(57)

Care & Hold hajlakk

250 ml

Előnyök

Energetizál
Kiegyenesítő
Tápláló
Kényeztető
  • Hosszasan rögzíti a frizurát anélkül, hogy elnehezítené és kiszárítaná a hajat.
  • Regenerálja és erősíti a hajszálakat.
  • Véd az UV-sugaraktól.
  • Hajad nem tapad össze és könnyen kifésülhető.
  • Hajad finom illatú lesz tőle.

Tudj meg többet erről a termékről

Tökéletes frizurára és élettel teli hajra vágysz? Az Euceritet® tartalmazó innovatív formulának köszönhetően mindez elérhető a frizurakészítés utolsó fázisában is. Próbáld ki a haj igénybevétele nélkül hosszan fixáló és ápoló készítményt! A hajformázó a fényvédelemről is gondoskodik, hogy hajad ne szenvedjen a Nap káros hatásaitól. Válaszd a NIVEA CARE & HOLD regeneráló hajlakkot az extra erős fixálásért.

Figyelmeztetés:

VESZÉLY: RENDKÍVÜL TŰZVESZÉLYES AEROSZOL. Az edényben túlnyomás uralkodik: hő hatására megrepedhet. Hőtől, forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól és más gyújtóforrástól távol tartandó. Tilos a dohányzás. Tilos nyílt lángra vagy más gyújtóforrásra permetezni. Ne lyukaszd ki vagy égesd el, még használat után sem. Napfénytől védendő. Nem érheti 50 °C/122 °F hőmérsékletet meghaladó hő. Csak üres palackot adj le újrahasznosításra. Kizárólag rendeltetésszerűen használd! Kerülni kell a szembejutást! Ne használd sérült vagy irritált bőrfelületen. Gyermekektől elzárva tartandó.

Cikkszám 88608 (886080964055)

Értékelések és vélemények

4,9
nagyon jó (57 Értékelés)
Sort Toggle
Lius
3/7/2021
Bevált
Nagyon szeretem, mivel tényleg nem ragad össze és könnyed is marad a hajam. Nekem elég nap elején használnom, mert egész napra tart. Akár kevés is elég ahhoz, hogy hasson. Kellemes illatú, nem bántja az orrot. Ajánlom bárkinek😊
Bejelentés

Zavaró tartalom jelentése

Szeretnél zavaró tartalmat bejelenteni?
Marcellina
3/6/2021
Tartós, és nem ragad tőle a hajam.
Bejelentés

Zavaró tartalom jelentése

Szeretnél zavaró tartalmat bejelenteni?
Evelin
3/6/2021
Hajformázás Nivea-val
Nem szárítja ki a hajat mégis tart. Nem törik utána a hajam vége ami nagyon fontos. Ajánlom mindenkinek
Bejelentés

Zavaró tartalom jelentése

Szeretnél zavaró tartalmat bejelenteni?

KÜLÖNLEGES ÖSSZETEVŐK

B3-vitamin

Dexpanthenol

Összetevők listája

Megjegyzés
Az összetevőlista csak tájékoztató jellegű. Mivel termékeink összetételét mindig a legújabb kutatások eredményeihez és fogyasztói igényekhez igazítjuk, a honlapunkon szereplő felsorolás eltérhet a termék csomagolásán feltüntetett összetevő listától. Mindig nézd meg a termék csomagolásán szereplő összetevőket.

Tartalmazza: Parfum, Lanolin Alcohol (Eucerit®), Linalool, Alpha-Isomethyl Ionone, Geraniol, Benzyl Alcohol, Citronellol, Limonene, Aminomethyl Propanol, Benzophenone-4, PEG-12 Dimethicone, Niacinamide, Panthenol, Octylacrylamide/Acrylates/Butylaminoethyl Methacrylate Copolymer, Propane, Isobutane, Butane, Alcohol Denat.

Még több termék ebből a termékcsaládból