• Mind
  • Hajhab
  • Hajlakk
Szűrés
Rendezés
Rendezés

Kapcsolódó cikkek

Tökéletesen formázott haj

Akár rögtön hajmosás után formázod a hajadat, akár azelőtt, hogy elindulnál szórakozni, ha megfelelő termékeket használsz, máris jobban fogod érezni magad. Bármilyen stílusú hajat is varázsolj magadnak, a cél az, hogy a frizura minél tovább tartson. Ha például rögtön a hajmosást követően használsz hajhabot, úgy formázhatod a tincseket, ahogyan csak szeretnéd. A NIVEA különböző termékeivel a saját hajadra szabottan tudod kialakítani a stílusodat, tartást és volument adhatsz fürtjeidnek. A megfelelő hajápoló- és formázó termékekkel ráadásul nemcsak tartós, de fényes is lesz a frizurád.

Hajzselé: a titkos fegyver minden egyes hajszálhoz

Hajzselé segítségével anélkül tudod formázni a hajadat, hogy az ragacsossá válna. Egész nap kitart, nedves és száraz hajra is egyaránt alkalmazható, könnyen kifésülhető, és a használata után nem fogod a maradványokat érezni a hajadban. Dörzsölj szét a tenyereid között egy kevés zselét, majd hátulról előre haladva dolgozd a hajadba. Az ujjbegyeiddel igazítsd meg az egyes különálló hajszálakat is, hogy tökéletes legyen a megjelenésed.

Vigyázz, kész, rajt!

A férfiak haja eltérő ápolást és formázást igényel, mint a női frizura, ezért a NIVEA MEN termékek között olyan styling krémet is találsz, ami erős tartást biztosít, ragacsos érzet nélkül, illetve olyan hajzselét, ami vizes hatást kelt, mintha most léptél volna ki a zuhany alól. Ha még finomabb megjelenésre vágysz, elég, ha csak néhány hajszálat zselézel be.

Hajformázás férfiaknak? Mindenki másra vágyik

Miután időtlen időkig álltál a tükör előtt a tökéletes külső elérése érdekében, biztos, hogy már csak arra vágysz, hogy ez az állapot ki is tartson, ameddig csak lehetséges. NIVEA hajlakk használatával hosszan tartó eredményt varázsolhatsz magadnak, amellyel nemcsak a teljes frizurádat rögzítheted, hanem külön-külön néhány szálat is, sőt extra fényt adhatsz a hajadnak.