Fedezd fel a NIVEÁ-t!

Információt vagy termékeket a következő kategóriában:

Sminklemosó Header

Miért olyan fontos a sminklemosó használata?

A smink helyes eltávolítása.

Még ha egy fáradt éjszaka után nem is szeretnél foglalkozni a sminked lemosásával, hidd el, hogy ez alapvető fontosságú! A szempillád és az arcbőröd csak akkor marad egészséges, ha teljesen eltávolítod róluk a sminket.

Többé nem felejted el a sminked eltávolítását

Szomorúságra adhat okot, hogy a nap végén el kell távolítanod az arcodról a művészi ügyességgel elkészített sminkedet. Pedig semmiképpen nem szabad megfeledkezned erről a lépésről – hidd el, hogy a bőröd is hálás lesz érte, ha lemosod a festéket.

Le a sminkkel!

Attól függetlenül, hogy ma éppen mit csináltál, viseltél-e sminket a munkahelyeden vagy egész nap kint voltál a szabadban smink nélkül, por-, faggyú- és bőrmaradványok rakódtak a bőrödre, amelyek megakadályozzák a légzést. Ennek alapján tehát mindennap el kell távolítani a bőrről ezeket az anyagokat. 
Ha sminket is használtál a nap folyamán, akkor elképzelhető, hogy a bőröd irritált lesz. 
Ezért is olyan fontos az esténkénti alapos arctisztítás, hiszen ennek a segítségével meg lehet előzni a bőrhibák megjelenését és a bőr korai öregedését.

Smink

Sminklemosót kell használnod, mielőtt lefekszel aludni – ennek a segítségével azt is elkerülheted, hogy a sminked rákenődjön az ágyneműre.

A bőr hibátlansága érdekében ne felejtsd el lemosni a sminkedet

A bőr regenerálódása éjjel kezdődik el. Viszont, ha nem távolítod el a szemfestéket és az alapozót, akkor a pórusaid eldugulnak, ez pedig mitesszerek és pattanások megjelenését eredményezi. Akkor is alaposan meg kell tisztítanod a bőrödet este, ha nem sminkeled magadat, hanem csak krémet használsz. A piszkos és ártó anyagok megtalálják annak a módját, hogy bejussanak a bőrödbe, ezért mindennap el kell távolítanod. Az arcbőröd ennek köszönhetően friss és üde maradhat. 

Mindig el kell végezned a következő három lépést: tisztítás, tonizálás és hidratálás. Így a bőröd friss és sugárzó lehet mindennap. 
A tisztító és hidratáló termékeket természetesen a bőröd típusához igazítva kell kiválasztanod. Arctisztítás során, először a szemeden lévő sminket távolítsd el, majd utána mosd le teljesen az arcod többi részéről is a festéket. 

Utána használj tonikot, hogy felfrissítsd az arcbőröd és a bőrtípusodnak megfelelő arcápolót. 
Tudj meg többet az éjszakai arckrémekről!

Tökéletes bőr

A NIVEA Frissítő Ápoló Micellás arctisztítóhoz hasonlatos gyengéd arctisztítók segítik a smink kíméletes eltávolítását és gondoskodnak arról, hogy a tisztítás elég alapos legyen.

Mindenképpen le kell mosni a sminket

A pandaszemeknek nincs esélyük: ha nem távolítod el a sminkedet, akkor a festék kiszáríthatja a szemkörnyéki területeket. A sminkmaradványok képesek arra, hogy súlyosan kiszárítsák a szempillákat is, amelyek a legrosszabb esetben akár ki is hullhatnak. A NIVEA Gyengéd szemfestéklemosó nevű termékhez hasonló speciális szemfesték-lemosók egyszerűen el tudják távolítani a vízálló sminket és ezzel egy időben képesek megnyugtatni az érzékeny szemkörnyéki területet is. Az alapos tisztítás érdekében tegyél egy kevés sminklemosót egy vattapamacsra és töröld le vele óvatosan a becsukott szemeidet. 

De legyél óvatos: 

Csak belülről kifelé haladva töröld meg a szemeidet, különben növeled az esélyét a ráncok megjelenésének. A törlőkendők általában túl agresszívnek bizonyulnak a szemkörnyéki érzékeny bőr esetében – ezt onnan lehet észrevenni, hogy kellemetlen, égő érzést okoz a használatuk.

Smink

A Double Effect Kettős Hatású Szemfestéklemosó segít a tartós rúzs és a vízálló smink eltávolításában. A termék kíméletesen hidratálja a szempillákat, a vízálló smink maradványait is eltávolítja.

Az új szépség-trükköd

product-stage-bg

KÍMÉLETES TISZTÍTÁS: SMINKLEMOSÓ

Sminkvatta
(0)
80 ST
Double Effect Kettős Hatású Szemfestéklemosó
(7)
125 ML
Vízálló Szemfestéklemosó
(6)
125 ML
Creme Care Arctisztító Krém
(13)
150 ML
Micellás arctisztító kendő
(1)
25 ST
Frissítő Arctisztító Kendő
(0)
25 ST
Ápoló arctisztító kendő
(1)
25 ST
Nyugtató Ápoló Micellás Arctisztító
(16)
200 ML

Ajánlataink a számodra

új
Urban Skin Detox Agyagos Arclemosó
(151)
150 ML
új
Good Night Detox Éjszakai arcmaszk
(148)
50 ML
új
Kétfázisú Rózsavizes Micellás Víz
(8)
400 ML
Q10 POWER Ránctalanító Nappali Krém FF30
(1)
50 ML | FF 30
Micellás víz zsíros és vegyes bőrre
(4)
400 ML
Expert Micellás Víz
(176)
400 ML
új
Urban Skin Detox Mattító arcmaszk
(0)
75 ML
új
Elasticity Reshape Nappali krém
(0)
50 ML
Tápláló nappali arckrém
(1)
50 ML
Hyaluron Cellular Filler Intenzív Hialuron Kúra
(1)
5 ML
Care Intenzív Tápláló Krém
(11)
200 ML
Micellás Szemfestéklemosó Gél
(1)
125 ML
új
Q10 Power Melt-In éjszakai arcmaszk
(57)
50 ML
új
Rózsavizes Micellás Arclemosó Gél
(3)
150 ML
Nyugtató ápoló micellás víz
(2)
100 ML
Bőrfeszesítő ránctalanító krém 45+
(0)
50 ML | FF 15