neveto-no-tavasszal

Tavaszi frizurák hosszú és rövid hajúaknak

Légy trendi a legmenőbb tavaszi frizurákkal!

Üdvözöld a tavaszt stílusos frizurával! Tudd meg, hogyan hozhatod ki a hajadból a legtöbbet hajfonat tippjeinkkel és termékeinkkel, amelyek életre keltik a külsőd!

Tavaszi frizurák hosszú hajúaknak

Felfrissítenéd a frizurád anélkül, hogy veszítenél a hosszából? Lehelj életet a hosszú tincsekbe ezekkel a tavaszi frizurákkal!

Lezser hippi frizura
Varázsolj félhosszú hajadból olyan frizurát, amellyel mindenkit elkápráztatsz! Praktikus lófarok vagy lezser hippi frizura, fésüld úgy a hosszú hajad, hogy minden nő irigyelje. Videóink segítségével igazán könnyű dolgod lesz.

Tavaszi frizurák rövid hajúaknak

Tél végén a haj sokszor száraz és élettelen lehet. Fedezz fel stílusos új frizurákat, amelyek erőt, tartást és fényt adnak a rövid hajnak!

Pixie frizura

szoke-haju-no-pixie-frizuraval

A pixie frizura tökéletes, ha erőt és tartást szeretnénk adni a fáradt hajnak. Hogy a szőkített tincseknek extra ragyogást adjunk, ehhez a frizurához használd a NIVEA Diamond Gloss Care Gyémántfény Hajhabot!

Retro bubifrizura

Retro bubifrizura

Semmi sem elegánsabb egy retro bubifrizuránál! Használj hajcsavarókat lefekvés előtt, hogy reggel már csak annyi dolgod legyen, hogy befújod a hajad NIVEA Diamond Gloss Care Gyémántfény Hajlakkal!

Kisimult bubifrizura

Kisimult bubifrizura

A legmodernebb nőknek. Szüless újjá ezzel a csinos, rövid frizurával, ami ugyanolyan jól néz ki egy pólóval vagy egy ceruzaszoknyával és egy blézerrel kombinálva. Formázás előtt védd meg a hőtől a NIVEA Diamond Gloss Care Gyémántfény Hajhab segítségével!

 

Hullámos bubifrizura

szoke-no-hullamos-bubifrizuraval

Mutasd a benned rejlő Carrie Bradshaw-t ezzel a játékosan kacér frizurával! Rejtsd el a szertehulló, kósza szálakat egy kevés NIVEA Diamond Gloss Gyémántfény Hajbalzsam segítségével!