(6)

Stress Protect Izzadásgátló Spray

150 ml
Vásárlás Online

Előnyök

Izzadásgátló
Ápoló
Friss?t?
Deo védelem
Parab?n-mentes
  • Extra védelem a stresszes helyzetekben
  • Stress Protect hatóanyaggal és cink-komplexszel
  • 48 órás, hatékony izzadásszabályozó hatás
  • Bőrbarát hatása bőrgyógyászatilag igazolt

Tudj meg többet erről a termékről

Izzadásgátló deo spray, amelynek stressz által okozott izzadás elleni védőhatását tudományos vizsgálatok igazolják. Bőrbarát, cinket tartalmazó formulájának köszönhetően hatékony, 48 órás védelmet nyújt az izzadás és a testszag ellen, így még a legnehezebb helyzetekben is biztosan számíthatsz rá. A termék golyós dezodor és stift kiszerelésben is elérhető: NIVEA Stress Protect Izzadásgátló Deo Spray 150 ml.

Figyelmeztetés:

VESZÉLY! RENDKÍVÜL TŰZVESZÉLYES AEROSZOL Az edényben túlnyomás uralkodik: hő hatására megrepedhet. Hőtől, forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól és más gyújtóforrástól távol tartandó. Tilos a dohányzás. Tilos nyílt lángra vagy más gyújtóforrásra permetezni, kilyukasztani vagy elégetni üres állapotában is. Napfénytől védendő. Nem érheti 50 °C/122 °F hőmérsékletet meghaladó hő. Az üres palack újrahasznosítható. Kizárólag rendeltetésszerű használatra! Kerülni kell a szembejutást! Alkalmazása sérült vagy irritált bőrfelületen nem ajánlott. Gyermekektől elzárva tartandó.

Cikkszám 82256 (822560919828)

Értékelések és vélemények

5,0
nagyon jó (6 Értékelések)
Rózsika
8/28/2017
Kitűnő
Eddig a kéket használtam,be volt egy ideig a DM zárva ahol mindig vettem.Másik boltban STRESS PROTECT volt csak,vettem és nagyon szeretem,imádom az illatát,egész napon át tartós marad,beszoktam dörzsölni,és nem fogja meg a hónalját egyik blúzomnak sem!Imádom a NIVEÁT!!!!
Bejelentés

Zavaró tartalom jelentése

Szeretnél zavaró tartalmat bejelenteni?
Ágnes Szilvia Dancsák
7/31/2015
A stressz és én::::
Csalódtam ebbe a termékbe :-) jó értelembe ..bejött ami ritkaság mert nagyon izgulos vagyok... jó az illata is....
Bejelentés

Zavaró tartalom jelentése

Szeretnél zavaró tartalmat bejelenteni?
Alexandra
7/30/2015
Nivea Stress Protect
Nekem jelenleg ez a dezodor a kedvencem.Kellemes az illata. A többi dezodorhoz képest sokkal tartósabb,kevésbé izzad az ember.
Bejelentés

Zavaró tartalom jelentése

Szeretnél zavaró tartalmat bejelenteni?

Hogyan

1Használat

Rázd fel a terméket! Használatakor a flakont tartsd 15 cm-re a hónaljtól. Hagyd a terméket megszáradni a bőrön.

Special Ingredients

Cink komplex

Avokádóolaj

Összetevők listája

Megjegyzés
Az összetevőlista csak tájékoztató jellegű. Mivel termékeink összetételét mindig a legújabb kutatások eredményeihez és fogyasztói igényekhez igazítjuk, a honlapunkon szereplő felsorolás eltérhet a termék csomagolásán feltüntetett összetevő listától. Mindig nézd meg a termék csomagolásán szereplő összetevőket.

Nem tartalmaz alkohol (Etil-alkohol), Parabén

Tartalmazza: Butane, Isobutane, Propane, Aluminum Chlorohydrate, Cyclomethicone, Isopropyl Palmitate, Aluminum Sesquichlorohydrate, Zinc Citrate, Persea Gratissima Oil, Octyldodecanol, Disteardimonium Hectorite, Dimethicone, Propylene Carbonate, Dimethiconol, Benzyl Alcohol, Linalool, Geraniol, Limonene, Parfum