Szűrés
Rendezés
Rendezés

Sampon

A hajápolás a hajtípus meghatározásánál kezdődik

Ha a hajtípusodnak megfelelő NIVEA sampont és hajápoló terméket használod, a gyönyörű haj többé nem csak álom lesz. Rövid bob frizura, hosszú és egyenes, göndör és vastagszálú, olyan ápolót válassz, ami a legideálisabb a hajad számára, és meglátod, meghálálja a törődést.

Mit kell tudnia egy samponnak, és miért kell használni?

A sampon a hajápolás folyamatának alapvető eleme, így a hajtípusodhoz leginkább illő terméket érdemes választanod. Eltávolítja a szennyeződéseket, a kellemetlen szagokat, a hajformázó termékek, -habok, -sprayk és -zselék maradványait, továbbá minden egyes mosással visszaállítja a hajad eredeti állapotát, és felkészíti a további kezelésre. Felületaktív anyagainak köszönhetően hatékonyan és gyengéden tisztít, anélkül, hogy károsítaná a szálakat. Emellett, a NIVEA samponokot tápláló és kondicionáló összetevőkkel is gazdagítottuk, melyek már hajmosás közben is beszívódnak a hajszálakba, elősegítve ezzel az egészséges hajszerkezet kialakulását. Mire jók még a samponok?  Nemcsak a hajad, hanem a fejbőröd szempontjából is fontos, hogy milyen terméket választasz, mivel szabályozzák annak olaj- és faggyútermelését, hogy a hajad ne zsírosodjon olyan gyorsan. Gyengéd ápolóink nem irritálják és nem szárítják ki még az érzékeny a fejbőrt sem, így nyugodtan használhatod őket.

Hajtípusnak megfelelő sampon mindenkinek, a NIVEA kínálatában bárki megtalálja a számára legmegfelelőbb változatot. A normál hajra való termékek ragyogást kölcsönöznek a tincseknek, a károsodott és száraz hajra valók táplálnak, a speciális hidratáló samponok pedig kifejezetten napi használatra alkalmasak. Festett hajad van? Akkor válassz egyet színvédő samponjaink közül, melyek lezárják a haj felületét, és biztosítják, hogy az élénk színű pigmentek ne távozzanak olyan gyorsan a hajból, legyen szőke, barna vagy vörös színűek a fürtjeid.

Tiszta és ápolt: 2 az 1-ben sampon és balzsam

Ragyogás, volumen és extra frissesség?  Ha éppen sietsz valahová, akkor sem kell lemondanod ezekről az előnyökről. 2 az 1-ben samponjaink egyetlen lépésben tisztítanak és kondicionálnak. Az extra ápolás, melyet egy balzsam nyújt, azonban rendkívül fontos, különösen hosszú haj esetén, hiszen megkönnyíti a kifésülést, egészséges ragyogást ad és gyönyörűen puha hajat varázsol. Találd meg a hajad igényeihez legjobban illeszkedő NIVEA sampont a fényes és lágy tincsekért.