• Mind
  • Balzsam
  • Sampon
  • Szárazsampon
Szűrés
Rendezés
Rendezés
A hajápolás a hajtípus meghatározásánál kezdődik

Hajbalzsam: extra adag gondoskodás


A hajad épp úgy igényli a rendszeres ápolást, mint a tested vagy az arcbőröd. A legjobb, ha havonta néhány alkalommal hajpakolást is használsz, hogy megelőzd a haj károsodását vagy helyreállítsd eredeti állapotát. Ez különösen javasolt festett, igénybe vett vagy fakó haj esetén. Ha pedig nincs időd hajpakolásra, használj balzsamot helyette, amely egy tökéletes alternatíva, ha gyors és praktikus megoldásra vágysz, ami megfelelően ápolja és könnyen fésülhetővé is teszi a hajat.

Hajbalzsam eltérő igényekre

Mindig a hajtípusodnak megfelelő terméket válassz, épp úgy, mint amikor a bőröd igényeit veszed figyelembe. A festett haj például eltérő kezelést igényel, mint a szőkített haj, a vékonyszálú, élettelen tincseknek pedig szintén másfajta ápolásra van szükségük, mint a rakoncátlan fürtöknek. Ugyanakkor minden hajápoló termékben van valami közös: a hajbalzsam vagy a hajpakolás is tápláló összetevőkkel látja el a hajat, simává és selymesen fénylővé, valamint könnyebben kifésülhetővé teszi. Ez különösen fontos nagyon hosszú vagy erősen göndör haj esetén, ráadásul kellemes érzetet is biztosít. Amikor a NIVEA kínálatából választasz, mindenképpen a hajadnak megfelelő balzsam mellett tedd le a voksod, hogy a hajmosás és -formázás a lehető legkellemesebb legyen.

A hajbalzsam megfelelő használata

Hajbalzsamot naponta használhatsz, de tanácsos minden hajmosás után felvinni a szálakra. Ez nem tart tovább egy percnél, mert a balzsamnak nincs is szüksége ennél több időre, hogy kifejtse hatását.  A hajad hosszától függően egyenletesen oszlass el belőle egy diónyi mennyiséget a tenyeredben, és masszírozd a nedves hajba, különösen ügyelve a hajvégekre, ahol a legkönnyebben töredezik – pakolás vagy kondicionáló rendszeres használatával megelőzheted a károsodott hajvégek kialakulását is. Végül öblítsd le a hajadat bőséges mennyiségű meleg vízzel. A hajadat már az első alkalom után könnyebbnek fogod érezni, emellett a balzsam fényt és kellemes érzetet is nyújt majd a hajadnak.

Mit kell tudnia egy samponnak, és miért kell használni?

A sampon a hajápolás folyamatának alapvető eleme, így a hajtípusodhoz leginkább illő terméket érdemes választanod. Eltávolítja a szennyeződéseket, a kellemetlen szagokat, a hajformázó termékek, -habok, -sprayk és -zselék maradványait, továbbá minden egyes mosással visszaállítja a hajad eredeti állapotát, és felkészíti a további kezelésre. Felületaktív anyagainak köszönhetően hatékonyan és gyengéden tisztít, anélkül, hogy károsítaná a szálakat. Emellett a NIVEA samponokat tápláló és kondicionáló összetevőkkel is gazdagítottuk, melyek már hajmosás közben is beszívódnak a hajszálakba, elősegítve ezzel az egészséges hajszerkezet kialakulását. Mire jók még a samponok?  Nemcsak a hajad, hanem a fejbőröd szempontjából is fontos, hogy milyen terméket választasz, mivel szabályozzák annak olaj- és faggyútermelését, hogy a hajad ne zsírosodjon olyan gyorsan. Gyengéd ápolóink nem irritálják és nem szárítják ki még az érzékeny a fejbőrt sem, így nyugodtan használhatod őket. Hajtípusnak megfelelő sampon mindenkinek, a NIVEA kínálatában bárki megtalálja a számára legmegfelelőbb sampont. A normál hajra való termékek ragyogást kölcsönöznek a tincseknek, a károsodott és száraz hajra valók táplálnak, a speciális hidratáló samponok pedig kifejezetten napi használatra alkalmasak. Festett hajad van? Akkor válassz egyet színvédő samponjaink közül, melyek lezárják a haj felületét, és biztosítják, hogy az élénk színű pigmentek ne távozzanak olyan gyorsan a hajból, legyenek szőke, barna vagy vörös színűek a fürtjeid.

Tiszta és ápolt: 2 az 1-ben sampon és balzsam


Ragyogás, volumen és extra frissesség? Ha éppen sietsz valahová, akkor sem kell lemondanod ezekről az előnyökről. 2 az 1-ben samponjaink egyetlen lépésben tisztítanak és kondicionálnak. Az extra ápolás, melyet egy balzsam nyújt, azonban rendkívül fontos, különösen hosszú haj esetén, hiszen megkönnyíti a kifésülést, egészséges ragyogást ad és gyönyörűen puha hajat varázsol. Találd meg a hajad igényeihez legjobban illeszkedő NIVEA sampont a fényes és lágy tincsekért.