újdonság
(80)

Miracle Garden Jasmine Izzadásgátló Deo Spray

150 ml

Előnyök

Napi használat
Egyszerű alkalmazás
Minden bőrtípus
  • Hatékony izzadásgátlás
  • Akár 48 órán át tartó hatás
  • Hosszantartó frissesség
  • Varázslatos jázmin és bergamot illat
  • Etil-alkohol mentes formula

Tudj meg többet erről a termékről

A jázmin és a bergamot illatának kellemes ötvözete hosszú ideig érezhető a bőrön, míg a gondosan megálmodott összetevők a friss érzésről és akár 48 órán át tartó izzadásgátlásról gondoskodnak. A Miracle Garden termékcsalád tagjainak illatkombinációi valódi virágoskertet varázsolnak a fürdőszobádból, miközben gyengéd ápolást és hatékony védelmet biztosítanak a izzadás kellemetlen velejáróival szemben. Alkoholmentes formulájuknak köszönhetően nem irritálják a bőrt. Bőrbarát, bőrgyógyászatilag tesztelt termék. Virágillat minden napra: Miracle Garden Jasmine Izzadásgátló Deo Spray 150 ml.

Figyelmeztetés:

Veszély: Rendkívül tűzveszélyes aeroszol. Az edényben túlnyomás uralkodik: hő hatására megrepedhet. Hőtől, forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól és más gyújtóforrástól távol tartandó. Tilos a dohányzás. Tilos nyílt lángra vagy más gyújtóforrásra permetezni. Ne lyukassza ki vagy égesse el, még használat után sem. Napfénytől védendő. Nem érheti 50 °C/122 °F hőmérsékletet meghaladó hő. Csak üres palackot adjon le újrahasznosításra. Kizárólag rendeltetésszerűen használja. Ne használja sérült vagy irritált bőrfelületen. Ne használja nagy mennyiségben és ne lélegezze be. Gyermekektől elzárva tartandó.

Cikkszám 88674 (88674-09087-39)

Értékelések és vélemények

4,9
nagyon jó (80 Értékelés)
(74)
(0)
(0)
(0)
(0)
RENDEZÉS
Mercédesz
2023. 01. 30.
:)
Jó illata van.
Bejelentés

Zavaró tartalom jelentése

Szeretnél zavaró tartalmat bejelenteni?
Brigitta
2023. 01. 27.
kellemes illata van, egy kicsit lehet érezni benne a jázmint is, inkább egyéb virágos illatra hasonlít. A csomagolása nagyon szépre sikerült:)
Bejelentés

Zavaró tartalom jelentése

Szeretnél zavaró tartalmat bejelenteni?
BIANKA
2023. 01. 27.
Deo
Imádom az illatát és a csomagolását is!
Bejelentés

Zavaró tartalom jelentése

Szeretnél zavaró tartalmat bejelenteni?

Hogyan használd?

1RÁZD FEL

Használat előtt a dezodor flakonját mindig jól rázd össze.

2OSZLASD EL

Használat közben tartsd a flakont 15 cm-re a hónaljtól. Hagyd a terméket megszáradni a bőrön.

3FIGYELJ

Ne használd sérült vagy irritált bőrfelületen.

Összetevők listája

Megjegyzés
Az összetevőlista csak tájékoztató jellegű. Mivel termékeink összetételét mindig a legújabb kutatások eredményeihez és fogyasztói igényekhez igazítjuk, a honlapunkon szereplő felsorolás eltérhet a termék csomagolásán feltüntetett összetevő listától. Mindig nézd meg a termék csomagolásán szereplő összetevőket.

Tartalmazza: Butane, Isobutane, Propane, Cyclomethicone, Aluminum Chlorohydrate, C12-15 Alkyl Benzoate, Isopropyl Palmitate, Parfum, Palmitamidopropyltrimonium Chloride, Octyldodecanol, Propylene Glycol, Disteardimonium Hectorite, Propylene Carbonate, Dimethiconol, Limonene, Linalool, Benzyl Alcohol, Geraniol, Citronellol.