újdonság
(9)

Blossom Up Magnolia Izzadásgátló Deo Spray

150 ml

Előnyök

Izzadásgátló
Frissítő
Magnólia kivonat
Minden bőrtípus
  • Hatékony izzadság elleni védelem
  • Száraz, puha bőrt biztosít
  • Hosszantartó frissességet nyújt
  • Nőies magnólia illat
  • Puhává, bársonyossá teszi a bőrt

Tudj meg többet erről a termékről

Egy igazán nőies, elegáns illatú dezodor, mely hatékony izzadásgátló hatásával akár 48 órán át tartó frissességet biztosít. A liliomfa különleges virága, a magnólia gondoskodik a kellemesen édes aromáról, így egész napon át tartó frissességet biztosít számodra, miközben véd az izzadástól és a kellemetlen testszagoktól. Gyengéden ápolja és szárazon tartja a hónalj finom bőrét: NIVEA Blossom Up Magnolia Izzadásgátló Deo Spray 150 ml

Figyelmeztetés:

Veszély: Rendkívül tűzveszélyes aeroszol. Az edényben túlnyomás uralkodik: hő hatására megrepedhet. Hőtől, forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól és más gyújtóforrástól távol tartandó. Tilos a dohányzás. Tilos nyílt lángra vagy más gyújtóforrásra permetezni. Ne lyukassza ki vagy égesse el, még használat után sem. Napfénytől védendő. Nem érheti 50 °C/122 °F hőmérsékletet meghaladó hő. Csak üres palackot adjon le újrahasznosításra. Kizárólag rendeltetésszerűen használja. Ne használja sérült vagy irritált bőrfelületen. Ne használja nagy mennyiségben és ne lélegezze be. Gyermekektől elzárva tartandó.

Cikkszám 83405 (83405-09087-30)

Értékelések és vélemények

4,9
nagyon jó (9 Értékelés)
RENDEZÉS
Vivien
10/4/2021
Egyik kedvenc termékem.
Egyik kedvenc termékem.
Bejelentés

Zavaró tartalom jelentése

Szeretnél zavaró tartalmat bejelenteni?
Vivien
10/4/2021
Ez az egyik legjobb termék.
Ez az egyik legjobb termék.
Bejelentés

Zavaró tartalom jelentése

Szeretnél zavaró tartalmat bejelenteni?
Edina
9/25/2021
Magnolia
Finom, kellemes illat. Nagyon tartós.
Bejelentés

Zavaró tartalom jelentése

Szeretnél zavaró tartalmat bejelenteni?

KÜLÖNLEGES ÖSSZETEVŐK

Magnólia kivonat

Magnólia kivonat

Összetevők listája

Megjegyzés
Az összetevőlista csak tájékoztató jellegű. Mivel termékeink összetételét mindig a legújabb kutatások eredményeihez és fogyasztói igényekhez igazítjuk, a honlapunkon szereplő felsorolás eltérhet a termék csomagolásán feltüntetett összetevő listától. Mindig nézd meg a termék csomagolásán szereplő összetevőket.

Tartalmazza: Butane, Isobutane, Propane, Cyclomethicone, Aluminum Chlorohydrate, Isopropyl Palmitate, Parfum, Hydrolyzed Pearl, Talc, Persea Gratissima Oil, Octyldodecanol, Disteardimonium Hectorite, Dimethicone, Propylene Carbonate, Dimethiconol, Geraniol, Benzyl Alcohol.