vegán
újdonság
(46)

Care & Hold Soft Touch Hajhab

150 ml

Előnyök

Hővédő
vegán
B3-vitamin
Minden hajtípus
  • Rugalmas tartás, akár 24 órán keresztül
  • Természetes megjelenést biztosít
  • Kellemes hajérzetet kölcsönöz
  • Nem tapad, könnyen kifésülhető
  • Vegán formula

Tudj meg többet erről a termékről

Az új NIVEA Care & Hold Soft Touch Hajhab panthenollal és B3-vitaminnal erősíti és ápolja a haj szerkezetét, valamint megvédi azt a hőtől a hajformázás során. Akár 24 órán keresztül is természetesen szép megjelenést, rugalmas tartást és kellemes hajérzetet biztosít. Nem tapad, használata után is könnyen fésülhető marad a haj, így azt úgy tudod formázni, ahogy te szeretnéd. Vegán formulájának köszönhetően állati eredetű összetevőktől mentes.

Figyelmeztetés:

VESZÉLY: RENDKÍVÜL TŰZVESZÉLYES AEROSZOL. Az edényben túlnyomás uralkodik: hő hatására megrepedhet. Hőtől, forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól és más gyújtóforrástól távol tartandó. Tilos a dohányzás. Tilos nyílt lángra vagy más gyújtóforrásra permetezni. Ne lyukaszd ki vagy égesd el, még használat után sem. Napfénytől védendő. Nem érheti 50 °C/122 °F hőmérsékletet meghaladó hő. Csak üres palackot adj le újrahasznosításra. Kizárólag rendeltetésszerűen használd! Kerülni kell a szembejutást! Ne használd sérült vagy irritált bőrfelületen. Gyermekektől elzárva tartandó.

Cikkszám 89347 (89347-08190-55)

Értékelések és vélemények

4,9
nagyon jó (46 Értékelés)
RENDEZÉS
Balázs
2022. 01. 19.
Remek
Könnyű beállítani vele a frizurát, nem lesz matt a haj és sokáig megtartja a formát. Az illata is egész kellemes.
Bejelentés

Zavaró tartalom jelentése

Szeretnél zavaró tartalmat bejelenteni?
Katalin
2022. 01. 19.
Príma
A hajamat nagyon jó tàplàja .szeretem hasznàlni.
Bejelentés

Zavaró tartalom jelentése

Szeretnél zavaró tartalmat bejelenteni?
József
2022. 01. 17.
Értékelés
Bnőm imádja :) , ajánlani tudja.
Bejelentés

Zavaró tartalom jelentése

Szeretnél zavaró tartalmat bejelenteni?

Hogyan használd?

1

Használat előtt alaposan rázd fel a flakont.

2

Vigyél fel a törülközővel szárított hajadra egy sárgabarack nagyságának megfelelő mennyiségű habot és formázd neked tetszően a frizurádat.

KÜLÖNLEGES ÖSSZETEVŐK

Panthenol

B3-vitamin

Összetevők listája

Megjegyzés
Az összetevőlista csak tájékoztató jellegű. Mivel termékeink összetételét mindig a legújabb kutatások eredményeihez és fogyasztói igényekhez igazítjuk, a honlapunkon szereplő felsorolás eltérhet a termék csomagolásán feltüntetett összetevő listától. Mindig nézd meg a termék csomagolásán szereplő összetevőket.

Tartalmazza: Aqua, Isobutane, VP/VA Copolymer, Propane, Panthenol, Niacinamide, Polyquaternium-68, Butane, Pantolactone, Propylene Glycol, Hydroxypropyl Methylcellulose, Palmitamidopropyltrimonium Chloride, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Citric Acid, Sodium Hydroxide, Sodium Benzoate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Parfum