(121)

Gyengéd Babasampon

200 ml

Előnyök

Tisztító
Kamilla kivonat
Glicerin
Gyerek bőr
  • Nem tartalmaz alkáli szappant, ezért bátran használhatják érzékeny bőrű babák is
  • Nem csípi a szemet
  • Bőrbarát pH értékkel rendelkezik
  • Bőr- és gyermekgyógyászok együttműködésével került kifejlesztésre
  • Klinikailag, bőrgyógyászatilag és szemészetileg is tesztelt termék

Tudj meg többet erről a termékről

Babasampon, amely gyengéden tisztítja a baba haját és érzékeny fejbőrét egyaránt. Alkáliszappan-mentes, színezék és parabén mentes. Bőrbarát pH értékű termék. Szembarát, szemészetileg tesztelt könnymentes termék, ezáltal nem fogja csípni a baba szemét, hogyha a sampon a hajmosás során véletlenül a baba szemébe kerül. Használata normál és érzékeny bőrtípusokra is egyaránt javallott: NIVEA BABY Gyengéd Babasampon 200 ml.

Cikkszám 86150 (86150-08105-30)

Értékelések és vélemények

5,0
nagyon jó (121 Értékelés)
RENDEZÉS
Anna
10/13/2021
Könnymentes sampon
Mióta annyi hajat növesztett a kisfiam, hogy mosni kell neki, szívesen használjuk ezt a sampont. Tényleg nem csípi a szemét, ráadásul sokáig elég egy flakon.
Bejelentés

Zavaró tartalom jelentése

Szeretnél zavaró tartalmat bejelenteni?
Bianka
10/11/2021
Rég használjuk
Mióta megszületett kisfiam és mióta van haja (😅) csak ezt a sampont használjuk! Nagyon szeretjük az illatát és borzasztó sokáig elég 1 flakon. Nem váltanék másra.
Bejelentés

Zavaró tartalom jelentése

Szeretnél zavaró tartalmat bejelenteni?
Beáta
10/11/2021
No tears...és tényleg
Sokszor hiába írják rá, hogy könnymentes sajnos mégis csípi a gyerekek szemét a sampon. Nekünk ilyen problémánk nem volt, ezt használjuk régóta és bátran ajánljuk, ez tényleg könnymentes.
Bejelentés

Zavaró tartalom jelentése

Szeretnél zavaró tartalmat bejelenteni?

KÜLÖNLEGES ÖSSZETEVŐK

Kamilla kivonat

Glicerin

Összetevők listája

Megjegyzés
Az összetevőlista csak tájékoztató jellegű. Mivel termékeink összetételét mindig a legújabb kutatások eredményeihez és fogyasztói igényekhez igazítjuk, a honlapunkon szereplő felsorolás eltérhet a termék csomagolásán feltüntetett összetevő listától. Mindig nézd meg a termék csomagolásán szereplő összetevőket.

Nem tartalmaz Szappan

Tartalmazza: Aqua, Decyl Glucoside, Sodium Myreth Sulfate, PEG-200 Hydrogenated Glyceryl Palmate, Cocamidopropyl Betaine, Chamomilla Recutita Flower Extract, Bisabolol, Glycerin, Sodium Chloride, Citric Acid, Polyquaternium-10, Sodium Benzoate, Parfum