Fedezd fel a NIVEÁ-t!

Információt vagy termékeket a következő kategóriában:

aleksandra-half-up-do

Ragyogó és egyszerű frizura, amit Te magad is elkészíthetsz!

Csinos és előkelő megjelenés minden hajtípushoz

Aleksandra Furka videójában megmutatja, hogyan készíts egyszerű, de nagyszerű frizurát.

Bemutatjuk Aleksandra Furkát, aki most megtanítja neked, hogy készítsd el ezt az egyszerű frizurát

Aleksandra Furka jól ismeri a haját. Nézd meg videóját egy félig feltűzött frizuráról. Megmutatja, hogyan engedd le a hajad és hogyan dobd fel a hangulatod!

Ismerd meg Aleksandrát: lengyel divat- és szépségtanácsadó, YouTube és Instagram sztár

Több százezer ember követi a lengyel modellt, Aleksandra Furkát, aki YouTube csatornáján és Instagram oldalán divattal, szépségápolással és sminkeléssel kapcsolatos tippekkel, trükkökkel inspirálja követőit. Elsősorban a sikeres YouTube csatornájának köszönhetően igazi véleményvezérré vált. Aleksandra Lengyelországban, Varsóban él, itt készíti különböző frizurákról, sminkekről, divatról szóló tartalmait, emellett kozmetikai és öltözködési tippekkel látja el követőit. Aleksandra a NIVEA-val karöltve most bemutatja a trendi frizurák elkészítésének egyik legegyszerűbb technikáját.  Nézd meg és tanuld el, hogy készíthetsz félig feltűzött hajat pár egyszerű lépésben.

Ha szereted az egyszerre csinos és előkelő megjelenést, akkor mindenképp próbáld ki ezt a frizurát.

Laza fürtök és becsavart tincsek: tökéletes választás a hétköznapokra, akár különleges eseményekre is. Fedezd fel az egyszerűségét!

Nézd meg a videót, melyben Aleksandra bemutatja a félig feltűzött frizura elkészítését

Tudjuk, hogy mindig valami újat keresel, amit nem csak egyszerű elkészíteni, de jól is néz ki. Miért kellene bonyolultnak lennie egy csodálatos haj elkészítésének? Néhány gyors és egyszerű mozdulattal elkészítheted magadnak ezt a frizurát.

Félig feltűzött haj - lépésről lépésre

Óvd meg hajad szépségét

Hair care tips for half up dos

Bármilyen is a hajad típusa, a lényeg, hogy egészséges legyen. Győződj meg arról, hogy a megfelelő sampont és kondicionálót használod. A finom, vékony szálú hajnak ápoló termékekre van szüksége. Próbáld meg kevesebbet mosni a hajad – a túl sok hajmosás nem tesz jót a hajadnak.

Frizurák pillanatok alatt

  • Félig feltűzött haj frufruval – vidám, fiatalos külső 
  • Elegáns felső konty – klasszikus megjelenés egy kis retróval megspékelve
  • Fonott felső konty – egy kis extrával még divatosabbá teheted
  • Ékszerek, virágok és hajpálcák –  bármilyen elegáns vagy csillogó kiegészítővel díszítheted a frizurád, ami illik a hangulatodhoz és az öltözékedhez