ELKÖTELEZETTSÉGÜNK A BŐRÁPOLÁSON TÚL

ELKÖTELEZETTSÉGÜNK A BŐRÁPOLÁSON TÚL

ELKÖTELEZETTSÉGÜNK A BŐRÁPOLÁSON TÚL

Vezető bőrápoló márkaként, több mint 100 éves tapasztalattal, tudjuk, hogy az egészséges környezet fontos az egészséges bőr számára. És mégis azt látjuk, hogy gyönyörű kék bolygónk természetes szépségét az erőforrások kizsákmányolása és a környezetszennyezés veszélyezteti.

 

Ezért a NIVEA-nál elkötelezettek vagyunk amellett, hogy csökkentsük a környezetre, annak ökoszisztémájára és lakóira gyakorolt hatásunkat, valamint a bőr és a bolygó számára is kíméletes termékeket fejlesszünk, állítsunk elő.

 

Tudj meg többet arról, mit teszünk annak érdekében, hogy fenntarthatóbbá váljunk, és hogyan köteleztük el magunkat a bőrápoláson túlmutató kérdésekben.


man talking

FILOZÓFIÁNK ÉS CÉLJAINK

A NIVEA évtizedek óta társ az emberek életében, ha az egészséges, szép bőr külső ápolásáról van szó. Megtisztelő számunkra ez a bizalom, és ennek próbálunk megfelelni, amikor nemcsak a bőrápolás, hanem bolygónk megóvása mellett is kötelezettséget vállalunk. 

Tudj meg többet filozófiánkról és ambiciózus célkitűzéseinkről, amelyek segítenek hozzájárulni az éghajlatváltozás csökkentéséhez.


Célunk: a klímasemlegesség

Arra törekszünk, hogy a lehető legnagyobb mértékben csökkentsük széndioxid-kibocsátásunkat azáltal, hogy újragondoljuk csomagolóanyagainkat, formuláinkat és előállítási módszereinket. A NIVEA ezért vállalati szinten is olyan ambiciózus éghajlati célokat tűzött ki, amelyek összhangban állnak a klímatudomány legújabb eredményeivel.

Tudj meg többet a klímabarát termékek fejlesztéséről


Az állatok tisztelete

A NIVEA-nál tiszteljük és szeretjük a természetet. A bolygó védelme magában foglalja az ökoszisztémánktól függő és az azt fenntartó állatok védelmét is. Meggyőződésünk, hogy az állatkísérletek feleslegesek a bőrápoló termékek hatékonyságának és biztonságosságának bizonyításához.

 

Olvass részletesebben arról, mit teszünk az állatok jólétéért.


Felelős forrásaink

Gondoskodunk arról, hogy minden, a NIVEA termékekbe kerülő összetevő biztonságos és egészséges legyen – és arra törekszünk, hogy mindenhol felelősségteljes forrásból származó megújuló anyagokat használjunk a fenntarthatóbb jövő érdekében. Amikor természetes alapanyagokat alkalmazunk, a növények termesztési körülményeire is figyelmet fordítunk.

Tudj meg többet vállalásainkról és céljainkról a felelős források biztosítása érdekében.


Fenntartható termelés

Természetesen bolygónk és közösségeink védelme iránti elkötelezettségünk a NIVEA bőrápolási termékeinek előállítási módját is meghatározza: arra törekszünk, hogy csökkentsük szén-dioxid-kibocsátásunkat, spóroljunk az energiával, kevesebb hulladékot termeljünk és felelősségteljesen használjuk a vizet.

Olvass többet arról, mit teszünk, hogy a termelés során csökkentsük a karbonlábnyomunkat.


sky

A TE BŐRÖD. A MI BOLYGÓNK. TÖRŐDÜNK VELÜK.

A NIVEA-nál szeretnénk 100%-ban transzparensek maradni, és megválaszolni a fenntarthatósággal kapcsolatos kérdéseidet. Ha ezen a weboldalon nem találod meg azokat a válaszokat, amiket kerestél, vagy részletesebb információra van szükséged, kérünk, hogy látogass el a NIVEA anyavállalatának, a Beiersdorf-nak a fenntarthatósági weboldalára.