NIVEA SKin GUiDE

NIVEA SKIN GUIDE – GYIK

ITT TALÁLOD A VÁLASZOKAT A GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEKRE

Általános kérdések

ÁLTALÁNOS KÉRDÉSEK A NIVEA SKIN GUIDE ARCBŐR ELEMZŐ APPLIKÁCIÓVAL KAPCSOLATBAN

MI IS AZ A NIVEA SKiN GUiDE ARCBŐR ELEMZŐ APPLIKÁCIÓ?

A bőrápolás rengetegében bolyongsz, és nem tudod, milyen termékek illenek a bőrödhöz? Ebben segít a NIVEA SKiN GUiDE elemzése. Csak készíts egy szelfit, és megtudhatod, milyen arcbőröd jelenlegi állapota, milyen egyéni igényei vannak. Az applikáció a szelfi alapján meghatározza a bőröd korát, pigmentációját, valamint egységességét és feszességét is.

A NIVEA 135 éve gondoskodik a bőrödről, és az arcbőr elemzés egy újabb lépés, aminek segítségével az arcápolási rutinod még jobb lehet. A modern technológiáknak köszönhetően megtudhatod, mire van igazán szüksége a bőrödnek. Javasoljuk, hogy a SKiN GUiDE applikációval elemezd rendszeresen az arcbőröd, vezess digitális arcelemzés naplót, és lépésről lépésre javítani tudsz arcbőröd állapotán.

MI ÉS KI VAN A NIVEA SKiN GUiDE FEJLESZTÉSE MÖGÖTT?

A NIVEA SKiN GUiDE arcbőr elemzési alkalmazás fejlesztésében egy tudósokból és bőrápolási szakértőkből álló csapat vett részt. Világszerte nők tízezrei is bekapcsolódtak a kutatásba, akik több hónapon keresztül elemezték bőrüket. Ezalatt több mint 20 millió szelfi készült, amit aztán a mesterséges intelligencia segítségével értékeltek. Ennek köszönhetően tényleg mindenkinek tudunk tippeket, tanácsokat adni. Tégy valamit a bőrödért, és gondoskodj róla úgy, ahogy megérdemli. Csak egy felvétel az egész!

MIT ELEMEZ A NIVEA SKiN GUiDE?

 1. A SKiN GUiDE a szelfi alapján, amit készítesz, meghatározza a bőröd korát. Megtudhatod, hogy a bőröd állapota és kondíciója alacsonyabb vagy magasabb életkornak felel-e meg. 
 2. Az arcbőr elemzés a bőr feszességét és a ráncokat is vizsgálja.
 3. Ezenkívül a NIVEA SKiN GUiDE értékeli arcbőröd egységességét, amelyet például bőrpír vagy akné befolyásolhat.
 4. Végül, de nem utolsó sorban megtörténik a pigmentfoltok intenzitásának elemzése is.

MILYEN PARAMÉTEREKKEL DOLGOZIK A NIVEA SKiN GUiDE?

 1. Az arcbőr korának meghatározásához elemezzük a homlok és a szem környékét, valamint az arcot és az ajkakat.
 2. Az arcbőr feszességét a homlok ráncainak ellenőrzésével, a szemkörnyék, valamint az orr és az ajkak elemzésével határozzuk meg.
 3. A bőr egyenletességét foltok, bőrpír vagy bőrirritáció alapján állapítjuk meg.

MIT JELENT A BŐR KORA?

Fáradtnak és öregnek találod a bőrödet, ha a tükörbe nézel? Az elemzésnek köszönhetően megtudhatod, milyen „optikai“ korra utal bőröd jelenlegi állapota. Az elemzés során figyelembe vesszük a biológiai és az egészen természetes tényezőket, például a ráncokat és a bőr feszességének csökkenését. Az öregedés mellett azonban más külső tényezők is befolyásolják a bőr állapotát, mint például az étrend, a testmozgás, a stressz és az alvás. Ezek hatásai mind meglátszanak arcbőrünkön.

MIT JELENT A BŐRFESZESSÉG?

