktól, a merész, egyenesen vágott stílusig, és találd meg az arcformádhoz leginkább illő formát.

A különböző arcformákhoz illő, ideális frufru fazonok

Frufruk szív alakú arcformákhoz

Ha gyönyörű, hangsúlyos arccsontod van, az egyenes fazonú, oldalt hosszabb tincsekből álló forma lágyabbá teszi karakteres megjelenésedet, de az oldalra fésült frufru is jó választás lehet számodra. 

Frufruk ovális arcformákhoz

Meglepő lehet, de a hosszabb, oldalra fésült frufru ahelyett, hogy hangsúlyozná a hosszúkás arcot, inkább kiegyensúlyozottabbá teszi, ráadásul dúsabbnak mutatja a frizurát. 

Rövid haj frufruval a szögletes arcformákhoz

 Az oldalsó frufru kócos, bohókás hullámokkal vagy egy imádnivaló long bob frizurával lágyítja a karakteres arcvonásokat.

 

6 ok, amiért érdemes frufrut vágatnod

  1. Kiegyenlítettebbé teheted az arcod és a homlokod vonásait.
  2. Fiatalosabbá teszi a megjelenésedet.
  3. A frufruval formálhatod az arcodat és a homlokodat.
  4. A frufru könnyedséget csempész a megjelenésedbe.
  5. Egyszerűen alakíthatod a stílusodnak, kedvednek és frizurádnak megfelelően.
  6. Anélkül tudod megváltoztatni a külsődet, hogy károsítanád a hajadat.

Hogyan hordd a frufrut? Fedezz fel új stílusokat!

Choppy-frufruk

Az ún. choppy frufru tökéletes kompromisszumos megoldást jelent, ha egyenes fazont vágatnál magadnak, de az az arcformádhoz nem igazán passzolna. A choppy különböző hosszúságú tincsei játékosabbá és lágyabbá teszik a megjelenésedet.

Hogyan hordd a frufrut? Fedezz fel új stílusokat!

Rövid oldalsó frufruk

Az oldalsó frufruk ellenállhatatlan megjelenést kölcsönöznek a szív alakú arcformával rendelkező nőknek. Jól passzolnak hozzá a hullámok, amik még inkább kiegyenlítik az arcvonásokat. 

Hogyan hordd a frufrut? Fedezz fel új stílusokat!

Hosszú oldalsó frufruk

A frufru fazonok közül ez a legsokoldalúbb, a legtöbbféleképpen variálható típus, mivel szinte minden archoz és frizurához jól passzol. Ez az egyik legdivatosabb forma, ha rövid, frufrus hajról van szó. 

Hogyan hordd a frufrut? Fedezz fel új stílusokat!

Egyenes frufruk

Csakis bevállalósoknak, mivel a tömött frufru igencsak hangsúlyos. Hordd kisimítva a retro kinézetért, vagy készíts hozzá könnyed hullámokat a modern külsőért. 

Hogyan hordd a frufrut? Fedezz fel új stílusokat!

Pixie frufruk

A rövid frizura frufruval pimaszságot és végtelen nőiességet tükröz. A pixie frufru texturált megjelenése nem tereli el a figyelmet a finom részletekről, inkább bókokért kiált.


Hogyan formázd a frufrudat

Készíts magadnak buja frizurát, és legyél stílusos frufru formázó tippjeinkkel.

Vidám, egészséges kinézetű haj

Bármilyen frufrut is választasz, ahhoz, hogy mindig frissnek tűnjön, és megfelelően tudd formázni, minden negyedik-hatodik héten látogass el a fodrászodhoz. Így Te is könnyebben fogod tudni kezelni, és úgy formázni, ahogyan szeretnéd.

Így szárítsd be a frufrudat

Az, hogy hogyan érdemes megszárítanod a frufrudat, a frizurádtól is függ és attól, milyen külsőt álmodtál meg magadnak. 

Ha egyenes frufrud van, érdemes az ún. csomagoló technikával megszárítanod. Első lépésként oszlass el egy kis NIVEA Volume Care Hajhabot a hajadon, a hajszárító csőrét pedig a haj növekedésének irányába tartsd. A kefét egyik oldaltól a másikig mozgasd, majd egyenesen lefelé a sima, selymes kinézetért. 

Az oldalsó frufru titka, hogy szárítás közben három részre osztod, és az egyes részeket a választéktól hátrafele, és abba az irányba szárítod, amelyik oldalra a frufurdat fésülni szoktad. Ez biztosítja azt, hogy a haj az ún. szivárvány forma helyett megfelelően álljon.