Melyik tusfürdő típus illik hozzád legjobban?

Melyik tusfürdő típus illik hozzád legjobban?

Ápolás, varázslatos illatok és elképesztő választék.
Inkább a könnyű vagy a hidratáló felé hajlasz? Friss vagy gyümölcsös? A NIVEA széles választékát kínálja a tusfürdőknek, tusfürdő krémeknek és zuhanyzás közben használható testápolóknak a napi zuhanyzásodhoz. De vajon tudod, melyik tusfürdő illik hozzád legjobban?

Melyik tusfürdő típus illik hozzád legjobban?

Míg van, aki intenzív hidratálásra vágyik, addig más inkább egy kis frissességre vágyik, hogy felébredjen a nap elején. Megint mások relaxálni vágynak, vagy időt takarítanának meg, amikor zuhanyzásról és hidratálásról van szó. A NIVEA kifejlesztette a megfelelő terméket minden igényre. Melyik a te kedvenced a zuhany alatt?

Gyümölcsös, frissítő vagy érzéki: a megfelelő tusfürdő nekem

  • A hatékony tisztítástól az érzékek kényeztetésének varázsáig: a NIVEÁ-val mindenki megtalálja pont azt a tusfürdő terméket, amely tökéletesen illik a személyiségéhez és az illat preferenciáihoz.
  • Arról álmodozol a zuhany alatt, hogy hűvös vízbe ugrasz fejest, kedveled a gyümölcsös citrusos illatokat és egy igazi frissesség bombát keresel a reggeli zuhanyzásban, hogy feléledjenek az érzékeid? Akkor a pezsdítő tusfürdőket pont neked találták ki. Próbáld ki azokat a gél tusfürdőket, amelyek egzotikus gyümölcsöktől, friss szirmoktól illatoznak: áfonya, vízililiom vagy frangipáni virágillatukkal a hidratáló tusfürdő termékek, mint a NIVEA Powerfruit Fresh tusfürdő, a NIVEA Waterlily & Oil tusfürdő biztosítják bőröd felfrissülését és ápoltságát.
  • A legfrissítőbb napindításért vegyél egy váltózuhanyt - miért ne próbálnád ki?
  • Ha a zuhanyzás többet jelent neked, mint hogy tiszta legyél, akkor te az a típus vagy, aki nem veti meg a kényeztetést. Kedvezz magadnak és testednek a gyengéd NIVEA Care tusfürdő termékekkel: tapasztald meg a NIVEA Creme & Oil Pearls Cseresznyevirág Krémtusfürdő érzéki orchidea illatát, vagy temesd bele magad a NIVEA Care & Diamond Krémtusfürdő ragyogó gyémántjaiba!
  • Krémes tusfürdő termékeink, a NIVEA Creme & Oil Pearls Cseresznyevirág Krémtusfürdő, a NIVEA Creme & Oil Pearls Ylang Ylang Krémtusfürdő vagy a NIVEA Creme & Oil Pearls Lótusz Krémtusfürdő biztosítják a luxus érzetét a zuhany alatt, és kényeztetik bőrödet.

Az intenzív hidratálásért: melyik tusfürdő segít legyőzni a száraz bőrt?

Szeretnéd intenzíven hidratálni a bőröd zuhanyzás közben? Akkor válassz krémtusfürdő termékeink közül, mint a Creme Soft Krémtusfürdő, a gazdag Natural Oil Olajtusfürdő. Ezek olyan értékes összetevőket biztosítanak bőröd számára, mint például a mandulaolaj.

Ugorj be a zuhany alá!

Váltogasd a forró és a hideg zuhanyt: nehezen ébredőknek és profi sportolóknak

Te is inkább a meleg zuhany híve vagy? Nem vagy egyedül. A nők nagyjából 70%-a szeret kellemesen meleg hőmérsékletű vízzel zuhanyozni. A másik 30% elég bátor a váltózuhanyhoz. A hideg és meleg kombinációja élénkíti a keringést és erősíti az immunrendszert. Ez feszesíti a bőrt és ragyogó bőrszínt kölcsönöz - a váltózuhany egy igazi szépség trükk!

A fáradtság és a rossz kedv messziről elkerüli azokat, akik szeretnek váltakozó meleg és hideg víz alatt zuhanyozni - tökéletes mód a felébredésre. A váltózuhany ugyancsak jó egy kihívást jelentő edzés után, mivel segíti az izmok regenerálódását. Az esti váltózuhany ellazít és segít elaludni, főleg ha beburkolózol a meleg takaró alá az utolsó hideg zuhany után.

És hogy hogyan lehet a zuhanyzás még kellemesebb élmény? Természetesen a megfelelő NIVEA tusfürdővel!

Szeretnéd megtudni, hogy számodra melyik az ideális NIVEA dezodor? Tudd meg itt!

Hogy a bőröd varázslatosan érezze magát: NIVEA Zuhanyzás közbeni testápoló család

Magadra ölteni egy selyemblúzt közvetlenül zuhanyzás után? A NIVEA Zuhanyzás közbeni testápoló család hidratálja és kényezteti a bőrödet a zuhany alatt - hogy utána semmi ne tapadjon hozzá, és a krémnek sem kell sok idő, hogy beszívódjon a bőrbe.

Forradalom a zuhany alatt: bőrápolás egy szempillantás alatt

A NIVEA innovatív zuhanyzás közben használható termékei kínálják a leggyorsabb és legegyszerűbb módját a hidratálásnak. Felviheted őket már zuhanyzás közben, azonnal beszívódnak a bőrbe, és nem hagynak maguk után ragadós érzetet. A NIVEA minden bőrtípusra kínál zuhanyzás közben használható testápolókat, ráadásul különböző illatvariációkban.

NIVEA Napozás Utáni Zuhanyzás Közbeni Hűsítő Testápoló

Praktikus, gyors és egyszerű

A NIVEA zuhanyzás közben is használható termékeinek innovációja forradalmasítja az élményt egy egyszerű, mégis eddig ismeretlen hidratálási formával: a NIVEA Zuhanyzás Közbeni Tápláló Testápoló Tej és a NIVEA Zuhanyzás Közbeni Krémes Testápoló Tej rendelkezik egy innovatív formulával, amely a víz által aktiválódik. Ezek a termékek még a zuhany alatt használatosak, azután, hogy a tusfürdőt már leöblítetted magadról. Így a hidratálás a reggeli rutin megszokott részévé válik - anélkül, hogy még egy terméket kellene használnod zuhanyzás után. Miután pedig megszárítkoztál, a bőröd máris varázslatosan puha és hidratált.

 

Melyik tusfürdő illik hozzád legjobban?