Bőröd korának elemezése mellett a feszességét is vizsgáljuk. Ezt a homlok, a szem, az orr és a száj ráncai alapján értékeljük. Minél magasabb a pontszám, annál feszesebb a bőröd.

MIT JELENT A BŐR EGYSÉGESSÉGE?

Az elemzés részeként azt is megvizsgáljuk, hogy mennyire egységes a bőröd. Felmérjük, hogy megjelent-e bőrpír az arcodon, vagy épp foltok és egyéb irritáció okozta bőrhibák, de azt is látjuk, hogy mennyire szennyezett az arcbőröd.

HOGYAN MŰKÖDIK A NIVEA SKiN GUiDE ARCBŐR ELEMZŐ APPLIKÁCIÓ?

Szeretnénk, ha a legjobb módszerek alkalmazásával tennél bőröd ápoltságáért.  Az arcelemzésnek köszönhetően olyan tanácsokat és tippeket kaphatsz tőlünk, amelyek segítenek mindennapi arcápolásban.

Nincs más dolgod, mint készíteni egy szelfit az okostelefonoddal, elemezni a fotót, és követni a NIVEA SKiN GUiDE által ajánlott tanácsokat. A siker alapja több mint 10000 nő tapasztalata, akik hónapokon keresztül naponta fényképezték és elemezték a bőrüket. Aztán ott van még az a sok millió fotó, amiknek köszönhetően minden bőrtípus ápolásában tudunk tanáccsal szolgálni. Kortól függetlenül.

Minden arcelemzés után megjelenik egy pontszám. És ez egy mutatószám, ami a bőröd állapotát értékeli. Az eredményeket digitális arcelemzés naplóba rögzítheted a NIVEA SKiN GUiDE-ban. Ez segít nyomon követni, hogyan változnak arcbőröd egyedi paraméterei.

MIT JELENT A PIGMENTÁCIÓ?

Különösen az életkor előrehaladtával vagy a hormonális változások miatt a bőrön pigmentfoltok jelenhetnek meg. A NIVEA SKiN GUiDE mennyiségükre, formájukra és telítettségükre összpontosít. Minél magasabb a pontszám, annál kevesebb pigmentfoltod van.

HOL SZERKESZTHETŐ A PROFIL?

Az információkat a NIVEA Klub  felhasználói fiókodban szerkesztheted és tárolhatod: 

 1. Kattints a „Saját fiók“ lehetőségre
 2. Szerkeszd a személyes adataidat
 3. Mentsd el a változtatásokat

KIT KERESS, HA KÉRDÉSED VAN?

Küldj e-mailt az info@nivea.hu e-mail címre. Szívesen segítünk. 

Használat

HOGYAN HASZNÁLJUK HELYESEN A NIVEA SKiN GUiDE APPLIKÁCIÓT?

MIT TEGYÜNK, HA MEGKAPTUK AZ ELSŐ TERMÉKAJÁNLÁST?

Máris egy lépéssel közelebb kerültél a szép és egészséges bőrhöz! Készíts digitális ercelemzés naplót a NIVEA SKiN GUiDE applikációban, melynek köszönhetően nyomon követheted a fejlődést. Készíts 28 nap alatt összesen 6 szelfit, és derítsd ki, melyik arcápolási rutin a legjobb a bőrödnek. Minden elemzéssel további szépségápolási tippeket adunk és újabb érdekességeket tudhatsz meg arcbőröd megfelelő ápolásáról.

HOGYAN KERÜLJÜK EL A HIBÁKAT?

A NIVEA SKiN GUiDE nagyon pontosan működik. Ez azt jelenti, hogy az arcbőrön lévő és megváltozott legkisebb részleteket is rögzíti. Ahhoz, hogy a lehető legjobban lássa a különbséget, mindig azonos körülmények között és ugyanabban a napszakban készíts szelfit. Valamint fotózás előtt mosd le a sminket és szárítsd meg a bőrödet. Minden második nap készíts egy szelfit.

MILYEN GYAKRAN VÁLTOZIK A BŐR?

