Fedezd fel a NIVEÁ-t!

Információt vagy termékeket a következő kategóriában:

valentin-nap-szingliknek

BIZONYÍTSD BE, HOGY FONTOS NEKED, A NIVEÁ-VAL

JUSSON EL MINDENKIHEZ A SZERETET AZ IDEI VALENTIN NAPON

Ki mondta, hogy a Valentin nap csak a párkapcsolatban élők ünnepe? Szórakoztató ötleteinket minden szingli számára ajánljuk. Mutasd meg szeretteidnek, hogy milyen fontosak neked.

VALENTIN NAPI ÖTLETEK SZINGLIKNEK

A Valentin nap nem csak a párkapcsolatban élő emberek kiváltsága! Nézd meg szórakoztató ötleteinket szinglik részére.

VALENTIN NAP SZINGLIKNEK

Sokan úgy gondolják, hogy a Valentin nap csak a párkapcsolatban élők számára lehet különleges. Belefáradtak már a sok rózsa és aranyos kis cetlik látványába. Még rosszabb a helyzet, hogy ha ezen a napon valakinek nincs partnere. De ennek nem kell így lennie! 

Még ha szingli is vagy ezen a Valentin napon, mutasd meg a szeretteidnek, hogy milyen sokat jelentenek számodra, és milyen fontos helyet foglalnak el az életedben. A barátnőd, az édesanyád vagy a testvéreid mind megérdemlik a szeretetet.

Összegyűjtöttünk néhány aranyos Valentin napi ötletet neked, a barátaidnak és a családodnak. Reggelizzetek együtt, játsszatok szórakoztató játékokat, rendezzetek egy mozizós estét. Ezeken kívül más ötletek is nagyszerűek lehetnek a szinglik számára.

SZÓRAKOZTATÓ PROGRAMOK VALENTIN NAPRA

mozizos-este-es-popcorn

SZERVEZZ MOZIZÓS ESTÉT

Hívd meg magadhoz a barátaidat, bújjatok bele a pizsitekbe és kuckózzatok be! Mit szólnál, ha ezt a Valentin napot egy üveg pezsgővel és egy mozizós estével ünnepelnétek? Nem kell feltétlen romantikus vígjátéknak lennie. Mindenki mondja meg, hogy mi a kedvenc filmje, és próbáljátok ki, hányat tudtok belőle megnézni egy éjszaka alatt.

jatek-a-baratokkal-es-a-csaladdal

EGY JÁTÉKOS ÉJSZAKA A BARÁTOKKAL ÉS A CSALÁDDAL

Mit szólnál hozzá, ha az idei Valentin napot a szeretteiddel, egy egész éjszakán át tartó játékkal ünnepelnéd? A Jenga például kitűnő ötletnek tűnik. És ha kicsit még feldobnánk a játékot? Kérd meg a barátaidat, hogy miközben kihúzzák a fadarabokat, énekeljenek, meséljenek történeteket vagy szavaljanak verset.

MUTASD MEG BARÁTAIDNAK, HOGY FONTOSAK SZÁMODRA

DIY KÁRTYA: HŐLÉGBALLON

Ha van kedved és energiád kreatívkodni, készíts egy kedves DIY kártyát a legjobb barátod számára!
Csupán egy színes kartonpapírra és egy ollóra van szükséged. Vágj ki szívecskéket, és rögzítsd az összehajtott papírra. Ezután rajzolj rá kis kosárkákat, így a hőlégballonod már készen is áll a repülésre.

sziv-ballon-kartya

VALENTIN NAPI REGGELI A BARÁTOKKAL

Úgy érzed, hogy nem mondod eleget a barátaidnak, hogy milyen sokat is jelentenek számodra? Mi lenne, ha a szingli barátaidat köszöntenéd ezen a Valentin napon! Hívd meg őket egy közös reggelire, és egyszerűen csak élvezzétek az együttlétet.

reggeli-baratokkal

MÉG TÖBB VALENTIN NAPI INSPIRÁCIÓ

LEPD MEG MAGAD

lepd-meg-magad-valentin-napon

Kinek van szüksége más emberekre ahhoz, hogy meglepje magát Valentin napon? Kedveskedj magadnak! Például tölts el otthon egy igazi spa napot. Tegyél be kellemes zenét, engedj magadnak egy forró fürdőt, és vedd elő azt a könyvet, amit már régóta szeretnél befejezni. Ki mással tölthetnél el egy ilyen kellemes Valentin napot, ha nem saját magaddal?

VALENTIN NAP PÁROKNAK

valentin-nap-paroknak

Ha párkapcsolatban élsz, és szeretnéd megmutatni a szerelmednek, hogy mennyire fontos neked, mi lehetne erre jobb megoldás, mint egy saját készítésű ajándék vagy egy aranyos last minute meglepetés? Nézd meg Valentin napi útmutatónkat pároknak, és inspirálódj!