(26)

Protect & Refresh Hűsítő Napozó Permet

30 Fényvédő faktor 200 ml

Előnyök

Napvédelem
Gyorsan felszívódó
Frissítő
Ápoló
  • UVA/UVB sugarak ellen is védelmet nyújt
  • Vízálló
  • Hűsítő hatású
  • Friss és selymes bőrérzetet nyújt
  • Bőrgyógyászatilag tesztelt

Tudj meg többet erről a termékről

Könnyű felvinni a bőrre, hiszen az aeroszol spray minden szögből folyamatosan, egyetlen nyomással is ráfújható a testre. Az FF30-as faktorszámú napozópermet az UVA és UVB sugarak ellen is hatékony védelmet nyújt. Vízálló, de fürdőzés előtt legalább 15 percig tart, amíg beszívódik. Kellemesen hűsítő hatású napozópermet, amely friss és selymes bőrérzetet eredményez: Protect & Refresh Hűsítő Napozópermet 200 ml.

Figyelmeztetés:

RENDKÍVÜL TŰZVESZÉLYES AEROSZOL Az edényben túlnyomás uralkodik: hő hatására megrepedhet. Hőtől, forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól és más gyújtóforrástól távol tartandó. Tilos a dohányzás. Tilos nyílt lángra vagy más gyújtóforrásra permetezni. Ne lyukassza ki vagy vagy égesse el még használat után sem. Napfénytől védendő. Nem érheti 50°C/122°F hőmérsékletet meghaladó hő. Gyermekektől elzárva tartandó. Kerülni kell a szembejutást. A terméket sérült bőrfelületen nem szabad használni. A keletkező permetet nem szabad belélegezni. A nem rendeltetésszerű használat azonnali halált okozhat! Egy napozó termék sem adhat 100%-os védelmet az UV sugárzásból eredő kockázatok ellen. Izzadás esetén, valamint úszás és törölközés után a bőrt újra be kell kenni, hogy az eredeti napvédelmi szint fennmaradjon. 11 és 15 óra között a napozás és a közvetlen napfény még akkor is kerülendő, ha napvédő termék használata előzte meg. Kisbabákat és gyermekeket nem szabad közvetlen napfénynek kitenni. Az ajánlottnál kevesebb napozó termék használata vagy a rendszeres újra bekenés elmaradása az eredeti napvédelem jelentős csökkenését okozza. Napozás előtt meg kell várni, míg a termék teljesen beszívódik. A ruhával és szilárd felületekkel való érintkezés közvetlenül használat után kerülendő, mert foltok alakulhatnak ki tőle. A túlzott napozás komoly veszélyt jelent az egészségre. Minden napégés súlyosan károsítja a bőrt, ezért érdemes azt megelőzni.

Cikkszám 80476 (804760710016)

Értékelések és vélemények

4,9
nagyon jó (26 Értékelés)
Sort Toggle
Lia
4/8/2021
Frissítő
Napozás közben jól esik a használata
Bejelentés

Zavaró tartalom jelentése

Szeretnél zavaró tartalmat bejelenteni?
Nikolett
4/3/2021
Napozó spray
Napozó spray ami hűsíti és védi a bőrt.
Bejelentés

Zavaró tartalom jelentése

Szeretnél zavaró tartalmat bejelenteni?
Kíra
3/30/2021
Napozó spray
Abszolút kedvenc. A hagyományos naptejjel ellentétben ehhez nem kell hozzáérni, így számomra ez a legmegfelelőbb.
Bejelentés

Zavaró tartalom jelentése

Szeretnél zavaró tartalmat bejelenteni?

Hogyan használd?

1

Használat előtt felrázandó.

2

Napozás előtt bőségesen kell felvinni a bőrre.

3

A test rendszeres újra bekenése javasolt.

KÜLÖNLEGES ÖSSZETEVŐK

Mentol

Glicerin

Összetevők listája

Megjegyzés
Az összetevőlista csak tájékoztató jellegű. Mivel termékeink összetételét mindig a legújabb kutatások eredményeihez és fogyasztói igényekhez igazítjuk, a honlapunkon szereplő felsorolás eltérhet a termék csomagolásán feltüntetett összetevő listától. Mindig nézd meg a termék csomagolásán szereplő összetevőket.

Tartalmazza: Alcohol Denat, Butane, Isobutane, Propane, C12-15 Alkyl Benzoate, Homosalate, Octocrylene, Cyclomethicone, Glycerin, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Salicylate, Menthol, Acrylates/Octylacrylamide Copolymer, Aqua, Linalool, Limonene, Butylphenyl Methylpropional, Benzyl Alcohol, Alpha-Isomethyl Ionone, Eugenol, Citronellol, Coumarin, Parfum

Még több termék ebből a termékcsaládból