(83)

DEEP Espresso Izzadásgátló Deo Spray

48 órás védelmet biztosító spray az izzadás és testszag ellen fekete szénnel. Csábíts kávé és cédrus illattal: NIVEA MEN DEEP Espresso izzadásgátló spray.

150 ml

Vásárlás Online

Előnyök

Izzadásgátló
Egyszerű alkalmazás
Napi használat
Fekete szén
Minden bőrtípus
  • Férfias kávés, cédrusos, érzéki illat
  • Hatékony izzadásgátló a fekete szén erejével
  • 48 órás védelmet biztosít az izzadás és a testszagok ellen
  • Látványos, modern megjelenés

Hogyan használd?

1 RÁZD FEL

Használat előtt a dezodor flakonját mindig jól rázd össze.

2 OSZLASD EL

Használat közben tartsd a flakont 15 cm-re a hónaljtól. Hagyd a terméket megszáradni a bőrön.

3 FIGYELJ

Ne használd sérült vagy irritált bőrfelületen.

Tudj meg többet erről a termékről

Élvezd a hosszan tartó frissességet az érzéki, kávé és cédrus illatjegyekben gazdag dezodorral, amely a benne található fekete szén formulának köszönhetően hatékony védelmet biztosít nem csak az izzadás hanem a kellemetlen testszagok ellen is akár 48 órán keresztül. Érezd magadon a modern, ugyanakkor csábítóan férfias, friss illatot a mindennapokban: NIVEA MEN DEEP Espresso Izzadásgátló Deo Spray 150 ml.

Figyelmeztetés:

VESZÉLY! RENDKÍVÜL TŰZVESZÉLYES AEROSZOL. Az edényben túlnyomás uralkodik: hő hatására megrepedhet. Hőtől, forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól és más gyújtóforrástól távol tartandó. Tilos a dohányzás. Tilos nyílt lángra vagy más gyújtóforrásra permetezni. Ne lyukssza ki vagy égesse el, még használat után sem. Napfénytől védendő. Nem érheti 50 °C/122 °F hőmérsékletet meghaladó hő. Csak üres palackot adjon le újrahasznosításra. Kizárólag rendeltetésszerűen használja. Ne használja sérült vagy irritált bőrfelületen. Ne használja nagy mennyiségben és ne lélegezze be. Gyermekektől elzárva tartandó.

Cikkszám 85367 (85367-09080-39)

Összetevők listája

Megjegyzés
Az összetevőlista csak tájékoztató jellegű. Mivel termékeink összetételét mindig a legújabb kutatások eredményeihez és fogyasztói igényekhez igazítjuk, a honlapunkon szereplő felsorolás eltérhet a termék csomagolásán feltüntetett összetevő listától. Mindig nézd meg a termék csomagolásán szereplő összetevőket.

Tartalmazza: Butane, Isobutane, Propane, Cyclomethicone, Aluminum Chlorohydrate, Isopropyl Palmitate, Parfum, Persea Gratissima Oil, Octyldodecanol, Charcoal Powder, Disteardimonium Hectorite, Propylene Carbonate, Dimethicone, Dimethiconol, Alpha-Isomethyl Ionone, Linalool, Benzyl Alcohol, Benzyl Benzoate

KÜLÖNLEGES ÖSSZETEVŐK

Fekete szén

Értékelések és vélemények

4,9
nagyon jó (83 Értékelés)
(79)
(3)
(1)
(0)
(0)
RENDEZÉS
Imre
2023. 06. 30.
Kávés
Szeretem a kávés kozmetikumokat. A Nivea kávés tusfürdője miatt vásároltam meg a dezodort is. Nagyon elégedett vagyok vele, kiváló!
Bejelentés

Zavaró tartalom jelentése

Szeretnél zavaró tartalmat bejelenteni?
Zsolt
2023. 06. 26.
SZUPER
Férfias kávés, illat, hatékony izzadásgátló.
Bejelentés

Zavaró tartalom jelentése

Szeretnél zavaró tartalmat bejelenteni?
Mátyás
2023. 05. 09.
Cédrusos illat
Szuper, kávés és cédrusos illatú.
Bejelentés

Zavaró tartalom jelentése

Szeretnél zavaró tartalmat bejelenteni?