újdonság
(28)

Deep Boost Izzadásgátló Deo Spray

150 ml

Előnyök

Izzadásgátló
Egyszerű alkalmazás
Napi használat
Fekete szén
Minden bőrtípus
  • Hatékony izzadásgátlás akár 48 órán át
  • Száraz, puha bőrt biztosít
  • Férfias, fás illat
  • Limitált kiadás

Tudj meg többet erről a termékről

Vedd fel a harcot az izzadás és a kellemetlen testszagok ellen! A friss, kifejezetten férfiak számára kifejlesztett deo spray fekete szén formulával megbízható izzadásgátló hatással bír, miközben ápolja a hónalj bőrét. Illatában a fás illatjegyek dominálnak, a jellegzetes kávé illat kombinációja a cédrus férfias illatával. Frissesség és hatékony izzadásgátlás a mindennapokban: NIVEA MEN Deep Boost Deo Spray 150 ml.

Figyelmeztetés:

Veszély: Rendkívül tűzveszélyes aeroszol. Az edényben túlnyomás uralkodik: hő hatására megrepedhet. Hőtől, forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól és más gyújtóforrástól távol tartandó. Tilos a dohányzás. Tilos nyílt lángra vagy más gyújtóforrásra permetezni. Ne lyukassza ki vagy égesse el, még használat után sem. Napfénytől védendő. Nem érheti 50 °C/122 °F hőmérsékletet meghaladó hő. Csak üres palackot adjon le újrahasznosításra. Kizárólag rendeltetésszerűen használja. Ne használja sérült vagy irritált bőrfelületen. Ne használja nagy mennyiségben és ne lélegezze be. Gyermekektől elzárva tartandó.

Cikkszám 85371 (85371-09088-39)

Értékelések és vélemények

4,8
nagyon jó (28 Értékelés)
RENDEZÉS
Zoltán
10/17/2021
NIVEA
Hatékony izzadásgátlás akár 48 órán át
Bejelentés

Zavaró tartalom jelentése

Szeretnél zavaró tartalmat bejelenteni?
Veronika
10/5/2021
Kedvenc termék
A férjem kedvence.
Bejelentés

Zavaró tartalom jelentése

Szeretnél zavaró tartalmat bejelenteni?
Vivien
10/4/2021
Egyik kedvenc termékem.
Egyik kedvenc termékem.
Bejelentés

Zavaró tartalom jelentése

Szeretnél zavaró tartalmat bejelenteni?

KÜLÖNLEGES ÖSSZETEVŐK

Fekete szén

Fekete szén

Összetevők listája

Megjegyzés
Az összetevőlista csak tájékoztató jellegű. Mivel termékeink összetételét mindig a legújabb kutatások eredményeihez és fogyasztói igényekhez igazítjuk, a honlapunkon szereplő felsorolás eltérhet a termék csomagolásán feltüntetett összetevő listától. Mindig nézd meg a termék csomagolásán szereplő összetevőket.

Tartalmazza: Butane, Isobutane, Propane, Cyclomethicone, Aluminum Chlorohydrate, Isopropyl Palmitate, Parfum, Persea Gratissima Oil, Octyldodecanol, Charcoal Powder, Disteardimonium Hectorite, Propylene Carbonate, Dimethicone, Dimethiconol, Linalool, Citronellol