Fedezd fel a NIVEÁ-t!

Információt vagy termékeket a következő kategóriában:

Szilikonmentes sampon

Szilikonmentes sampon

Intenzív ápolás a hajadnak szilikonmentes samponnal

Az érzékeny hajnak különleges odafigyelésre van szüksége. Ezért ajánlott szilikonmentes samponnal mosni. A NIVEA szilikonmentes samponjai a gránátalma, a vízililiom és az akác természetes erejével tisztítják a hajadat, és teszik ragyogóvá.

Miért van a samponban szilikon?

A hosszú haj hajvégeinek védelmezése a töredezettségtől

A hosszú haj hajvégeinek védelmezése a töredezettségtől

A Repair & Care termékcsalád termékei, mint a NIVEA Repair & Targeted Care Sampon tápláló szilikont tartalmaznak. A szilikonok egy védelmező réteggel vonják be a hosszú hajat, így védve a hajvégeket a töredezettségtől.

Mi a szilikonok használatának a célja?

A NIVEA samponokban a lehető legjobban kerüljük a szilikonok használatát. Csak akkor használjuk őket, amikor valóban szükség van rájuk, azaz ha a fénytelen, igénybevett haj ápolása a feladat. A szilikonok egy védőréteggel vonják be a hajat hajmosás közben, így puhává és selymessé teszik azt. Ráadásul, pont mint a szilikonmentes samponok, ezek a samponok is tartalmaznak regeneráló és tápláló összetevőket, amelyek fehérjével és nedvességgel látják el a hajat. Mert egy kiegyensúlyozott és gondosan kimért formulával a szilikonoknak sok pozitív tulajdonságuk van, és hozzájárulhatnak a haj egyenessé, csillogóvá és puhává varázsolásához.

Míg korábban a szilikonok gyakran "túltáplálták" a hajat, a NIVEA termékei már csak olyan szilikonokat tartalmaznak, amelyek pozitív hatással vannak a hajra, és nem nehezítik el.

Az összes, termékeinkben használatos szilikon könnyen kiöblíthető a hajból, és nem marad rajta a haj felszínén.

Sampon - szilikonmentes és természetes összetevőkben gazdag

Kinek ajánlott szilikonmentes sampont használnia?

Alapvetően a szilikonos samponok nem károsítják a hajat, de néhány hajtípus esetében nem kívánatos mellékhatásokat eredményezhetnek: elnehezíthetik és lelapíthatják a hajat. Ezért a következő hajtípussal rendelkezőknek a szilikonmentes sampont ajánljuk:

 

 

Akkor is érdemes szilikonmentes samponra váltanod, ha érzékeny fejbőrrel rendelkezel. Ahhoz, hogy gyengéden megszabadítsd a hajad a szilikonoktól, tápláld egy szilikonmentes hajmaszk segítségével! 

Egy időre kerüld a hajat igénybe vevő kezeléseket, mint a hajfestés, göndörítés vagy a magas hőfokon történő beszárítás! Ez segíthet a hajad minél gyorsabb regenerálódásában.

A hajon maradó fölösleg a múlté

A hajon maradó fölösleg a múlté

Mi több, egy tisztító sampon, mint a NIVEA MEN Active Clean Sampon hajpakolásként is használható a nehéz, "túltáplált" haj kezelésére. Segít eltávolítani az összes fölösleget a hajadból.

Ápolás a természetes világból

A NIVEA szilikonmentes samponok értékes növényi összetevőket tartalmaznak, mint a gránátalma, a vízililiom, az akác, a bambusz és az aloe vera. Ezek a természetes összetevők, egyesítve a folyékony keratinnal és más értékes összetevőkkel, pihekönnyű, dús hatást eredményeznek - anélkül, hogy elnehezítenék a hajat, vagy hatással lennének a színére.

Gránátalma

Gránátalma

Ez a keleti gyümölcs az egyik legősibb gyógyhatású növényünk, és rengeteg értékes összetevőt tartalmaz. Ilyenek például a C-vitamin és az E-vitamin, valamint a béta-karotin, a cink, a szelén és a polifenolok. 

Vízililiom

Vízililiom

A fehér vízililiom nemcsak gyönyörű, de neked is ragyogóan szép külsőt kölcsönözhet. A NIVEA Hydro Care Hidratáló Sampon vízililiom kivonattal rengeteg nedvességgel látja el hajadat, és megakadályozza annak kiszáradását.