(106)

Care & Hold hajhab

150 ml

Előnyök

Tápláló
Kiegyenesítő
Bőrfeszesítő
Kényeztető
Dexpanthenol
Eucerit
Minden hajtípus
  • Extra erős tartást ad.
  • Hajad nem tapad össze és könnyen kifésülhető.
  • Regenerál és nem terheli a hajszálakat.

Tudj meg többet erről a termékről

Élvezd a tökéletes frizurát, amely pontosan úgy áll, ahogy szeretnéd! Végy búcsút az összetapadt hajtól, amiből csak nehezen tudod kifésülni a habot. Próbáld ki az Eucerit®-et tartalmazó innovatív formulánkat, amely hosszantartóan rögzíti, de nem nehezíti el, nem tapasztja össze a hajszálakat. Próbáld ki, és nem akarsz majd mást: NIVEA CARE & HOLD regeneráló hajhab 150 ml - az extra erős tartásért.

Figyelmeztetés:

VESZÉLY: RENDKÍVÜL TŰZVESZÉLYES AEROSZOL. Az edényben túlnyomás uralkodik: hő hatására megrepedhet. Hőtől, forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól és más gyújtóforrástól távol tartandó. Tilos a dohányzás. Tilos nyílt lángra vagy más gyújtóforrásra permetezni. Ne lyukaszd ki vagy égesd el, még használat után sem. Napfénytől védendő. Nem érheti 50 °C/122 °F hőmérsékletet meghaladó hő. Csak üres palackot adj le újrahasznosításra. Kizárólag rendeltetésszerűen használd! Kerülni kell a szembejutást! Ne használd sérült vagy irritált bőrfelületen. Gyermekektől elzárva tartandó.

Cikkszám 88609 (88609-09570-55)

Értékelések és vélemények

4,8
nagyon jó (106 Értékelés)
RENDEZÉS
Klaudia
10/11/2021
Haj
Jól megtartja a hajam.
Bejelentés

Zavaró tartalom jelentése

Szeretnél zavaró tartalmat bejelenteni?
Veronika
10/11/2021
Nagyon jó termék
Eddig a fekete Taft-ot használtam, de az összetevői miatt a Niveára esett újabban a választásom. Különösebb frizurákat nem szoktam készíteni magamnak, de minden hajmosás után teszek a középhosszú hajamra habot, hogy legyen egy kis tartása. Ezt teljem mértékben meg is kapom a Niveától. Nem zsírosodik, nem ragad tőle a hajam. Szeretem.
Bejelentés

Zavaró tartalom jelentése

Szeretnél zavaró tartalmat bejelenteni?
Barbara
10/11/2021
Elégedett
Szeretem ezt a terméket és meg vagyok elégedve vele.
Bejelentés

Zavaró tartalom jelentése

Szeretnél zavaró tartalmat bejelenteni?

KÜLÖNLEGES ÖSSZETEVŐK

Dexpanthenol

Dexpanthenol

Eucerit

Eucerit

Összetevők listája

Megjegyzés
Az összetevőlista csak tájékoztató jellegű. Mivel termékeink összetételét mindig a legújabb kutatások eredményeihez és fogyasztói igényekhez igazítjuk, a honlapunkon szereplő felsorolás eltérhet a termék csomagolásán feltüntetett összetevő listától. Mindig nézd meg a termék csomagolásán szereplő összetevőket.

Tartalmazza: Aqua, Isobutane, VP/VA Copolymer, Propane, Panthenol, Niacinamide, Polyquaternium-68, Butane, Pantolactone, Propylene Glycol, Hydroxypropyl Methylcellulose, Palmitamidopropyltrimonium Chloride, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Citric Acid, Sodium Hydroxide, Sodium Benzoate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Linalool, Limonene, Citronellol, Benzyl Alcohol, Geraniol, Alpha-Isomethyl Ionone, Parfum