újdonság
(40)

Care & Hold Soft Touch Hajlakk

250 ml

Előnyök

Intenzív ápolás
vegán
B3-vitamin
Minden hajtípus
  • Rugalmas tartás, akár 24 órán keresztül
  • Természetes megjelenést biztosít
  • Kellemes hajérzetet kölcsönöz
  • Nem tapad, könnyen kifésülhető
  • Vegán formula

Tudj meg többet erről a termékről

Az új NIVEA Care & Hold Soft Touch Hajlakk panthenollal és B3-vitaminnal erősíti a haj szerkezetét, védi azt a kiszáradástól, valamint aktívan ápolja a hajat a hajformázás során. Akár 24 órán keresztül is természetesen szép megjelenést, rugalmas tartást és kellemes hajérzetet biztosít. Nem tapad, használata után is könnyen fésülhető marad a haj, így azt úgy tudod formázni, ahogy te szeretnéd. Vegán formulájának köszönhetően állati eredetű összetevőktől mentes.

Figyelmeztetés:

VESZÉLY: RENDKÍVÜL TŰZVESZÉLYES AEROSZOL. Az edényben túlnyomás uralkodik: hő hatására megrepedhet. Hőtől, forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól és más gyújtóforrástól távol tartandó. Tilos a dohányzás. Tilos nyílt lángra vagy más gyújtóforrásra permetezni. Ne lyukaszd ki vagy égesd el, még használat után sem. Napfénytől védendő. Nem érheti 50 °C/122 °F hőmérsékletet meghaladó hő. Csak üres palackot adj le újrahasznosításra. Kizárólag rendeltetésszerűen használd! Kerülni kell a szembejutást! Ne használd sérült vagy irritált bőrfelületen. Gyermekektől elzárva tartandó.

Cikkszám 89364 (89364-09790-55)

Értékelések és vélemények

5,0
nagyon jó (40 Értékelés)
RENDEZÉS
Katalin
9/21/2021
Hajlakk
+++++++++
Bejelentés

Zavaró tartalom jelentése

Szeretnél zavaró tartalmat bejelenteni?
Marianna
9/19/2021
Tartós
Hosszan tart, nem ragad tőle a haj és könnyen formázható!
Bejelentés

Zavaró tartalom jelentése

Szeretnél zavaró tartalmat bejelenteni?
Krisztina
9/16/2021
szuper
Jó az illata, tartós, nem ragad tőle a haj.
Bejelentés

Zavaró tartalom jelentése

Szeretnél zavaró tartalmat bejelenteni?

Hogyan használd?

1Használata

Permetezd az elkészült frizurára körülbelül 25 cm távolságról.

KÜLÖNLEGES ÖSSZETEVŐK

Panthenol

B3-vitamin

Összetevők listája

Megjegyzés
Az összetevőlista csak tájékoztató jellegű. Mivel termékeink összetételét mindig a legújabb kutatások eredményeihez és fogyasztói igényekhez igazítjuk, a honlapunkon szereplő felsorolás eltérhet a termék csomagolásán feltüntetett összetevő listától. Mindig nézd meg a termék csomagolásán szereplő összetevőket.

Tartalmazza: Alcohol Denat., Butane, Isobutane, Propane, Octylacrylamide/Acrylates/Butylaminoethyl Methacrylate Copolymer, Aqua, Panthenol, Niacinamide, Pantolactone, PEG-12 Dimethicone, Citric Acid, Aminomethyl Propanol, Parfum