Bőrünknek 28 nap kell ahhoz, hogy megújuljon. Ez idő alatt számos tényező befolyásolja, mint például az étrend, az időjárás és az életmódunk. A bőr folyamatosan változik. De ezt a változást az is befolyásolja, hogy hol tartózkodsz éppen, az év melyik szakaszában és az életednek melyik időszakában vagy. Ezért rendszeresen érdemes megvizsgálni a bőrödet, hogy nyomon követhesd a fejlődését.

HOGYAN KÉSZÍTS TÖKÉLETES SZELFIT?

Az arcbőr elemzésére használt szelfi egy kicsit különbözik attól, amit a közösségi médiában teszünk közzé. Felejtsd el a sminket, a csücsörítő ajkakat és a csábító kacsintásokat. Az elemzésre alkalmas szelfi elkészítéséhez tisztítsd meg bőröd, vedd le a szemüveged, nyisd ki a szemed és legyen nyugodt az arckifejezésed. 

MELY NAPSZAKBAN KEZDJEM A FOTÓZÁST ÉS EZZEL Az ELEMZÉST IS?

Amikor csak akarod! Egyszerűen fényképezkedj akkor, amikor az beleillik a napirendedbe. De ne feledd, hogy a többi szelfit mindig ugyanabban a napszakban készítsd el. Az ideális időpont vagy reggel ébredés után, vagy este lefekvés előtt.

AZ ELEMZÉSHEZ MIÉRT 6 FOTÓ SZÜKSÉGES 28 NAP ALATT?

Tudtad, hogy bőrünk megújulása pontosan 28 napig tart? Az arcbőr megbízható elemzéséhez 28 napon át, ideális esetben minden második napon kell szelfizni és elemezni azt. A megbízható elemzéshez pedig legalább 6 fotó kell.

MILYEN GYAKRAN ELEMEZZÜK A BŐRÜNKET?

Minél gyakrabban elemzed a bőrödet, annál pontosabb lesz az eredmény. A legjobb eredmény érdekében minden nap vizsgáld meg az arcodat, és váljék ez szokássá.

HOGYAN KÉSZÜLJÜNK AZ ELEMZÉSRE?

Fényképezés és elemzés előtt nincs szükség a bőr „megigazítására“. Ellenkezőleg. El kell távolítani a sminket és meg kell tisztítani. A fotózás ideális időpontja ezért reggel a sminkelés előtt vagy este a smink eltávolítása után.

MILYEN GYAKRAN KELL ARCBŐR ELEMZÉST CSINÁLNI?

A pontos elemzés érdekében javasoljuk, hogy az elemzést naponta egyszer végezd el, és az eredményeket gondosan rögzítsd a digitális arcelemzés naplóban, amely a NIVEA SKiN GUiDE részét képezi.

A 28 napos, 6 szelfis elemzés után bőrápolással kapcsolatos tippeket és tanácsokat kapsz. Ezek segítenek az ideális arcápolási rutin kialakításában. Ajánlunk is neked személyre szabottan olyan termékeket, amelyek segítenek a megfelelő arcápolásban.

Ez azonban természetesen nem jelenti azt, hogy soha többé nem kell elemezned a bőrödet. Az évszak, a hely, ahol vagy, az életkorod, a pszichéd... Mindez hatással van a bőrödre. Negyedévente egyszer ismételd meg az alapos elemzést, hogy megtudd, szükséges-e változtatni az arcápolási rutinodon.

Hogyan vezethetek digitális arcelemzés naplót?

Annak érdekében, hogy a bőr állapotát időben nyomon követhesd a digitális arcelemzés naplóban közvetlenül az alkalmazásban, be kell jelentkezned a NIVEA Klub felhasználói fiókodba az alkalmazáson keresztül. Ha még nincs NIVEA Klub fiókod, regisztrálj közvetlenül az alkalmazásban vagy itt. A bejelentkezésnek köszönhetően az alkalmazás elmenti az egyes vizsgálatok eredményeit, így áttekintést kapsz a bőröd állapotának alakulásáról és igényeiről.

Milyen előnyei vannak az alkalmazáson keresztüli bejelentkezésnek?

