(5)

NIVEA PROTECT & CARE ajándékcsomag

1 st

Előnyök

  • NIVEA Intenzív Testápoló Tej 250 ml
  • NIVEA Protect & Care Deo spray 150 ml
  • NIVEA Creme 30 ml

Tudj meg többet erről a termékről

A Protect & Care deo spray alkoholmentes formulájának köszönhetően nem irritál és rendkívül gyengéd a hónalj érzékeny bőréhez, mégis megbízható védelmet nyújt az izzadás és a kellemetlen testszagok ellen akár 48 órán át. Az értékes, kényeztető mandulaolajat tartalmazó Intenzív testápoló tej a különösen száraz bőrt is képes érezhetően puhává és láthatóan ragyogóvá varázsolni, akár az első használat után. Az Eucerit®-tel gazdagított NIVEA Creme világszerte az egyik legmegbízhatóbb hidratáló krém, mely megbízható ápolást és hidratálást nyújt az egész család számára. Bőrbarát, bőrgyógyászatilag tesztelt termékek. Mindennapos használatra is ajánlott. A NIVEA Creme ápoló összetevőinek és illatának szerelmeseinek: NIVEA PROTECT & CARE ajándékcsomag.

Figyelmeztetés:

Veszély: Rendkívül tűzveszélyes aeroszol. Az edényben túlnyomás uralkodik: hő hatására megrepedhet. Hőtől, forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól és más gyújtóforrástól távol tartandó. Tilos a dohányzás. Tilos nyílt lángra vagy más gyújtóforrásra permetezni. Ne lyukassza ki vagy égesse el, még használat után sem. Napfénytől védendő. Nem érheti 50 °C/122 °F hőmérsékletet meghaladó hő. Csak üres palackot adjon le újrahasznosításra. Kizárólag rendeltetésszerűen használja. Ne használja sérült vagy irritált bőrfelületen. Ne használja nagy mennyiségben és ne lélegezze be. Gyermekektől elzárva tartandó. Kerüld a szemmel való érintkezést!

Cikkszám 933600140700 (93360-01407-00)

Értékelések és vélemények

5,0
nagyon jó (5 Értékelés)
RENDEZÉS
Viktória
12/2/2021
Tökéletes
Minden benne van,amit összeválogatnék
Bejelentés

Zavaró tartalom jelentése

Szeretnél zavaró tartalmat bejelenteni?
Medveczky-Szabó
12/2/2021
Kedvenc
A legjobb illatú termékek, ezzel nem lehet mellé nyúlni.
Bejelentés

Zavaró tartalom jelentése

Szeretnél zavaró tartalmat bejelenteni?
Orsolya
12/1/2021
Klasszikus kedvencek egy helyen
A Nivea klasszikus termekei igazan bevaltak, ez egy nagyon utos kis karacsonyi csomag. A Nivea krembol mindig tartok itthon. Mindenkinek csak ajanlani tudom.
Bejelentés

Zavaró tartalom jelentése

Szeretnél zavaró tartalmat bejelenteni?

Hogyan használd?

1

A testápolót zuhanyzást vagy fürdést követően egyenletesen vidd fel a bőrödre, különös figyelemmel a szárazabb területekre (pl.: könyök, térd)!

2

A krémből vigyél fel megfelelő mennyiséget a kezelendő területre, majd dolgozd el a bőrödön!

3

Használat során a dezodor spray-t tartsd 15 cm-re a bőrtől!

4

Ne használd sérült, irritált bőrfelületen!