Hairspray

A NIVEA hajszakértője

Sally Brooks: a NIVEA nemzetközi mesterfodrásza.
A modern és időtlen frizurák specialistája: Sally Brooks fodrászként szerzett sokéves tapasztalatával és átfogó szaktudásával ideális szakértő a NIVEA számára.

Szenvedélyes és kreatív munka a hajad érdekében

Természetes frizurák, melyeknek elkészítéséhez nincs szükség szakember segítségére, és modern hajvágások, melyek kiemelik egyéni stílusod: minden nő számára meg lehet találni a megfelelő megjelenést – ez Sally küldetése.

Sally tudja a legjobban – a megfelelő frizura a számodra

Sally Brooks maga az inspiráció – új külsőt és modern frizurákat alkot, nagyszerű ötletei vannak. Könnyű elkészíteni, egyszerű utánacsinálni.

A divatos celebfrizurák Sally profi tippjeivel minden nő számára hozzáférhetőek.

Egy kis gyakorlással és a megfelelő hajformázó termékekkel mesés frizurát készíthetsz magadnak – mégpedig nagyon egyszerűen, otthon! 

Az egyetlen, ami fontos, hogy a frizura illeszkedjen hozzád és az életstílusodhoz, vagyis jó érzéssel viseld. Teljesen hagyatkozhatsz személyes frizuraszakértődre: Sally Brooksra.
Nem számít, milyen a hajtípusod, Sallynek rengeteg tippje és trükkje van, melyeket azonnal és egyszerűen kipróbálhatsz. 

„Az év londoni fodrásza”, tagja a „Brit Fodrászszövetség Hírességek Csarnokának” – alig van elismerés, amit Sally Brooks ne nyert volna el a szakmájában.

Sally nemzetközi divattervezőknek készített frizurákat és rendszeresen dolgozik a legfontosabb divatmagazinoknak. De most elsősorban a te személyes frizurakreátorod. Kiemelkedő tehetségével a legújabb világtrendeket lefordítja viselhető, mindennapi frizurákra.

Sally tudja a legjobban – a megfelelő frizura a számodra

Sally Brooks maga az inspiráció – új külsőt és modern frizurákat alkot, nagyszerű ötletei vannak. Könnyű elkészíteni, egyszerű utánacsinálni.

Inspiráció a szépségért

A fogyasztó személye és egyéni szükségletei a legfontosabbak – Sally ennek a szemléletnek az alapján új utat nyitott a frizurakészítésnek. 

És közben sokoldalú frizurákat alkotott. Végső soron a hajviseletnek igazodnia kell a különböző ízlésekhez.

A legjobb eredmény eléréséhez ezért kell figyelembe venni a fogyasztó hajának szerkezetét, az életmódját és a személyiségét. Itt további információt találsz azokról a szép, mindennap viselhető frizurákról, amelyeket te is könnyen elkészíthetsz. 

Légy a saját fodrászod Sally tippjeivel.

Kiemelkedő: Sally Brooks

A Sally által készített frizurák a vezető divatmagazinok címoldalán láthatók. Rendszeresen dolgozik az ELLE, a Vogue és a Cosmopolitan magazinoknak. Tehetségét divatbemutatókon is hasznosítják: tervezett frizurákat például a híres divattervező, Alexader McQueen számára is. 
2008 óta ő a NIVEA nemzetközi mesterfodrásza. „Számomra a NIVEA egyet jelent a hitelességgel és a minőséggel”, mondja. „A termékeiket és a filozófiájukat is szeretem. És ami a hajat illeti, a Niveának ez épp annyira szívügye, mint nekem.”

Szépségstúdió

London nevezetes hajközpontjában mintegy 30 fodrász alkotja újra Sally legújabb frizuráit.

Egy kreatív hely

A két lábbal a földön álló, gyakorlatias szemléletmódot Sally a nyugodt, vidékies Észak-Hampshire-ből hozta magával a nyüzsgő Londonba, ahol gyorsan nevet szerzett magának Trevor Sorbie hajszalonjában. Egyedi tehetsége van hozzá, hogy a világ élvonalát képviselő legújabb trendeket lefordítsa viselhető, mindennapi frizurákra a hivatásukban sikeres nők és a divattudatos háziasszonyok számára. Ennek köszönhetően Sallyt végül nemzetközi művészeti igazgatóvá nevezték ki. Partnerével, Jamie-vel együtt 2001-ben megnyitotta BROOKS & BROOKS nevű saját szalonját. Ez London egyik kiemelkedő fodrászatává vált, mely jelenleg 30 főből álló fodrászcsapattal büszkélkedhet.

Sally javasolja: a legjobb segítség az ápoláshoz

Sally kedvenc frizurái

Egyszerű, mégis stílusos – ez a hajtóerő jellemzi Sally terveit. Mindegyik frizurát könnyű elkészíteni, mégis kiemeli viselőjének egyéniségét.

Mindig olyan hajformázó termékeket kell választanod, amelyek megfelelnek a hajtípusodnak. A formázó termékek hatása támogatja a hajad erősségeit és gyengeségeit, és pontosan a feladathoz kell alakítani őket, hogy valóban rugalmassá tegyék a göndör fürtöket, dúsabb hatásúvá varázsolják a finomszálú hajat és lazábbá, levegősebbé változtassák a zsíros hajat.

Különösen tartsd szem előtt, hogy a kevesebb több! Ne terheld túl hajad formázótermékekkel, máskülönben laposnak és összeesettnek fog tűnni.

Amikor kipróbálsz egy új terméket, először ne használj belőle túl sokat, és figyeld, hogy milyen a hatása. Így apránként kísérletezhetsz a termékkel és azt is tesztelheted, mennyire harmonikusan működnek együtt a különböző termékek.

Jó ötlet, ha ugyanabból a termékcsaládból használsz több terméket, például a hajat fényessé és simává tevő  NIVEA Diamond Gloss Care sorozat, a szín intenzitását és a haj dús hatását növelő Color Care & Protect család tagjait választod. Melyik a neked megfelelő termékcsalád?
Ajánlatunk a számodra