A SKiN GUiDE applikáció NIVEA Klub fiókon keresztül történő használata számos előnnyel jár:
1) digitális arcelemzés napló – a bejelentkezésnek köszönhetően az alkalmazás elmenti az egyes vizsgálatok eredményét, így áttekintést kapsz a bőröd állapotának alakulásáról és igényeiről, ezzel létrejön a saját digitális arcelemzés naplód.
2) teljes arcápolási rutin – az alkalmazás rendszeres használatával termékajánlásokat kaphatsz a teljes körű arcápolási rutinodhoz. Az alkalmazás először a legmegfelelőbb nappali krémet ajánlja, majd (további szelfik kiértékelése után) egy éjszakai krémet és a legmegfelelőbb arctisztító terméket, majd később hozzáad egy fényvédőt és személyre szóló speciális ápolást is. Az alkalmazás rendszeres használatával és a termékek használatával körülbelül egy hónap alatt kialakíthatod a teljes arcápolási rutintod.
3) klubpontok – minden NIVEA Klub tag minden egyes elkészített szelfiért 5 pontot kap. Akár naponta gyűjthetsz pontokat a szelfikért! Nézd meg, milyen jutalmat kaphatsz az összegyűjtött pontokért!

Használhatom az alkalmazást klubpontok gyűjtésére?

Igen! Minden szelfiért, amelyet bejelentkezett felhasználóként készítesz, 5 pontot kapsz. Akár naponta gyűjthetsz pontokat a szelfikért!

Hogyan kaphatsz termékajánlásokat a teljes arcápolási rutinodhoz?

Ez igazán egyszerű! Csak annyit kell tenned, hogy rendszeresen visszatérsz a SKiN GUiDE alkalmazáshoz, mindig jelentkezz be a klubfiókoddal és készíts egy szelfit. Az alkalmazás értékeli a bőröd állapotát és fokozatosan egyre több terméket ajánl.

Az alkalmazás az első szelfi után nappali krémet ajánl. 6 szelfi után kapsz egy termékajánlást egy éjszakai krémre és egyben a legmegfelelőbb arctisztító termékre is. Ezt követően 12 szelfi után hozzáadódik az igényeidnek megfelelő fényvédő. Majd 18 szelfi után megkapod a teljes rutint, amikor is az alkalmazás kiválasztja a legmegfelelőbb speciális ápolást számodra.

ÉS MI VAN A TÖBBI TESTRÉSZÜNKKEL? RAJTUK IS ELVÉGEZHETŐ A BŐRELEMZÉS?

A NIVEA SKiN GUiDE bőrelemző alkalmazást egyelőre csak az arc vizsgálatára tervezték, de kutatócsoportunk azon dolgozik, hogy ezt a test más részeire is kiterjessze. Amint végeztek a fejlesztéssel és mindennel készen vannak, értesítünk. Ne aggódj!

IGYEKSZEM, DE A SZELFI HOMÁLYOS ÉS ELMOSÓDOTT. MIT TEGYEK?

A tökéletes szelfi elkészítéséhez konkrét utasítást találsz közvetlenül az alkalmazásban vagy a weboldalunkon. Nem baj, ha rögtön az első próbálkozás nem sikerül, ezért nyugodtan adj időt magadnak, és többször is próbáld meg.

ELEGENDŐ ALAP A SZELFI A BŐR ELEMZÉSÉHEZ?

Igen! Bár hihetetlennek tűnik, a világ minden részéről részt vevő 10000 nő bevonásával végzett alapos kutatásnak és több mint 20 millió fénykép elemzésének köszönhetően valóban elég egyetlen szelfi is, hogy kiértékeljük a szelfidet.

Az elemzés alapján személyre szabott szépségápolási tanácsokat és tippeket kapsz. Az igényeidre szabva. Engedd meg, hogy a modern technológia javítsa a bőrápolási technikádat.

Applikáció

NIVEA SKiN GUiDE – MINDEN AZ ALKALMAZÁSRÓL

MILYEN ESZKÖZÖKET TÁMOGAT A NIVEA SKiN GUiDE?

