(10)

Szárazsampon - Sötét hajra

200 ml
Vásárlás Online

Előnyök

D?s?t?
Tiszt?t?
NIVEA illat
  • Gyengéd tisztítás, hosszan tartó frissesség
  • Finomabb szemcseméret, maradványok és irritáció nélkül
  • Rendkívül hatékonyan távolítja el a szennyeződést a zsíros hajról, gyors megoldás két hajmosás között
  • Fényes, élettel teli színek
  • Édes, ámbrás-pézsmás virágillat

Tudj meg többet erről a termékről

Száraz sampon, amely az összetevők tökéletes elegyének köszönhetően gyengéden tisztít, nem irritálja a fejbőrödet és felfrissíti a hajadat. A finomabb szemcseméret segít, hogy maradványok nélkül távolítsa el a szennyeződést a zsíros hajról, ami megőrzi színét és fényes marad. Édes, ámbrás-púderes illatával elvarázsol. Azonnali felfrissülés és tartós frissesség: NIVEA FRESH REVIVE Szárazsampon - Sötét hajra.

Cikkszám 88613 (886130919053)

Értékelések és vélemények

4,6
nagyon jó (10 Értékelések)
Ágnes
5/10/2019
Kár, hogy beszínez
Mindig örülök a sötét hajra való szárazsamponoknak, mert nem hagynak fehér porréteget a hajtövemen. Ez igaz erre a termékre is. Ilyennel viszont még nem találkoztam, mint a Nivea sötét hajra szánt szárazsamponjánál: sötétbarna réteget képez a fejbőrömön, ami bár szerencsére nem látszik, de egyszer vakard meg a fejed napközben, és a körmöd alól szedheted ki a sötétbarna "koszt". Kár érte, szeretem a Niveát és az illata is kellemes (sok más szárazsamponnal ellentétben).
Bejelentés

Zavaró tartalom jelentése

Szeretnél zavaró tartalmat bejelenteni?
Dóra
12/7/2018
Határozottan kellemes meglepetés
Hatalmas meglepetésemre friss hajmosás érzetet és kinézetet adott. Hosszú hajam van, így a hajmosás+szárítás nem kevés idő... Eddig nem használtam száraz sampont, de ez a termék tökéletes választásnak bizonyult! Ha hirtelen kell rendezett hajat varázsolni, de nincs idő hajmosásra, a legjobb választás!
Bejelentés

Zavaró tartalom jelentése

Szeretnél zavaró tartalmat bejelenteni?
Ildikó
10/16/2018
Nagyon jó, bátran ajánlom.
Bár elég erős az illata, de kellemes klasszikus Nivea illata van. Jól el lehet dolgozni, nem fogja meg a hajat, nem ragad, csak teszi a dolgát.
Bejelentés

Zavaró tartalom jelentése

Szeretnél zavaró tartalmat bejelenteni?

Hogyan

1

Használat előtt felrázandó

Összetevők listája

Megjegyzés
Az összetevőlista csak tájékoztató jellegű. Mivel termékeink összetételét mindig a legújabb kutatások eredményeihez és fogyasztói igényekhez igazítjuk, a honlapunkon szereplő felsorolás eltérhet a termék csomagolásán feltüntetett összetevő listától. Mindig nézd meg a termék csomagolásán szereplő összetevőket.

Tartalmazza: Alcohol Denat., Quaternium-26, Propylene Glycol, Limonene, Linalool, Alpha-Isomethyl Ionone, Geraniol, Parfum, CI 77499, CI 77492