Exkluzív kvízjáték

Itt a népszerű kvízjáték! Játssz most a fantasztikus ajándékokért!

Exkluzív kvízjáték gazdag ajándékcsomaggal a NIVEA Klub tagjainak. Figyelem, akár 30 ponttal is gazdagodhatsz!

Nyerj természetes eredű összetevőket tartalmazó NIVEA arcápoló csomagot, és legyél gazdagabb akár 30 ponttal!

Megérkezett az első NIVEA Klub kvízjáték! Ezúttal KIZÁRÓLAG a NIVEA Klub tagjai számára, akik megnyerhetik a 100 ajándékcsomag egyikét. Mit rejtettünk el a csomagban ezúttal? A természet legjavát és még sok minden mást! 

Most szó szerint a saját bőrödön próbálhatod ki a NIVEA Naturally Good arcápolókat, amelyek az első természetes eredetű összetevőket tartalmazó termékcsaládunk tagjai. Add meg a bőrödnek a tökéletes tisztaság érzését az új micellás víz vagy a micellás arclemosó gél segítségével. Az alapos tisztítás után kényeztesd a bőrödet a ránctalanító nappali és éjszakai krémekkel. A vászontáska és a bambusz pohár segítségével pedig elkerülheted a bolygót terhelő felesleges műanyag használatát. 

Hogy részt vehess a kvízjátékban, jelentkezz be a NIVEA Klub felhasználói fiókodba (ha még nem vagy NIVEA Klub tag, akkor regisztrálj), majd válaszolj a 4 kvízkérdésre. A helyesen válaszolók közül 100 szerencsést sorsolunk ki, akik értékes ajándékcsomagot nyernek. Ha elsőre nem sikerülne helyesen válaszolni, ne ess pánikba: annyiszor próbálkozhatsz, ahányszor csak szeretnél! A kvíz kitöltése után azonnal megtudod, helyesek-e a válaszaid.

NYERJ TERMÉSZETES EREDŰ ÖSSZETEVŐKET TARTALMAZÓ NIVEA ARCÁPOLÓ CSOMAGOT, ÉS LEGYÉL GAZDAGABB AKÁR 30 PONTTAL!

Ebben a játékban mindenkit meg szeretnénk jutalmazni, ezért minden résztvevőnek maximum 30 pontot írunk jóvá a különleges ajándékcsogakokért zajló pontgyűjtő klubjátékban. Hogy ez pontosan hány pont is lesz, csak rajtad múlik. Aszerint határozzuk meg, hogy hány próbálkozásra volt szükséged az összes kérdés helyes megválaszolásához. A pontozás szabályairól tudj meg többet itt.

 

A nyereményjáték 2020. november 22-ig tart, és a teljes játékszabályzatot megtalálod itt.

 

Ezen a nyereményjátékon kizárólag NIVEA Klub tagok vehetnek részt.

Ha még nem vagy klubtag, itt regisztrálhatsz.