(239)

Fresh Orange izzadásgátló deo spray

150 ml

Előnyök

Izzadásgátló
Tápláló
Energetizál
Kényeztető
Avokádó kivonat
  • Védelem az izzadság ellen
  • Gyorsan szárad és puhán tartja a bőrt
  • Hosszantartó frissesség
  • Üde narancsos illat

Tudj meg többet erről a termékről

Izzadásgátló dezodor, mely hatékonyságával biztosítja a száraz bőr érzését, hogy egész nap magabiztosnak érezhesd magad. Gyengéd a bőrhöz, de hatékonyan véd az izzadság és a testszag ellen is. Illatában a pezsdítő narancs illat dominál, melyet a sárgabarack gyümölcsös illata és a zöld virágok tavaszias illata kísér. Érezd magad úgy, mintha egy narancsligetben járnál: NIVEA Fresh Orange Izzadásgátló Deo Spray 150 ml.

Figyelmeztetés:

VESZÉLY! RENDKÍVÜL TŰZVESZÉLYES AEROSZOL. Az edényben túlnyomás uralkodik: hő hatására megrepedhet. Hőtől, forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól és más gyújtóforrástól távol tartandó. Tilos a dohányzás. Tilos nyílt lángra vagy más gyújtóforrásra permetezni. Ne lyukssza ki vagy égesse el, még használat után sem. Napfénytől védendő. Nem érheti 50 °C/122 °F hőmérsékletet meghaladó hő. Csak üres palackot adjon le újrahasznosításra. Kizárólag rendeltetésszerűen használja. Ne használja sérült vagy irritált bőrfelületen. Ne használja nagy mennyiségben és ne lélegezze be. Gyermekektől elzárva tartandó.

Cikkszám 85323 (85323-09088-29)

Értékelések és vélemények

4,9
nagyon jó (239 Értékelés)
RENDEZÉS
Eszter
7/28/2021
.
Hosszan tartó védelem
Bejelentés

Zavaró tartalom jelentése

Szeretnél zavaró tartalmat bejelenteni?
Evelin
7/28/2021
.
Hosszan tartó frissességet biztosít, kellemes illatú
Bejelentés

Zavaró tartalom jelentése

Szeretnél zavaró tartalmat bejelenteni?
Evelin
7/28/2021
.
Frissítő, nagyon jó az illata.
Bejelentés

Zavaró tartalom jelentése

Szeretnél zavaró tartalmat bejelenteni?

Hogyan használd?

1

Használat előtt a flakont rázd fel. Használat során tartsd 15 cm-re a bőrtől. Ne használd sérült, irritált bőrfelületen.

KÜLÖNLEGES ÖSSZETEVŐK

Avokádó kivonat

Összetevők listája

Megjegyzés
Az összetevőlista csak tájékoztató jellegű. Mivel termékeink összetételét mindig a legújabb kutatások eredményeihez és fogyasztói igényekhez igazítjuk, a honlapunkon szereplő felsorolás eltérhet a termék csomagolásán feltüntetett összetevő listától. Mindig nézd meg a termék csomagolásán szereplő összetevőket.

Tartalmazza: Limonene, Parfum, Linalool, Geraniol, Citronellol, Persea Gratissima Oil, Cyclomethicone, Propane, Butane, Isobutane