A NIVEA SKiN GUiDE használatához mindössze egy előlapi kamerával rendelkező okostelefonra van szükséged. A NIVEA SKiN GUiDE egy webes alkalmazás (amit nem kell letöltened), így a Safari vagy a Google Chrome a legalkalmasabb a használatához.

HOGYAN lehet megnyitni A NIVEA SKiN GUiDE alkalmazást OKOSTELEFONON?

iOS:

 1. Nyisd meg a nivea.hu/skinguide webhelyet a Safari böngészőben. 
 2. Kattints a „Megosztás” gombra a képernyő alján.
 3. Görgess lefelé, és kattints a „Hozzáadás a kezdőképernyőhöz” gombra.
 4. Írd be: „NIVEA SKiN GUiDE“, és erősítsd meg a „Hozzáadás“ gombra kattintva.
 5. Ezután a kezdőlapon megtalálod az alkalmazás ikonját.


Android:

 1. Nyisd meg a nivea.hu/skinguide webhelyet a Chrome böngészőben.
 2. Kattints a címsor jobb oldalán található három pontra.
 3. Kattints a „Kezdőképernyő hozzáadása“ mezőre.
 4. Írd be: „NIVEA SKiN GUiDE“, és erősítsd meg a „Hozzáadás“ gombra kattintva.
 5. Ezután a kezdőlapon megtalálod az alkalmazás ikonját.

HOGYAN KELL BESZKENNelnI A QR-KÓDOT?

 1. Nyisd meg a telefon kameráját.
 2. Győződj meg róla, hogy a hátsó kamerát használod.
 3. Irányítsd a telefont a QR-kódra, és tartsd a helyén körülbelül 2-3 másodpercig.
 4. A telefon egy linket tartalmazó értesítést jelenít meg.
 5. Kattints az értesítésre a hivatkozás megnyitásához.

 

→ Látogass el hozzánk a következő címen is: https://www.nivea.hu/skinguide

→ Ha iPhone-od van, használd a Safari böngészőt. Ha Androidot használsz, a Google Chrome a legjobb.

ELÉRHETEM AZ ALKALMAZÁST QR-KÓD NÉLKÜL?

Természetesen, csak nyisd meg ezt a hivatkozást a böngésződben: https://www.nivea.hu /skinguide

HASZNÁLHATOM A NIVEA SKiN GUiDE-OT OFFLINE?

Sajnos ez nem lehetséges. Az alkalmazás megnyitása előtt győződj meg róla, hogy elég erős-e az internetkapcsolatod, lehetőleg WiFi-n keresztül.

HASZNÁLHATOM A NIVEA SKiN GUiDE-OT WIFI NÉLKÜL?

Fel kell töltenünk a szelfidet az elemzéshez, tehát WiFi vagy mobilnet-kapcsolaton keresztül csatlakoznod kell az internethez. Mobil adatforgalom esetén kisebb sebességre és több adatforgalomra számíts. A WiFi biztos megoldás.

TÖBB FUNKCIÓJA LESZ A NIVEA SKiN GUiDE-NAK A JÖVŐBEN?

Igen, kutatócsoportunk mindig új funkciókon dolgozik. Amint napvilágot látnak az újdonságok, értesíteni fogunk, és örülni fogunk, ha kipróbálod.

A NIVEA SKiN GUiDE ARCBŐR ELEMZÉS MŰKÖDIK MINDEN BŐRTÍPUSON ÉS BŐRSZÍNEN?

Igen, ez nagyon fontos volt számunkra a fejlesztés során.

A NIVEA SKiN GUiDE CSAK NŐI BŐRÖN VÉGEZ ARCBŐR ELEMZÉST?

Jelenleg igen. Kutatócsoportunk azonban azon dolgozik, hogy létrehozzon egy NIVEA SKiN GUiDE-ot férfiak számára is. Természetesen azonnal értesítünk, amint ez a változat elkészül.

ELEMEZHETEM VALAKI MÁS BŐRÉT IS?

Szeretnéd megmutatni valakinek, hogyan működik a NIVEA SKiN GUiDE? Akkor javasold neki, hogy nyissa meg a saját fiókját. Természetesen regisztráció előtt bárki kipróbálhatja a regisztráció nélküli arcelemzést.

