(0)

Silver Protect Borotvagél

200 ml

Előnyök

Ápoló
Tápláló
Bőrfeszesítő
Nyugtató
  • Modern arcápoló technológia segítségével kifejlesztett formula
  • Ezüst ionokat, kamillát és B5 provitamint tartalmazó összetétel
  • Alapos és kényelmes borotválkozást biztosít
  • Borotválkozás közben védi és ápolja a bőrt
  • Bőrbarát hatása bőrgyógyászatilag igazolt

Tudj meg többet erről a termékről

Ezüst ionokat, kamillát és B5 provitamint tartalmazó különleges formulájának köszönhetően intenzíven védi és kellemesen ápolja a bőrt, miközben alapos, kényelmes borotválkozást biztosít használója számára. A férfiak számára kifejlesztett modern arcápoló technológia segíti a könnyed pengesiklást. Bőrbarát, bőrgyógyászatilag igazolt termék. A termék elérhető borotvahab verzióban is: NIVEA MEN Silver Protect Borotvagél 200 ml.

Figyelmeztetés:

Figyelem! Az edényben túlnyomás uralkodik: hő hatására megrepedhet. Hőtől, forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól és más gyújtóforrástól távol tartandó. Tilos kilyukasztani vagy elégetni üres állapotában is. Napfénytől védendő. Nem érheti 50 °C/122 °F hőmérsékletet meghaladó hő. Gyermekektől elzárva tartandó. A töltet tömegének 5%-a tűzveszélyes.

Cikkszám 81358 (813580908019)

NIVEA újdonság

Értékelések és vélemények

0
még nem értékelt (0 Értékelések)

Hogyan használd?

1Használat

A borotvagélt a bőr benedvesítése után egyenletesen el kell oszlatni a borotválni kívánt felületen. Használat előtt felrázandó.

Special Ingredients

B Pro-vitamin

Ezüst ionok

Kamilla kivonat

Összetevők listája

Megjegyzés
Az összetevőlista csak tájékoztató jellegű. Mivel termékeink összetételét mindig a legújabb kutatások eredményeihez és fogyasztói igényekhez igazítjuk, a honlapunkon szereplő felsorolás eltérhet a termék csomagolásán feltüntetett összetevő listától. Mindig nézd meg a termék csomagolásán szereplő összetevőket.

Tartalmazza: TEA-Palmitate, Oleth-20, Isopentane, Glycerin, Panthenol, Caprylic/Capric Triglyceride, Hydroxyethylcellulose, Hydroxypropyl Methylcellulose, Laureth-2, PEG-90 Glyceryl Isostearate, Polyisobutene, Propylene Glycol, Isobutane, Citric Acid, Piroctone Olamine, BHT, Limonene, Parfum