Rövid útmutató az ajakbalzsamok világában

Rövid útmutató az ajakbalzsamok világában

Minden, amit tudnod kell az ajakbalzsamok használatáról.
Az ajakbalzsamok enyhítik és védik a kiszáradt vagy kirepedezett ajkakat az év minden napján! Az egyetlen dolgod, hogy megtaláld a hozzád illőt!

Melyik a számomra legmegfelelőbb termék?

Rengeteg különböző ajakápoló termék létezik, találd meg a számodra megfelelőt!

Az ajakbalzsam varázslatos formulája

Az ajakbalzsamok egyedi termékek, melyek beleolvadnak az ajak bőrébe, így azonnal ápolják és puhává varázsolják azt. Gazdag, lágy textúrájának és kellemes aromájának köszönhetően tökéletes kényeztetés, emellett egyedülálló módon ápolja a száraz vagy sérült ajkakat.

Találd meg a legmegfelelőbb ajakbalzsamot!

A rengeteg különböző választható variáció mellett nincs több kifogás, bármikor magaddal viheted a zsebedben a száraz ajkak megmentőjét. Miért ne próbálnád ki a Labello Red Berry ajakbalzsamot, ha odavagy a gyümölcsökért, vagy a Labello Vanilla & Macadamia ajakbalzsamot, ha az intenzívebb aromák híve vagy? Tetszőlegesen újra felkenheted bármikor, így megtartva a csodálatos érzést és a kellemes aromát akár 12 órán át.

Mi a legmegfelelőbb időpont az ajakbalzsam használatára?

Gondoskodj a megfelelően gyakori használatról, hiszen így fogod észrevenni az ajakbalzsam jótékony hatásait, főleg, ha gyakran eszel és iszol, vagy kifejezetten hideg van!

Kend fel reggel és este is!

A legfontosabb időpontok az ajakbalzsam használatára: ébredés után, még a smink felkerülése előtti használat az egész napos hidratálás érdekében, illetve lefekvés előtt, hogy az éjszaka folyamán se száradhassanak ki az ajkaid!

Valóban függővé válhatunk az ajakbalzsamoktól?

Nem kell aggódnod az ajakbalzsam függőségtől, nyugodt szívvel alkalmazhatod őket továbbra is, amilyen gyakran csak szeretnéd, az ajkaid meghálálják.

Ha az időjárás kifejezetten hideg vagy szeles, az ajkaidnak még gyakrabban lesz szüksége az ápolásra. Tartsd észben, hogy olyan gyakran használhatod az ajakbalzsamot, amilyen gyakran csak jólesik, nem lesz negatív hatása.

A rendszeres étkezés és ivás a nap folyamán eltávolítja az ajakbalzsamot az ajkakról, tehát elengedhetetlen az ismételt használat. Kerüld az ajkak nyalogatását, hiszen ez jobban kiszáríthatja őket!

A legjobb ajakbalzsamok a kiszáradt, kicserepesedett ajkakra!