HONNAN LEHET LETÖLTENI A NIVEA SKiN GUiDE-OT?

A NIVEA SKiN GUIDE egy webes alkalmazás, amelyet a böngésződben nyithatsz meg, így nem kell letölteni semmit. Csak keresd fel a https://www.nivea.hu/skinguide webhelyet. Könnyedén hozzáadhatod a NIVEA SKIN GUIDE-t a telefonod kezdőlapjához.

iOS:

 1. Nyisd meg a nivea.hu/skinguide webhelyet a Safari böngészőben.
 2. Kattints a „Megosztás” gombra a képernyő alján.
 3. Görgess lefelé, és kattints a „Hozzáadás a kezdőképernyőhöz” gombra.
 4. Írd be: „NIVEA SKiN GUiDE“, és erősítsd meg a „Hozzáadás“ gombra kattintva.
 5. Ezután a kezdőlapon megtalálod az alkalmazás ikonját.

 

Android:

 1. Nyisd meg a nivea.hu/skinguide webhelyet a Chrome böngészőben.
 2. Kattints a címsor jobb oldalán található három pontra.
 3. Kattints a „Kezdőképernyő hozzáadása“ mezőre.
 4. Írd be: „NIVEA SKiN GUiDE“, és erősítsd meg a „Hozzáadás“ gombra kattintva.
 5. Ezután a kezdőlapon megtalálod az alkalmazás ikonját.

MIÉRT SZÜKSÉGES A HOZZÁFÉRÉS A KAMERÁHOZ?

Annak megakadályozása érdekében, hogy bárki más hozzáférhessen a kamerádhoz, a telefonod mindig engedélyt fog kérni a használatához. A NIVEA SKiN GUiDE-nak hozzá kell férnie a kamerához, hogy szelfit készítsen. A felhasználáshoz adott hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod.

MIT TEGYEK, HA NEM MŰKÖDIK A KAMERA, ÉS NEM TUDOK SZELFIZNI?

Engedélyezd a böngészőnek, hogy hozzáférjen a telefon kamerájához.

Safari:

 1. Nyisd meg az iPhone-on a „Beállítások“, majd a „Safari“ elemet.
 2. A „Webhely beállításai“ részben kattints a „Kamera“ gombra.
 3. Engedélyezd minden weboldalon a hozzáférést a kamerához.

Chrome:

 1. Nyisd meg a Chrome-t a telefonon.
 2. Kattints a három pontra a címsortól jobbra, majd kattints a „Beállítások“ gombra.
 3. Válaszd a „Webhely beállításai“ lehetőséget.
 4. Kattints a „Kamera“ gombra.
 5. Aktiváld a kamera hozzáférését.

MI TÖRTÉNIK A FOTÓKKAL ÉS AZ INFORMÁCIÓKKAL?

Ha regisztráció nélkül használod az arcelemző applikációt, adataid 24 óra elteltével automatikusan törlődnek. Ha regisztrált felhasználó vagy, a fényképeidet és az adataidat tároljuk az arc elemzése és az általunk használt algoritmus fejlesztése érdekében. Az adatvédelemmel kapcsolatos összes információt az adatvédelmi szabályzatunkban elolvashatod. Természetesen bármikor visszavonhatod a hozzájárulásodat, és törölheted az adatokat.

HOGYAN LEHET TÖRÖLNI AZ ÖSSZES SZEMÉLYES ADATOT?

Ha regisztráció nélkül használod az arcelemző applikációt, akkor adataidat hosszú ideig sehol sem tároljuk, hanem 24 órán belül törlődnek. Regisztrált felhasználóként (és így a NIVEA Klub tagjaként) azonban kérheted adataid törlését az klub@nivea.hu e-mail címen keresztül, és mi gondoskodunk a szükséges adatok törléséről. Ne feledd, hogy az adatok törlése végleges, és nem vonható vissza. További információért olvasd el Adatvédelmi Tájékoztatónkat.

KÉRDÉS ESETÉN KIHEZ FORDULHATOK?

