egyszeru_frizura_tippek_mindennapra_header

Kényelmes, de csajos: egyszerű frizurák a mindennapokra

egyszerű lemásolni a remek frizurákat.
Minden alkalommal jól szeretnél kinézni? Ez egyszerű feladatot jelent abban az esetben, ha tudod, hogy mit és miként kell csinálnod. Megmutatunk neked néhány olyan egyszerűen elkészíthető, de mégis igényes frizurát a mindennapokra, amit csupán néhány könnyű lépés segítségével el lehet készíteni.

A legkedveltebb, kényelmes frizurák – egyszerű stílustippek

Most Te jössz! A NIVEA hajszakértője, Sally Brooks arra biztat Téged, hogy készítsd el saját magadnak a frizurádat. A hajad lehet lezser vagy csajos is – minden lehetséges a megfelelő felszerelés segítségével.

Tökéletesen stílusos minden pillanatban

Elaludtál, nem csináltad meg a gyermekek szendvicseit, vagy túl sokáig időztél a fürdőszobában? Ha sietned kell, akkor nagy szükséged lesz az egyszerű frizura elkészítésére annak érdekében, hogy jól nézz ki. Csinos frizurákat csupán néhány egyszerű lépés segítségével is alkothatsz – ennek köszönhetően pedig, pozitív benyomást tehetsz másokra a mindennapi életben.

Néhány frizurának az elkészítése bonyolultnak tűnhet, pedig már egy pár egyszerű trükk segítségével is meg lehet alkotni a hajkölteményeket. Ha a holnapi napod stresszesnek ígérkezik, akkor tervezz előre: előző éjszaka masszírozz egy kis NIVEA Diamond Gloss Care Gyémántfény Hajhabot a frissen mosott hajadba és csinálj apró fonatokat. A következő reggelen pedig szedd szét őket és máris lesz egy csinos hullámokból álló frizurád.

A megfelelő kefe kiválasztása adja az Alfáját és Omegáját minden jó frizurának, illetve az egyszerű frizurák alapját jelenti. Nagyon fontos, hogy a sörtés kefék használata csak száraz hajon történhet.

Halfarok fonat: útmutató a frizura elkészítéséhez

A megfelelő kefe kiválasztása adja az Alfáját és Omegáját minden jó frizurának, illetve az egyszerű frizurák alapját jelenti.
Nagyon fontos, hogy a sörtés kefék használata csak száraz hajon történhet. Az eszközök kifejezetten a hosszú haj ápolására alkalmasak. A természetes sörtékkel ellátott kefék is nagyon jó választást jelentenek, mivel képesek gyengéden bánni a fejbőrrel és a hajjal. Jó ötlet ezen eszközök mellett dönteni, a klasszikus, hosszú frizurák elkészítésének érdekében.

A megfelelő hajszárítónak a segítségével jól nézhetsz ki

Egy professzionális, jó teljesítményt nyújtó hajszárító alapvető fontosságú felszerelés lehet még abban az esetben is, ha csupán egyszerű frizura elkészítésére van szükség. Tippünk: amikor szárítod a hajad, akkor koncentrálj arra, hogy olyan nagy volument készíts a fejed tetején, amekkorát csak tudsz. De azért ne forrósítsd fel túlzottan a hajadat, amikor ezt csinálod.

A Diamond Gloss Care Gyémántfény Hajhabhoz hasonló termékek megvédik a hajadat a szárítás során a túl nagy hőhatástól. Minden jó hajszárítónak van hűvös fokozata is. A hűvös levegő elveszi a meleg erejét és segít abban, hogy be tudd fejezni a frizura elkészítését. Ezután már csak a haj rögzítésére van szükség a NIVEA Diamond Gloss Care Gyémántfény Hajlakk segítségével és készen van a frizura! segítségével és készen van a frizura!

Modern stílusú haj: útmutató a frizura elkészítéséhez

Mindennapi frizurák a hosszú és rövid hajra

Ápolt megjelenés minden alkalommal:

AJÁNLATAINK SZÁMODRA