(186)

Volume Care Dúsító Hajhab

150 ml

Előnyök

Dúsító
Hidratáló
Frissítő
NUTRI-ESSENCE
  • Megóvja a hajat a hajszárító forró levegőjétől
  • Extra erős tartás
  • Extra dús hatás
  • Nem teszi ragacsossá és nem nehezíti el a hajat

Tudj meg többet erről a termékről

Hosszantartó tartás akár 24 órán át? Összetétele ápolja a hajat, miközben megóvja a hajsütővas és hajvasaló hőjétől, valamint a hajszárító forró levegőjétől. Hőre aktiválódó formulája hosszan tartó, erős tartást és dús hatást biztosít egész napon át a frizurának. Használatakor mégsem teszi ragacsossá és nem nehezíti el a hajat. Hosszan tartó extra erős és dús hatás: Volume Care Dúsító Hajhab 150 ml.

Figyelmeztetés:

Rendkívül tűzveszélyes aeroszol Az edényben túlnyomás uralkodik: hő hatására megrepedhet. Hőtől, forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól és más gyújtóforrástól távol tartandó. Tilos a dohányzás. Tilos nyílt lángra vagy más gyújtóforrásra permetezni. Ne lyukassza ki vagy égesse el még használat után sem. Napfénytől védendő. Nem érheti 50 °C/122 °F hőmérsékletet meghaladó hő. Kizárólag rendeltetésszerűen használja! Kerülni kell a szembejutást! Ne használja sérült vagy irritált bőrfelületen. Csak üres palackot adjon le újrahasznosításra. Gyermekektől elzárva tartandó.

Cikkszám 86944 (86944-08100-50)

Értékelések és vélemények

4,8
nagyon jó (186 Értékelés)
RENDEZÉS
Balázs
2022. 01. 19.
remek
Könnyű beállítani vele a frizurát, nem lesz matt a haj és sokáig megtartja a formát. Az illata is egész kellemes.
Bejelentés

Zavaró tartalom jelentése

Szeretnél zavaró tartalmat bejelenteni?
József
2022. 01. 17.
Értékelés
Bnőm imádja :) , ajánlani tudja.
Bejelentés

Zavaró tartalom jelentése

Szeretnél zavaró tartalmat bejelenteni?
Mónika
2022. 01. 05.
martin.monika@gmail.hu
Nem ragad a hajam töle
Bejelentés

Zavaró tartalom jelentése

Szeretnél zavaró tartalmat bejelenteni?

Hogyan használd?

1MOSD MEG

Mosd meg a hajadat meleg vízzel és a hajtípusodnak megfelelő samponnal. Ne feledd a hajbalzsamot!

2RÁZD FEL

Használat előtt alaposan rázd fel a flakont.

3VIDD FEL

Vigyél fel a nedves hajadra a sárgabarack nagyságának megfelelő mennyiségű habot és formázd neked tetszően a frizurádat.

4RÖGZÍTSD

A tökéletes tartás érdekében ne felejts el hajlakkot használni.

KÜLÖNLEGES ÖSSZETEVŐK

NUTRI-ESSENCE

Összetevők listája

Megjegyzés
Az összetevőlista csak tájékoztató jellegű. Mivel termékeink összetételét mindig a legújabb kutatások eredményeihez és fogyasztói igényekhez igazítjuk, a honlapunkon szereplő felsorolás eltérhet a termék csomagolásán feltüntetett összetevő listától. Mindig nézd meg a termék csomagolásán szereplő összetevőket.

Tartalmazza: Water, Isobutane, VP/VA Copolymer, Sorbitol, Propane, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Bambusa Vulgaris Shoot Extract, Panthenol, Niacinamide, Benzophenone-4, Polyquaternium-68, Cetrimonium Chloride, Butane, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Propylene Glycol, Glycerin, Citric Acid, Sodium Benzoate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Linalool, Citronellol, Geraniol, Benzyl Alcohol, Butylphenyl Methylpropional, Limonene, Amyl Cinnamal, Alpha-Isomethyl Ionone, Parfum