újdonság
(36)

Deep Energy Izzadásgátló Deo Spray

150 ml

Előnyök

Izzadásgátló
Egyszerű alkalmazás
Napi használat
Fekete szén
Minden bőrtípus
  • Hatékony izzadásgátlás akár 48 órán át
  • Száraz, puha bőrt biztosít
  • Férfias, citrusos illat
  • Limitált kiadás

Tudj meg többet erről a termékről

Erős és férfias, épp mint te! A limitált kiadású izzadásgátló deo spray könnyedén bánik el a nem kívánt testszagokkal és szárazon tartja a hónalj bőrét akár 48 órán át, ezzel biztosítva a hosszantartó komfortérzetet. Illatvilágában a zsálya és friss gyömbér illatkombinációja dominál. Bőrbarát, bőrgyógyászatilag tesztelt termék. Kirobbanó energiával az izzadás ellen: NIVEA MEN Deep Energy Deo Spray 150 ml.

Figyelmeztetés:

Veszély: Rendkívül tűzveszélyes aeroszol. Az edényben túlnyomás uralkodik: hő hatására megrepedhet. Hőtől, forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól és más gyújtóforrástól távol tartandó. Tilos a dohányzás. Tilos nyílt lángra vagy más gyújtóforrásra permetezni. Ne lyukassza ki vagy égesse el, még használat után sem. Napfénytől védendő. Nem érheti 50 °C/122 °F hőmérsékletet meghaladó hő. Csak üres palackot adjon le újrahasznosításra. Kizárólag rendeltetésszerűen használja. Ne használja sérült vagy irritált bőrfelületen. Ne használja nagy mennyiségben és ne lélegezze be. Gyermekektől elzárva tartandó.

Cikkszám 85367 (85367-09088-39)

Értékelések és vélemények

4,9
nagyon jó (36 Értékelés)
RENDEZÉS
Zoltán
10/17/2021
NIVEA
Férfias, citrusos illat
Bejelentés

Zavaró tartalom jelentése

Szeretnél zavaró tartalmat bejelenteni?
Gyula
10/9/2021
Jó termék
Nagy kedvencem.
Bejelentés

Zavaró tartalom jelentése

Szeretnél zavaró tartalmat bejelenteni?
Éva
10/7/2021
A páromnak vettem, mivel nagy kávé rajongó. Rögtön megtetszett neki az illata és védi az izzadságtól is. Több flakonnal is fogyott már belőle.
Bejelentés

Zavaró tartalom jelentése

Szeretnél zavaró tartalmat bejelenteni?

KÜLÖNLEGES ÖSSZETEVŐK

Fekete szén

Fekete szén

Összetevők listája

Megjegyzés
Az összetevőlista csak tájékoztató jellegű. Mivel termékeink összetételét mindig a legújabb kutatások eredményeihez és fogyasztói igényekhez igazítjuk, a honlapunkon szereplő felsorolás eltérhet a termék csomagolásán feltüntetett összetevő listától. Mindig nézd meg a termék csomagolásán szereplő összetevőket.

Tartalmazza: Butane, Isobutane, Propane, Cyclomethicone, Aluminum Chlorohydrate, Isopropyl Palmitate, Parfum, Persea Gratissima Oil, Octyldodecanol, Charcoal Powder, Disteardimonium Hectorite, Propylene Carbonate, Dimethicone, Dimethiconol, Alpha-Isomethyl Ionone, Linalool, Benzyl Alcohol, Benzyl Benzoate