(28)

Color Care & Protect Hajlakk Festett Hajra

250 ml

Előnyök

Színvédelem
Frissítő
Ápoló
  • Ápol, és nem szárítja ki a hajat
  • Segít erősíteni a hajat, és akár egész napos formázást biztosít
  • Segít megvédeni a fénylő, vibráló hajszínt
  • Könnyű kifésülni

Tudj meg többet erről a termékről

Egész napon át tartó hatást nyújt, miközben speciális hajvédő összetételének köszönhetően segít erősíteni a hajat, de az könnyen kifésülhető marad. Akár egész napos formázást, UV védelmet és hosszan tartó színvédelmet biztosít minden frizurának, hogy a vibráló, fénylő hajszín sokáig megmaradhasson: Color Care & Protect Hajlakk Festett Hajra 250 ml.

Figyelmeztetés:

Rendkívül tűzveszélyes aeroszol Az edényben túlnyomás uralkodik: hő hatására megrepedhet. Hőtől, forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól és más gyújtóforrástól távol tartandó. Tilos a dohányzás. Tilos nyílt lángra vagy más gyújtóforrásra permetezni. Ne lyukassza ki vagy égesse el még használat után sem. Napfénytől védendő. Nem érheti 50 °C/122 °F hőmérsékletet meghaladó hő. Kizárólag rendeltetésszerűen használja! Kerülni kell a szembejutást! Ne használja sérült vagy irritált bőrfelületen. Csak üres palackot adjon le újrahasznosításra. Gyermekektől elzárva tartandó.

Cikkszám 86805 (868050810050)

Értékelések és vélemények

5,0
nagyon jó (28 Értékelés)
RENDEZÉS
Nixike
1/31/2021
Hajszín megőrző hatása tökéletes
Bejelentés

Zavaró tartalom jelentése

Szeretnél zavaró tartalmat bejelenteni?
Evelin
1/31/2021
Bevált
Jól tart és szép fényt ad a hajnak
Bejelentés

Zavaró tartalom jelentése

Szeretnél zavaró tartalmat bejelenteni?
Erzébet
1/31/2021
haj
Segít erősíteni a hajat, és akár egész napos formázást biztosít
Bejelentés

Zavaró tartalom jelentése

Szeretnél zavaró tartalmat bejelenteni?

Hogyan használd?

Használat

Egyenletesen a hajra kell permetezni körülbelül 30 cm távolságból.

KÜLÖNLEGES ÖSSZETEVŐK

NUTRI-ESSENCE

Összetevők listája

Megjegyzés
Az összetevőlista csak tájékoztató jellegű. Mivel termékeink összetételét mindig a legújabb kutatások eredményeihez és fogyasztói igényekhez igazítjuk, a honlapunkon szereplő felsorolás eltérhet a termék csomagolásán feltüntetett összetevő listától. Mindig nézd meg a termék csomagolásán szereplő összetevőket.

Tartalmazza: Alcohol Denat, Butane, Isobutane, Propane, Octylacrylamide/Acrylates/Butylaminoethyl Methacrylate Copolymer, Water, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Panthenol, Niacinamide, Benzophenone-4, Oryzanol, PEG/PPG-17/18 Dimethicone, PEG-12 Dimethicone, Glycerin, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Aminomethyl Propanol, Linalool, Citronellol, Geraniol, Benzyl Alcohol, Butylphenyl Methylpropional, Limonene, Amyl Cinnamal, Alpha-Isomethyl Ionone, Parfum

Még több termék ebből a termékcsaládból