vegán
(78)

Care & Hold Soft Touch Hajhab

150 ml

Előnyök

24 órás tartás
Hővédő
vegán
Panthenol
B3-vitamin
Minden hajtípus
  • Rugalmas tartás, akár 24 órán keresztül
  • Természetes megjelenést biztosít
  • Kellemes hajérzetet kölcsönöz
  • Nem tapad, könnyen kifésülhető
  • Vegán formula

Tudj meg többet erről a termékről

Az új NIVEA Care & Hold Soft Touch Hajhab panthenollal és B3-vitaminnal erősíti és ápolja a haj szerkezetét, valamint megvédi azt a hőtől a hajformázás során. Akár 24 órán keresztül is természetesen szép megjelenést, rugalmas tartást és kellemes hajérzetet biztosít. Nem tapad, használata után is könnyen fésülhető marad a haj, így azt úgy tudod formázni, ahogy te szeretnéd. Vegán formulájának köszönhetően állati eredetű összetevőktől mentes.

Figyelmeztetés:

VESZÉLY: RENDKÍVÜL TŰZVESZÉLYES AEROSZOL. Az edényben túlnyomás uralkodik: hő hatására megrepedhet. Hőtől, forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól és más gyújtóforrástól távol tartandó. Tilos a dohányzás. Tilos nyílt lángra vagy más gyújtóforrásra permetezni. Ne lyukaszd ki vagy égesd el, még használat után sem. Napfénytől védendő. Nem érheti 50 °C/122 °F hőmérsékletet meghaladó hő. Csak üres palackot adj le újrahasznosításra. Kizárólag rendeltetésszerűen használd! Kerülni kell a szembejutást! Ne használd sérült vagy irritált bőrfelületen. Gyermekektől elzárva tartandó.

Cikkszám 89347 (89347-08190-55)

Értékelések és vélemények

4,9
nagyon jó (78 Értékelés)
RENDEZÉS
Mariann
2022. 06. 19.
Fantasztikus
Kíméletes a hajjal, szeretem :)
Bejelentés

Zavaró tartalom jelentése

Szeretnél zavaró tartalmat bejelenteni?
Ágnes
2022. 06. 02.
értékelés
Szuper termék, elégedett vagyok vele és csak ajánlani tudom
Bejelentés

Zavaró tartalom jelentése

Szeretnél zavaró tartalmat bejelenteni?
Anikó
2022. 05. 31.
Hajhab
Jol dusitja es apolja a hajat, meg vagyok vele elegedve.
Bejelentés

Zavaró tartalom jelentése

Szeretnél zavaró tartalmat bejelenteni?

Hogyan használd?

1

Használat előtt alaposan rázd fel a flakont.

2

Vigyél fel a törülközővel szárított hajadra egy sárgabarack nagyságának megfelelő mennyiségű habot és formázd neked tetszően a frizurádat.

KÜLÖNLEGES ÖSSZETEVŐK

Panthenol

B3-vitamin

Összetevők listája

Megjegyzés
Az összetevőlista csak tájékoztató jellegű. Mivel termékeink összetételét mindig a legújabb kutatások eredményeihez és fogyasztói igényekhez igazítjuk, a honlapunkon szereplő felsorolás eltérhet a termék csomagolásán feltüntetett összetevő listától. Mindig nézd meg a termék csomagolásán szereplő összetevőket.

Tartalmazza: Aqua, Isobutane, VP/VA Copolymer, Propane, Panthenol, Niacinamide, Polyquaternium-68, Butane, Pantolactone, Propylene Glycol, Hydroxypropyl Methylcellulose, Palmitamidopropyltrimonium Chloride, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Citric Acid, Sodium Hydroxide, Sodium Benzoate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Parfum