(5)

Forming Spray Curl hajformázó lakk

250 ml

Előnyök

Göndörítő
Ápoló
Tápláló
Etil-alkohol mentes
  • Alkoholmentes* formula ápoló hatással
  • Könnyű kifésülhetőség
  • Természetes hatás ragacsos érzet nélkül
  • Kellemes illat

Tudj meg többet erről a termékről

Könnyen kifésülhető hajformáló lakk alkoholmentes*, ápoló formulával. Természetes hatást biztosít ragacsos érzet nélkül. Hosszabb száradási idővel rendelkezik, így a frizura egyszerűen újraformázható. Kellemes illat, tartós hullámok: NIVEA Forming Spray Curl hajformázó lakk 250 ml.


* Etil-alkohol nélkül, ** Szokásos alkoholtartalmú hajlakkokhoz képest


Figyelmeztetés:

RENDKÍVÜL TŰZVESZÉLYES AEROSZOL. Az edényben túlnyomás uralkodik: hő hatására megrepedhet. Hőtől, forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól és más gyújtóforrástól távol tartandó. Tilos a dohányzás. Tilos nyílt lángra vagy más gyújtóforrásra permetezni.

Ne lyukassza ki vagy égesse el, még használat után sem. Napfénytől védendő. Nem érheti 50 °C/122 °F hőmérsékletet meghaladó hő. Csak üres palackot adjon le újrahasznosításra.

Kizárólag rendeltetésszerűen használja! Kerülni kell a szembejutást! Ne használja sérült vagy irritált bőrfelületen. Gyermekektől elzárva tartandó. Ne használja nagy mennyiségben és ne lélegezze be.

Cikkszám 82781 (827810819054)

Értékelések és vélemények

4,0
jó (5 Értékelések)
Beáta
10/23/2020
Hajlakk
Nem elég tartós,az illata kellemes.
Bejelentés

Zavaró tartalom jelentése

Szeretnél zavaró tartalmat bejelenteni?
Viki
10/14/2020
Gyenge tartás, finom illat
A hatása csak 1-2 óráig észlelhető, nem ad elegendő tartást Az illata finom.
Bejelentés

Zavaró tartalom jelentése

Szeretnél zavaró tartalmat bejelenteni?
Sára
10/14/2020
Célnak megfelel
A hajamat nem sikerült tartósan formáznom vele, de nagyon puha és selymes tapintású lett aminek nagyon örülök. Hullámos hajam van, kicsit definiáltabbak lettek a tincseim, de semmi több.
Bejelentés

Zavaró tartalom jelentése

Szeretnél zavaró tartalmat bejelenteni?

Hogyan használd?

1Használata

Permetezze az elkészült frizurára körülbelül 25 cm távolságról.

Összetevők listája

Megjegyzés
Az összetevőlista csak tájékoztató jellegű. Mivel termékeink összetételét mindig a legújabb kutatások eredményeihez és fogyasztói igényekhez igazítjuk, a honlapunkon szereplő felsorolás eltérhet a termék csomagolásán feltüntetett összetevő listától. Mindig nézd meg a termék csomagolásán szereplő összetevőket.

Nem tartalmaz alkohol (Etil-alkohol)

Tartalmazza: Aqua, Dimethyl Ether, Acrylates Copolymer, Squalane, Laureth-4, Sodium Laureth Sulfate, Aminomethyl Propanol, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Linalool, Citronellol, Benzyl Alcohol, Geraniol, Coumarin, BHT, Parfum