(124)

Diamond Gloss Care Gyémántfény Hajlakk

250 ml

Előnyök

Csillogó
Frissítő
Hidratáló
NUTRI-ESSENCE
Minden hajtípus
  • Ápol, nem szárítja ki a hajat, és gyémánt ragyogást nyújt
  • Segít erősíteni a hajat az akár egész napon át tartó formázásért
  • Segít megvédeni a hajat, és könnyű kifésülni

Tudj meg többet erről a termékről

Nem teszi ragacsossá és nem nehezíti el a hajat, speciális hajvédő összetételének köszönhetően ápolja, nem szárítja ki, extra erős tarást és ragyogó gyémánt ragyogást nyújt minden frizurának. Megőrzi a haj rugalmasságát, miközben megvédi a környezeti ártalmaktól. Puhává és selymessé varázolja a hajat, próbáld ki te is: Diamond Gloss Care Gyémántfény Hajlakk 250 ml.

Figyelmeztetés:

Rendkívül tűzveszélyes aeroszol Az edényben túlnyomás uralkodik: hő hatására megrepedhet. Hőtől, forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól és más gyújtóforrástól távol tartandó. Tilos a dohányzás. Tilos nyílt lángra vagy más gyújtóforrásra permetezni. Ne lyukassza ki vagy égesse el még használat után sem. Napfénytől védendő. Nem érheti 50 °C/122 °F hőmérsékletet meghaladó hő. Kizárólag rendeltetésszerűen használja! Kerülni kell a szembejutást! Ne használja sérült vagy irritált bőrfelületen. Csak üres palackot adjon le újrahasznosításra. Gyermekektől elzárva tartandó.

Cikkszám 86808 (86808-08100-50)

Értékelések és vélemények

4,9
nagyon jó (124 Értékelés)
RENDEZÉS
Angéla
7/24/2021
Hajlakk
Nagyon szeretem,szép lesz a haj tőle!
Bejelentés

Zavaró tartalom jelentése

Szeretnél zavaró tartalmat bejelenteni?
Béla
7/20/2021
Hajlakk
Hajlakk, amely nem szárítja a hajat, emellett gyémánt ragyogást is biztosít. Erősíti a hajszálakat. A haj kifésülése sem lesz kihívás.
Bejelentés

Zavaró tartalom jelentése

Szeretnél zavaró tartalmat bejelenteni?
Nara
7/19/2021
martin.nara123@freemail.hu
Szuper termék
Bejelentés

Zavaró tartalom jelentése

Szeretnél zavaró tartalmat bejelenteni?

Hogyan használd?

1Használat

Egyenletesen a hajra kell permetezni körülbelül 30 cm távolságból.

KÜLÖNLEGES ÖSSZETEVŐK

NUTRI-ESSENCE

Összetevők listája

Megjegyzés
Az összetevőlista csak tájékoztató jellegű. Mivel termékeink összetételét mindig a legújabb kutatások eredményeihez és fogyasztói igényekhez igazítjuk, a honlapunkon szereplő felsorolás eltérhet a termék csomagolásán feltüntetett összetevő listától. Mindig nézd meg a termék csomagolásán szereplő összetevőket.

Tartalmazza: Butane, Isobutane, Propane, Octylacrylamide/Acrylates/Butylaminoethyl Methacrylate Copolymer, Aqua, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Panthenol, Niacinamide, Benzophenone-4, PEG/PPG-17/18 Dimethicone, PEG-12 Dimethicone, Glycerin, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Aminomethyl Propanol, Linalool, Citronellol, Geraniol, Benzyl Alcohol, Butylphenyl Methylpropional, Limonene, Amyl Cinnamal, Alpha-Isomethyl Ionone, Parfum