(51)

Volume Care Dúsító Hajlakk

250 ml

Előnyök

Dúsító
NUTRI-ESSENCE
  • Ápol, és nem szárítja ki a hajat
  • Segít erősíteni a hajat az akár egész napon át tartó formázásért
  • Segít megvédeni a hajat, és könnyű kifésülni

Tudj meg többet erről a termékről

Tedd dúsabbá a hajad! Speciális hajvédő összetétele segít megvédeni a hajat, mégis erős tartást és dús hatást biztosít, miközben könnyen kifésülhető marad a haj. Segít megőrizni a haj keratin tartalmát. Nem teszi ragacsossá és nem nehezíti el a hajat, sőt, ápolja, és nem szárítja ki, miközben az akár egész napon át tartó formázásért segít erősíteni is. Styling Care Volume Care Dúsító Hajlakk 250 ml.

Figyelmeztetés:

Rendkívül tűzveszélyes aeroszol Az edényben túlnyomás uralkodik: hő hatására megrepedhet. Hőtől, forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól és más gyújtóforrástól távol tartandó. Tilos a dohányzás. Tilos nyílt lángra vagy más gyújtóforrásra permetezni. Ne lyukassza ki vagy égesse el még használat után sem. Napfénytől védendő. Nem érheti 50 °C/122 °F hőmérsékletet meghaladó hő. Kizárólag rendeltetésszerűen használja! Kerülni kell a szembejutást! Ne használja sérült vagy irritált bőrfelületen. Csak üres palackot adjon le újrahasznosításra. Gyermekektől elzárva tartandó.

Cikkszám 86804 (86804-08100-50)

Értékelések és vélemények

4,9
nagyon jó (51 Értékelés)
RENDEZÉS
Olga
6/1/2021
ok
Tartást ad a hajamnak.
Bejelentés

Zavaró tartalom jelentése

Szeretnél zavaró tartalmat bejelenteni?
Kinga
5/25/2021
Tartást ad!
Nem ragad össze a hajam, amikor használom, mégis jó tartást biztosít a mindennapokban. A vékony szálú hajamat szinte lehetetlen dúsítani és erre ez a termék sem volt képes még látványra sem, de azért szeretem használni, mert fixálni jó.
Bejelentés

Zavaró tartalom jelentése

Szeretnél zavaró tartalmat bejelenteni?
Csilla
5/22/2021
Volume
Tényleg olyan mintha dúsabb lenne a hajam tőle ;)
Bejelentés

Zavaró tartalom jelentése

Szeretnél zavaró tartalmat bejelenteni?

Hogyan használd?

0Használat

Egyenletesen a hajra kell permetezni körülbelül 30 cm távolságból.

KÜLÖNLEGES ÖSSZETEVŐK

NUTRI-ESSENCE

Összetevők listája

Megjegyzés
Az összetevőlista csak tájékoztató jellegű. Mivel termékeink összetételét mindig a legújabb kutatások eredményeihez és fogyasztói igényekhez igazítjuk, a honlapunkon szereplő felsorolás eltérhet a termék csomagolásán feltüntetett összetevő listától. Mindig nézd meg a termék csomagolásán szereplő összetevőket.

Tartalmazza: Alcohol Denat, Butane, Isobutane, Propane, Octylacrylamide/Acrylates/Butylaminoethyl Methacrylate Copolymer, Water, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Bambusa Vulgaris Shoot Extract, Panthenol, Niacinamide, Benzophenone-4, PEG-12 Dimethicone, Propylene Glycol, Glycerin, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Aminomethyl Propanol, Linalool, Citronellol, Geraniol, Benzyl Alcohol, Butylphenyl Methylpropional, Limonene, Amyl Cinnamal, Alpha-Isomethyl Ionone, Parfum