Szívesen segítünk mindenben. Küldj e-mailt az info@nivea.hu címre, vagy hívj bennünket a +420 840 022 333-as telefonszámon. Hétfőtől péntekig 8-18 óráig állunk rendelkezésre.

Ajánlások

MINDEN, AMIT TUDNod KELL A MEGADOTT AJÁNLÁSOKRÓL

HÁNY KÜLÖNBÖZŐ TIPPET ÉS TERMÉKET TALÁLSZ A NIVEA SKIN GUIDE-BAN?

A NIVEA SKiN GUiDE több mint 700000 termékkombinációt tartalmaz. Mindenki személyre szabott szépségápolási tanácsokat és tippeket kap a termékekkel kapcsolatban. Mivel a bőröd folyamatosan változik, javasoljuk, hogy rendszeresen elemezd a bőrödet, hogy lásd, megváltoztak-e az igényei.

HOGYAN VÁLASZTJUK KI A TERMÉKEKET A NEKED AJÁNLOTT ARCÁPOLÁSHOZ?

A szelfi alapján mesterséges intelligencia segítségével elemzünk, és a bőröd „pontokat“ kap. Ezek alapján határozzuk meg, milyen ápolásra van szüksége. A pontszámot mentsd el a digitális arcelemzés naplóba, és megfigyelheted, hogyan változik a bőröd.

Hány terméket ajánl az alkalmazás?

Ha csak „vendégként“ használod az alkalmazást, mindig csupán 1 termékre kapsz ajánlást. Ez egy NIVEA nappali arckrém lesz, amelyet a bőröd aktuális igényeinek megfelelően választunk ki.

Ha az alkalmazáson keresztül mindig bejelentkezel a klubfiókodba, akkor az eredményeidet rögzítjük, és ennek köszönhetően az alkalmazás további termékeket tud majd neked ajánlani. Az első szelfi után az applikáció nappali arckrémet ajánl. 6 szelfi után kapsz egy ajánlást egy éjszakai arckrémre és egyben a legmegfelelőbb arctisztító termékre is. Ezt követően 12 szelfi után hozzáadódik a legmegfelelőbb fényvédő. 18 szelfi után megkapod a teljes rutint, amikor is az alkalmazás kiválasztja a legmegfelelőbb speciális ápolást.

Figyelem, a teljes arcápolási rutin elérése ezzel még nem ér véget! A bőr idővel változik, és az igényei is változnak. Folytasd a szelfik készítését továbbra is. Ha az alkalmazás változásokat észlel, javasolja a rutin módosítását.

A NIVEA SKIN GUIDE CSAK NIVEA TERMÉKEKET AJÁNL?

Igen, a NIVEA SKiN GUiDE arcbőr elemző applikáció csak NIVEA márkájú termékeket ajánl, mert ezeket jól ismerjük és pontosan tudjuk, mit tartalmaznak. Termékeinket egymással is kombinálhatjuk a legjobb ápolás érdekében. Minden új termékünk automatikusan bekerül az alkalmazásba, így személyre szabott, egyéni ápolásban részesülhetsz. Nem zárjuk ki azonban, hogy a jövőben más márkák termékei is megjelenjenek.

MILYEN GYORSAN KEZDENEK HATNI AZ AJÁNLOTT TERMÉKEK?

Minden bőr más és más, ezért nem lehet pontosan meghatározni, hogy a termékek mikor kezdenek el hatni nálad. A rendszeresség azonban fontos.

MIT TEGYEK, HA A BŐRÖM ROSSZUL VISELI AZ AJÁNLOTT TERMÉKET?

Ha meg szeretnéd tudni, hogy a termék megfelel-e a bőröd igényeinek, először az arc egy kis részén próbáld ki. A termék intolerancia nagyon ritka, de előfordulhat. Ha ez történt a te esetedben is, hagyd abba a termék használatát, és hívd a +36 1 457 3900 telefonszámot, vagy használd honlapunkon a kapcsolatfelvételi űrlapunkat.

Eredmények

INFORMÁCIÓK AZ ARCBŐR ELEMZÉS EREDMÉNYEiRŐL

MIT JELENT A BŐRFESZESSÉG, AZ EGYSÉGESSÉG ÉS A BŐRPIGMENTÁCIÓ PONTSZÁMA?

