(19)

DEEP Amazonia izzadásgátló spray

150 ml

Előnyök

Izzadásgátló
Frissítő
Parabén-mentes
Etil-alkohol mentes
  • Hosszan tartó, férfias illat 48 órás izzadásgátló hatással
  • Fekete szén formulával
  • Hatékonyan véd a baktériumok ellen

Tudj meg többet erről a termékről

Kirobbanó magabiztosság, férfias illat és hosszantartó, friss érzés egész nap! Fekete szén tartalmú izzadásgátló spray, mely akár 48 órás, hatékony védelmet nyújt az izzadtság és a kellemetlen testszagok ellen. Pezsdítő, friss illatában a citrus és friss gyömbér kombinációja dominál, ami felpezsdíti az érzékeidet. Az erő, ami belülről sugárzik: NIVEA MEN DEEP Amazonia Izzadásgátló Deo Spray 150 ml.

Figyelmeztetés:

VESZÉLY! RENDKÍVÜL TŰZVESZÉLYES AEROSZOL. Az edényben túlnyomás uralkodik: hő hatására megrepedhet. Hőtől, forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól és más gyújtóforrástól távol tartandó. Tilos a dohányzás. Tilos nyílt lángra vagy más gyújtóforrásra permetezni. Ne lyukssza ki vagy égesse el, még használat után sem. Napfénytől védendő. Nem érheti 50 °C/122 °F hőmérsékletet meghaladó hő. Csak üres palackot adjon le újrahasznosításra. Kizárólag rendeltetésszerűen használja. Ne használja sérült vagy irritált bőrfelületen. Ne használja nagy mennyiségben és ne lélegezze be. Gyermekektől elzárva tartandó.

Cikkszám 85371 (853710908029)

Értékelések és vélemények

4,8
nagyon jó (19 Értékelés)
Sort Toggle
Mónika
4/7/2021
friss
Hosszan tartó férfias illat.
Bejelentés

Zavaró tartalom jelentése

Szeretnél zavaró tartalmat bejelenteni?
Tünde
4/3/2021
Férfias
A férjem csak ezt hajlandó használni. Hatékonyan gátolja az izzadást, az illatát én is nagyon szeretem.
Bejelentés

Zavaró tartalom jelentése

Szeretnél zavaró tartalmat bejelenteni?
Tóth
3/30/2021
Értékelés
Hosszan tartó, férfias illat 48 órás izzadásgátló hatással Fekete szén formulával Hatékonyan véd a baktériumok ellen
Bejelentés

Zavaró tartalom jelentése

Szeretnél zavaró tartalmat bejelenteni?

Hogyan használd?

1Használata

Használat előtt a flakont rázd fel. Használat során tartsd 15 cm-re a bőrtől. Ne használd sérült, irritált bőrfelületen.

KÜLÖNLEGES ÖSSZETEVŐK

Fekete szén

Fekete szén

Avokádóolaj

Összetevők listája

Megjegyzés
Az összetevőlista csak tájékoztató jellegű. Mivel termékeink összetételét mindig a legújabb kutatások eredményeihez és fogyasztói igényekhez igazítjuk, a honlapunkon szereplő felsorolás eltérhet a termék csomagolásán feltüntetett összetevő listától. Mindig nézd meg a termék csomagolásán szereplő összetevőket.

Nem tartalmaz alkohol (Etil-alkohol), Parabén

Tartalmazza: Butane, Isobutane, Propane, Cyclomethicone, Aluminum Chlorohydrate, Isopropyl Palmitate, Parfum, Persea Gratissima Oil, Octyldodecanol, Charcoal Powder, Disteardimonium Hectorite, Propylene Carbonate, Dimethicone, Dimethiconol, Linalool, Citronellol