A NIVEA és NIVEA Klub Hírlevéllel többet nem fogsz elszalasztani egyetlen exkluzív hírt sem a NIVEA vagy a NIVEA Klub háza tájáról, de az aktuális nyereményjátékról, vagy az izgalmas terméktesztelésekről sem maradsz le. Igazán kár lenne, ha az ilyen lehetőségekről szóló hírek a levélszemét mappában landolnának. Nem gondolod?

Jelenleg nagyon sok vírus kering a neten, ezért sok e-mail szolgáltató szigorított a spamszűrők működésén. Sajnos mivel a sokak által kifejezetten kért hírleveleket - és ilyen a NIVEA és a NIVEA Klub Hírlevél is - hosszú címlistára küldik ki, ezek először bekerülhetnek az "Ismeretlen" vagy "Reklámok", "Promóció" mappába, vagy akár a "Spamgyanús levelek" közé. Ezek a hírlevelek a legtöbbször már nem jelennek meg a "Beérkezett levelek" listájában.

Ha már feliratkoztál hírlevelünkre, de még nem kaptál tőlünk levelet, nézd meg az említett mappákat, hátha ott találod a legfrissebb kiadást. Ha ezekben a mappákban bújt meg a tőlünk kapott levél, csak annyi a dolgod, hogy jelzed a levelezőrendszered számára, hogy a NIVEA és a NIVEA Klub Hírlevél nem spam.

 
Ha ez a funkció nem elérhető a levelezőrendszeredben, akkor add hozzá a NIVEA Hírlevél esetében a newsletter.hu@ce.nivea.com vagy a NIVEA Klub Hírlevél esetében klub.hu@ce.nivea.com címet a levelezőlistádhoz. Köszönjük!