A NIVEA SKiN GUiDE egy 0-tól 100-ig terjedő skálát használ az egyenletesség, a feszesség és a pigmentáció meghatározására. Ha a bőr pontszáma 100, ez a lehető legjobb eredmény – életkorodhoz képest tökéletesen feszes vagy egységes bőrrel rendelkezel, illetve a bőr pigmentfoltoktól mentes. Ez az általános cél is, a lehető legmagasabb pontszám elérése. Ezért az elemzés alapján olyan termékeket és szépségápolási tippeket ajánlunk, amelyek segítenek ennek elérésében.

HOGYAN IGAZODJUNK EL A GRAFIKONOKON?

Készen van az arcelemzésed? Ezután a digitális arcelemzés naplódban közvetlenül a diagramon láthatod a feszességre és az egyenletességre, a pigmentációra és a bőr korára vonatkozó pontszámokat. Ha az eredmények idővel javulnak, a grafikon vonala emelkedni fog. Összehasonlítás céljából a grafikonon láthatók a korcsoportod átlageredményei is. Ezeket az információkat bármikor hozzáadhatod a diagramhoz, vagy el is rejtheted.

MILYEN GYAKRAN VÉGEZZÜK EL AZ ARCELEMZÉST?

Számos tényező befolyásolja a bőrünk állapotát. Ezért fontos a rendszeres teljes körű elemzés elvégzése. Ennek köszönhetően folyamatosan megadhatod a bőrödnek a szükséges ápolást.

HOGYAN HASONLÍTHATOM ÖSSZE AZ EREDMÉNYEMET A KORCSOPORTOM EREDMÉNYEIVEL?

A grafikon alatt a „Feszesség”, az „Egységesség”, a „Pigmentáció” és a „Bőröd kora” gombok is láthatók. Ezekkel a gombokkal közvetlenül hozzáadhatod a diagramhoz a korosztályod átlagpontszámát. És már láthatod is.

Hogyan juthatunk teljes körű arcápolási rutinhoz?

Ez igazán egyszerű! Csak annyit kell tenned, hogy rendszeresen visszatérsz a SKiN GUiDE alkalmazáshoz, mindig jelentkezz be a klubfiókoddal, és készíts egy szelfit. A bejelentkezésnek köszönhetően az alkalmazás időben értékeli a bőröd állapotát, és fokozatosan egyre több terméket ajánl.

Az első szelfi után az applikáció nappali arckrémet ajánl. 6 szelfi után kapsz egy termékajánlást egy éjszakai arckrémre és egyben a legmegfelelőbb arctisztító termékre is. Ezt követően 12 szelfi után hozzáadódik a legmegfelelőbb fényvédő. 18 szelfi után megkapod a teljes rutint, amikor is az alkalmazás kiválasztja a legmegfelelőbb speciális ápolást.

Idővel változhat az ajánlott arcápolási rutin?

Igen. Ahogy a bőr és annak igényei idővel változnak, úgy változik a megfelelő rutin is. Az alkalmazás rendszeres használatának köszönhetően mindig biztos lehetsz benne, hogy olyan termékekre vonatkozó ajánlásokat kapsz, amelyek mindennel ellátják a bőrödet, amire éppen szüksége van.

MEDDIG TART AZ IDEÁLIS ARCELEMZÉS?

Célunk, hogy jól megismerd a bőrödet. A NIVEA SKiN GUiDE segítségével összehasonlíthatod az eredményeidet a korcsoportoddal, és 12 hónapon keresztül nyomon követheted a fejlődést.

MIÉRT KÜLÖNBÖZNEK NAPRÓL NAPRA AZ ELEMZÉS EREDMÉNYEI?

Bőrünk folyamatosan változik. Állapotát számos tényező befolyásolja, többek között nem csak az, hogy hogyan törődünk vele, hanem az életmód, az étrend, a testmozgás, a stressz vagy az alvás is. Ezért fontos, hogy minden nap ugyanabban az időben vizsgáld meg az arcodat, hogy a legpontosabb eredményt kaphasd.