Babaápolás GYIK

Kérdéseid vannak a babaápolással kapcsolatban?

Itt megtalálhatod a választ a gyakori kérdésekre.
Babaápolás GYIK

 

1. HOGYAN KELL ALKALMAZNI A BABAÁPOLÁSI TERMÉKEKET?

Minden NIVEA Baby terméken megtalálod a használati útmutatót. A termékek mindennapos használatra készültek, és tiszta kézzel vagy csak egyetlen ujjal kell felvinni őket.

2. VAN OLYAN NIVEA BABY TERMÉK, AMELY NEM TARTALMAZ KAMILLÁT?

A NIVEA Baby termékek többsége nem tartalmaz kamillát. Csak a NIVEA Baby Babasampon és Fürdető, a NIVEA Baby Krémes Babafürdető tartalmaz kamillát.

3. LE KELL ÖBLÍTENEM A NIVEA BABY BABASAMPON ÉS FÜRDETŐ (2 AZ 1-BEN) TERMÉKET A GYERMEKEM BŐRÉRŐL?

Igen, minden leöblítendő (Fürdető & Sampon) terméket gyengéden, de alaposan le kell mosni a baba bőréről.

4. MILYEN ÉLETKORTÓL HASZNÁLHATOK FÉNYVÉDŐT GYERMEKEM BŐRÉRE?

A bőrgyógyászok általában azt ajánlják, hogy a 3 év alatti gyermekeket óvni kell a közvetlen napfénytől, mert bőrük saját védelmi rendszere még nem fejlődött ki teljesen, az egy év alatti csecsemők bőrét pedig egyáltalán nem érheti közvetlen napsugárzás. Ha kiegészítő védelemként gyermeked bőrét fényvédővel szeretnéd óvni, a NIVEA Baby napvédő termékcsalád a legmagasabb szintű védelmet nyújtja. A NIVEA SUN Baby Naptej FF 50+ termékkel már 3 hónapos kortól védheted gyermeked a visszaverődő napfény ellen, mert a NIVEA Baby SUN termékek mentesek a színezékektől, tartósítószerektől, valamint az illatanyagoktól, és kifejezetten a gyermekek érzékeny bőrére lett kifejlesztve. Az 2 éves vagy ennél idősebb gyermekek napsugárzás elleni védelmére kiválóan alkalmasak a NIVEA SUN Kids termékek is, melyek a hagyományos NIVEA Sun Care termékcsaládba tartoznak.

5. MIT JELENT, HOGY A NIVEA BABY TERMÉKEK KÜLÖNÖSEN ALKALMASAK A GYERMEKEK ÉRZÉKENY BŐRÉN VALÓ HASZNÁLATRA?

Ha tartósítószer-mentes terméket keresel, a NIVEA Baby Ápoló Babaolaj tökéletesen megfelel igényeidnek.

6. MELY NIVEA BABY TERMÉKEK NEM TARTALMAZNAK ILLATANYAGOT?

Ha illatanyagmentes NIVEA Baby terméket keresel, a NIVEA SUN Baby Naptej FF 50+ és a NIVEA SUN Baby Napvédő Krém FF 50+ megfelel igényeidnek.

7. MELY NIVEA BABY TERMÉKEK NEM TARTALMAZNAK TARTÓSÍTÓSZERT?

Ha tartósítószer-mentes terméket keresel a  NIVEA Baby Ápoló Babaolaj megfelel igényeidnek.

10. MILYEN GYAKRAN KELL FÜRDETNEM A GYERMEKEMET?

Annak érdekében, hogy a kisbaba bőrének természetes védőrétege ne gyengüljön túlzottan, ne fürdesd  gyermeked a kelleténél többször. Higiéniai szempontból pár naponta egy fürdetés elegendő. Ha gyermeked élvezi a fürdést, akár naponta is fürdetheted, de vigyázz, hogy a fürdés ne tartson sokáig, mert ez túlzottan kiszáríthatja a kisbaba bőrét. Ne feledd: a gyermeket sohasem szabad felügyelet nélkül hagyni a vízben!

12. ALKALMAZHATOM-E GYERMEKEM BŐRÉRE IS AZT A MEGSZOKOTT TESTÁPOLÓT, AMIT ÉN HASZNÁLOK?


A NIVEA Baby termékeket kifejezetten a babák érzékeny bőrére fejlesztették ki. Minden termék bőrgyógyászatilag tesztelt és optimlis módon ápolja a gyermekek bőrét, mely még fejlődésben van, és nem ugyanolyan, mint a felnőttek bőre. Ezért azt javasoljuk, gyermeked ápolására a NIVEA Baby Care termékeket használd, és ne azt a testápolót, amit a felnőttek használnak.


További kérdésed van?

Kérjük, használd a kapcsolatfelvételi űrlapot.

Babaápolási termékkínálatunk