újdonság
(35)

Miracle Garden Lavender Izzadásgátló Deo Spray

150 ml

Előnyök

Napi használat
Egyszerű alkalmazás
Avokádóolaj
Minden bőrtípus
  • Hatékony izzadásgátlás
  • Akár 48 órán át tartó hatás
  • Hosszantartó frissesség
  • Varázslatos levendula és gyöngyvirágillat
  • Etil-alkohol mentes formula

Tudj meg többet erről a termékről

A Miracle Garden termékcsalád tagjai a 48 órán át tartó izzadásgátló hatásuk által képesek hosszantartó komfortérzetet biztosítani, miközben varázslatos virágoskertbe repítik a használójukat. A kellemes, lágy levendulaillat és gyöngyvirágillat kombinációjának köszönhetően a Miracle Garden Lavender Izzadásgátló Deo Spray nem csak test ápoltságáról, de az érzékek kényeztetéséről is gondoskodik. A gyengéd, 0%-os alkoholtartalmú formula hatékony, de nem irritálja a hónalj érzékeny bőrét. Bőrbarát, bőrgyógyászatilag tesztelt termék. Törődés és kényeztetés: Miracle Garden Lavender Izzadásgátló Deo Spray 150 ml.

Figyelmeztetés:

Veszély: Rendkívül tűzveszélyes aeroszol. Az edényben túlnyomás uralkodik: hő hatására megrepedhet. Hőtől, forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól és más gyújtóforrástól távol tartandó. Tilos a dohányzás. Tilos nyílt lángra vagy más gyújtóforrásra permetezni. Ne lyukassza ki vagy égesse el, még használat után sem. Napfénytől védendő. Nem érheti 50 °C/122 °F hőmérsékletet meghaladó hő. Csak üres palackot adjon le újrahasznosításra. Kizárólag rendeltetésszerűen használja. Ne használja sérült vagy irritált bőrfelületen. Ne használja nagy mennyiségben és ne lélegezze be. Gyermekektől elzárva tartandó.

Cikkszám 98515 (98515-09087-39)

Értékelések és vélemények

4,9
nagyon jó (35 Értékelés)
(32)
(3)
(0)
(0)
(0)
RENDEZÉS
BIANKA
2023. 01. 28.
Deo
Tényleg fantasztikus az illata,imádom!
Bejelentés

Zavaró tartalom jelentése

Szeretnél zavaró tartalmat bejelenteni?
Éva
2023. 01. 19.
Levendulás
Hatásosan véd a szagoktól.
Bejelentés

Zavaró tartalom jelentése

Szeretnél zavaró tartalmat bejelenteni?
Lenka
2023. 01. 13.
Perfect
I love this product, thank you so much!
Bejelentés

Zavaró tartalom jelentése

Szeretnél zavaró tartalmat bejelenteni?

Hogyan használd?

1RÁZD FEL

Használat előtt a dezodor flakonját mindig jól rázd össze.

2OSZLASD EL

Használat közben tartsd a flakont 15 cm-re a hónaljtól. Hagyd a terméket megszáradni a bőrön.

3FIGYELJ

Ne használd sérült vagy irritált bőrfelületen.

KÜLÖNLEGES ÖSSZETEVŐK

Avokádóolaj

Összetevők listája

Megjegyzés
Az összetevőlista csak tájékoztató jellegű. Mivel termékeink összetételét mindig a legújabb kutatások eredményeihez és fogyasztói igényekhez igazítjuk, a honlapunkon szereplő felsorolás eltérhet a termék csomagolásán feltüntetett összetevő listától. Mindig nézd meg a termék csomagolásán szereplő összetevőket.

Tartalmazza: Butane, Isobutane, Propane, Cyclomethicone, Aluminum Chlorohydrate, Isopropyl Palmitate, Parfum, Glycerin, Panthenol, Octyldodecanol, Persea Gratissima Oil, Disteardimonium Hectorite, Propylene Carbonate, Dimethicone, Dimethiconol, Aqua, Pantolactone, Citric Acid, Linalool, Citronellol, Geraniol, Benzyl Alcohol, Limonene, Alpha-Isomethyl Ionone.